Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Τρίτη 05/02/2002)

Καθοριστική συνάντηση κυβέρνησης-αγροτών
Κρίσιμο ραντεβού για τα αιτήματα των αγροτών έχουν ο υπουργός Γεωργίας της Ελλάδας Γιώργος Δρυς με εκπροσώπους τους. Πάντως, οι κινητοποιήσεις των αγροτών συνεχίζονται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Οι αγρότες, που ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους πριν από μερικές ημέρες, ζητούν, μεταξύ άλλων, την οικονομική συμβολή της κυβέρνησης προκειμένου, όπως λένε, να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή τιμή για το σύνολο της παραγωγής του βαμβακιού.
 
Απεργία των γιατρών του Ι. Κ. Α.
Πενθήμερη απεργία εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι. Κ. Α.) από την Τετάρτη σε όλα τα πολυϊατρεία του Ι. Κ. Α. Στο διάστημα αυτό, τα πολυϊατρεία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Οι γιατροί ζητούν, μεταξύ άλλων, μονιμοποίηση των 5.500 συμβασιούχων του Ι. Κ. Α., αύξηση των αποδοχών τους και καλύτερες συνθήκες περίθαλψης στο Ι. Κ. Α..

Εκρηξη στην Αθήνα
Eκρηξη σε έκθεση αυτοκινήτων, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στην Αθήνα, σημειώθηκε τη νύχτα της Δευτέρας. Δύο γκαζάκια αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού εξεράγησαν στην έκθεση με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα της έκθεσης, αλλά και στη τζαμαρία του καταστήματος, που την στεγάζει. Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.