Read the Weekly Financial Report on Greek Markets (by SAE Americas) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Παρασκευή 07/12/2001)
 

Συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό έχει σήμερα ο Β. Πούτιν
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντάται σήμερα με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, με τον οποίο θα συζητήσει αναλυτικά τις σχέσεις της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν και τη Μέση Ανατολή. Η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα ολοκληρώνεται αύριο.

Πρώτη ημέρα της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου 
'Εξι συμφωνίες διμερούς συνεργασίας, με σημαντικότερες αυτές που αφορούν στην ενέργεια και τα καύσιμα, υπέγραψε χθες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο. Κατά την πρώτη ημέρα της παραμονής του στην Αθήνα, ο κ.Πούτιν επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπή και τη Βουλή, ενώ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή.

Σύνοδος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα
Το Σάββατο ολοκληρώνεται στην Αθήνα η 9η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, που άρχισε χθες. Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 17 έως τις 28 Σεπτεμβρίου του 2004, ενώ για πρώτη φορά οι αθλητές που θα πάρουν μέρος, θα εξαιρεθούν από την υποχρέωση καταβολής δαπανών συμμετοχής. Η πρόεδρος του "ΑΘΗΝΑ 2004" Γιάννα Αγγελοπούλου τόνισε ότι "η Αθήνα θα γράψει ιστορία οργανώνοντας τους Παραολυμπιακούς Αγώνες" και υποστήριξε ότι η ελληνική πολιτεία αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία της.

Ισχυρή σεισμική δόνηση στη Χαλκιδική
Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι, μετά τη σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Χαλκιδική. Από το σεισμό δεν αναφέρθηκαν ζημιές, ωστόσο η δόνηση έγινε αισθητή σε όλο το νομό.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.