Read the UN Convention on the Law of the Sea (10 December 1982) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Δευτέρα 26/11/2001)
Ισχυρές σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη

Δύο ισχυρές δονήσεις σημειώθηκαν την Δευτέρα νοτίως της Κρήτης. Οι δονήσεις σημειώθηκαν στις 6:21πμ και 7:03 πμ και είχαν ένταση 4,8 ρίχτερ και 5,3 ρίχτερ αντίστοιχα. το επίκεντρο των δονήσεων εντοπίσθηκε 350 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της Αθήνας, στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο νοτίως της Κρήτης. Οι σεισμολόγοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον κυρίως σεισμό. Δεν υπήρξαν θύματα ή ζημίες.

Washinghton Times: " Να μη γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα"
Δημοσίευμα της Washinghton Times ,που μεταδίδει το ΑΠΕ, καλεί τον Πρόεδρο Μπους να σκεφτεί το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε άλλη χώρα εκτός της Ελλάδας. Η πρόταση του αρθρογράφου βασίζεται στην ανικανότητα, όπως ισχυρίζεται, της ελληνικής Πολιτείας να αντιεμτωπίσει την τρομοκρατία και να προστατεύσει τους αμερικανούς και άλλους διπλωμάτες στην Αθήνα.

Εμμένει στην πρόταση του ο Βερελής
Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Βερελής προτείνει ξανά το Γιώργο Παπανδρέου ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Αθηναίων, σε συνέντευξη του την Δευτέρα στην εφημερίδα τα Νέα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας δεν έκανε κανένα σχόλιο επί του θέματος ενω ο υπουργός Εσωτερικών, Κώστας Σκανδαλίδης, είπε ότι η συζήτηση είναι πρόωρη.

Λεωνίδας Κύρκος : "Οραματίζομαι ένα αριστερό κόμμα με ομοσπονδιακό χαρακτήρα"

Το όραμα του για ένα αριστερό κόμμα με ομοσπονδιακό χαρακτήρα που θα συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ ,ο Συνασπισμός και άλλες δυνάμεις διετύπωσε ο κ. Λεωνίδας Κύρκος σε συνέντευξη του στο Ράδιο Παρατηρητής της Θεσσαλονίκης. Ακόμα εξέφρασε την αντίθεση του στο ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στον Συνασπισμό το ΚΚΕ και το ΔΗΚΚΙ.

Φωτιά στην Πλατεία Βάθης
Φωτιά ξέσπασε  το πρωί της Δςυτέρας σε ισόγειο κατάστημα στη συμβολή των οδών Φαβιέρου και Μάγερ, στην πλατεία Βάθης, η οποία γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις.  Προληπτικά εκκενώθηκε η πολυκατοικία χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ενω η φωτιά  τέθηκε υπό έλεγχο.

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.