Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-10-21

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΠΑΠΑ ΓΚΙΟΥΛ
  • [03] ΓΚΙΟΥΛ ΑΘΗΝΑ
  • [04] ΙΑΚ ΓΚΙΟΥΛ
  • [05] ΕΚΠΡΟ ΓΟΥΕΣΤΟΝ
  • [06] ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
  • [07] ΗΠΑ ΤΚ ΕΚΛΟΓΕΣ
  • [08] ΤΑΛΑΤ ΑΚΙΝΤΖΗ
  • [09] ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
  • [10] ΙΡΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
  • [11] ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΕΦΕΔΡΟΙ
  • [12] ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
  • [13] ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
  • [14] ΕΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΗΣΚ
  • [15] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΓΑΛΑΤΑ ΣΕΡΑΙ
  • [16] ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 21/10/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Η επίσκεψη Γκιούλ αποδεικνύει τη σταθερή βούληση Ελλάδας Τουρκίας να προχωρήσουν στο δρόμο της προσέγγισης και επίλυσης σημαντικών ζητημάτων, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, υποδεχόμενος τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα.

    Ο Αμπτουλάχ Γκιούλ εκτιμά ότι οι δύο χώρες θα μπορέσουν να λύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα ειρηνικά και με πλήρη κατανόηση.

    Η Λευκωσία δεν αναμένει κάτι συγκεκριμένο από την επίσκεψη Γκιούλ, ενώ δεν πρόκειται να συζητήσει τις προτεινόμενες αλλαγές επί του σχεδίου Ανάν κατά την αυριανή επίσκεψη Γουέστον.

    Ανησυχίες εκφράζουν οι Αμερικανοί για την εγγραφή εποίκων στους λεγόμενους εκλογικούς καταλόγους στα Κατεχόμενα.

    Το Ισραήλ δεν πρόκειται να σταματήσει τις επιδρομές στα παλαιστινιακά εδάφη, δηλώνει ο Αριέλ Σιαρόν. Δέκα άμαχοι νεκροί το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

    [02] ΠΑΠΑ ΓΚΙΟΥΛ

    Τα μεγάλα ζητήματα που επηρεάζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπως το κυπριακό, θα απασχολήσουν τους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας στη διάρκεια των συνομιλιών τους στην Αθήνα.

    Υποδεχόμενος τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Αμπτουλάχ Γκιουλ, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι η επίσκεψη του αποτελεί απόδειξη της σταθερής βούλησης των δύο πλευρών να προχωρήσουν στο δρόμο που έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια.

    Ενας δρόμος, πρόσθεσε, πρόοδου, προσέγγισης και επίλυσης σημαντικών ζητημάτων.

    Ο κύριος Παπανδρέου ανέφερε ότι οι δύο χώρες έχουν ανοίξει νέα σελίδα στις σχέσεις τους και έχουν συμβάλει στην άμβλυνση της έντασης, στην εμπέδωση μιας νέας συνεργασίας και προσπάθειας επίλυσης σημαντικών ζητημάτων.

    Βήμα-βήμα, πρόσθεσε, οι δύο χώρες οικοδόμησαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μεταξύ τους και έχουν υπογράψει πολλές συμφωνίες.

    Ο κύριος Παπανδρέου ανέφερε ότι το μήνυμα είναι πως πρέπει τα προβλήματα του παρελθόντος να γίνουν μάθημα, αλλά και αντικείμενο επεξεργασίας των ιστορικών.

    Εμείς, τόνισε χαρακτηριστικά, "είμαστε εδώ για το σήμερα και το αύριο και για να θέσουμε τις βάσεις ώστε οι νέες γενιές των δύο χωρών να μπορούν να ζήσουν με ειρήνη, συνεργασία και ευημερία".

    Οι δύο Υπουργοί θα συζητήσουν επίσης θέματα συνεργασίας εν όψει των ολυμπιακών αγώνων ενώ ο κυριος Γκιούλ θα υπογράψει το απόγευμα τη δήλωση για την ολυμπιακή εκεχειρία.

    [03] ΓΚΙΟΥΛ ΑΘΗΝΑ

    Στις πρώτες δηλώσεις του ο Αμπντουλάχ Γκιουλ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι δύο χώρες που βρίσκονται τόσο κοντά θα μπορέσουν να επιλύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα ειρηνικά και με πλήρη κατανόηση καθώς υπάρχει, όπως είπε, αποφασιστηκότητα για κάτι τέτοιο. Από το 2000 και μετά, είπε, Αθήνα και Αγκυρα έχουν υπογράψει πολλές συμφωνίες οι οποίες ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή, προσθέτοντας ότι σε κάθε νέα συνάντηση αποφασίζεται η λήψη πρόσθετων μέτρων εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών. Ο κύριος Γκιούλ ανέφερε ότι κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα θα έχει την ευκαιρία μαζί με τον Ελληνα ομόλογό του να κάνουν ένα απολογισμό των βημάτων που έγιναν μέχρι στιγμής και να αποφασίσουν τι θα πράξουν στο μέλλον.

    [04] ΙΑΚ ΓΚΙΟΥΛ

    Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Αμπτουλλάχ Γκιούλ δεν κομίζει οτιδήποτε συγκεκριμένο για το κυπριακό. Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Ιακώβου ανέφερε ότι η επίσκεψη του κυρίου Γκιούλ ήταν προγραμματισμένη καί εντάσσεται στο πλαίσιο των εξαμηνιαίων συναντήσεων των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών. Είπε ακόμη ότι δεν αναμένει οτιδήποτε συγκεκριμένο από την επίσκεψη αλλά ούτε καμμιά εξαγγελία από τουρκικής πλευράς, ειδικά για το θέμα της Αμμοχώστου. Δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες εξαγγελίες από πλευράς του Ραούφ Ντενκτάς στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει ψήφους, εν όψει των λεγόμενων εκλογών στα κατεχόμενα.

    [05] ΕΚΠΡΟ ΓΟΥΕΣΤΟΝ

    Οι αλλαγές που επιζητεί η Ελληνική Κυπριακή πλευρά επί του σχεδίου Ανάν δεν θα συζητηθούν στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τόμας Γουέστον για να μην διεξαχθεί πρόωρη διαβούλευση.

    Αυτο δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, προσθέτοντας ότι το θέμα των αλλαγών θα τεθεί όταν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

    Το σχέδιο και η λύση που επιδιώκει η ελληνική κυπριακή πλευρά, είπε, είναι να υπάρξει σωστή λύση και να διασφαλίζεται η σωστή παρουσία της Κύπρου στην Ευρωπαική Ενωση. Εξάλλου ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου ανέφερε ότι στόχος των επαφών του κυρίου Γουέστον είναι να πληροφορηθεί από τις κυβερνήσεις της Κύπρου, της Τουρκίας και της Ελλάδας πώς εξελίσσονται τα διάφορα θέματα. Αλλος στόχος της περιοδείας Γουέστον είναι η ψηφοφορία στα κατεχόμενα καθώς, σύμφωνα με τον κύριο Ιακώβου, οι αμερικανοί τοποθετούν την επανέναρξη των συνομιλιών μετα τον Δεκέμβριο. Ο κύριος Γουέστον ο οποίος είχε χθες συνομιλίες στην Αγκυρα και σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα, θα φθάσει αύριο στην Κύπρο. Η συνάντησή του με τον πρόεδρο Παπαδόπουλο θα γίνει την Πέμπτη το πρωί.

    [06] ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

    Η κυβέρνηση δεν έχει πληροφορίες ότι βρίσκονται στα κατεχόμενα ξένοι παρατηρητες εν όψει των λεγόμενων εκλογών του Δεκεμβρίου. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχουν περιέλθει σε γνώση της κυβέρνησης δύο περιπτώσεις επίδειξης ενδιαφέροντος. Ο κύριος Ιακώβου ανέφερε συγκεκριμένα ότι ξένος πολίτης απευθύνθηκε σε πρεσβεία της Κύπρου ζητώντας να του επιτραπεί να έλθει στην Κύπρο από το αεροδρόμιο Λάρνακας αλλά να καταλύσει στα κατεχόμενα όπου θα παραμείνει μέχρι την ψηφοφορία του Δεκεμβρίου. Είπε επίσης ότι ανάλογο ενδιαφέρον έχει επιδειχθεί από μή κυβερνητική οργάνωση. Ο υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε την αντίθεση της κυβέρνησης στην παρουσία παρατηρητών στα κατεχόμενα καί πρόσθεσε ότι η θέση αυτή γίνεται αντιληπτή διεθνώς. Ανέφερε ωστόσο ότι οι αμερικανοί εμμένουν στην άποψή τους για παρουσία παρατηρητών, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζουν πως το θέμα της νοθείας έχει πάρει τεράστια έκταση.

    [07] ΗΠΑ ΤΚ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Ανησυχία για την εγγραφή εποίκων στους εκλογικούς καταλόγους στα κατεχόμενα, εκφράζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ο εκπρόσωπος του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ Ανταμ Ερέλι δήλωσε ότι οι εκλογές στα κατεχόμενα αποτελούν κρίσιμη ευκαιρία για τους τουρκοκύπριους να εκφράσουν τη θέλησή τους τοποθετούμενοι στο κρίσιμο ερώτημα εάν επιθυμούν λύση του Κυπριακού στη βάση του σχεδίου Ανάν και τη συμμετοχή τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Με αυτή την έννοια, εξήγησε, οι εκλογές αποτελούν δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, το οποίο αρνήθηκαν στους Τουρκοκύπριους όταν η πλευρά τους αποχώρησε από τις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Χάγη. Ο κύριος Ερέλι εξέφρασε επίσης την ελπίδα οι εκλογές να είναι απόλυτα ελεύθερες, δίκαιες και η βούληση των τουρκοκυπρίων να αντικατοπτρίζεται στην επιλογή του διαπραγματευτή της κοινότητάς τους. Σημείωσε ωστόσο ότι υπάρχουν πληροφορίες για ένταξη μη νόμιμων ψηφοφόρων στους καταλόγους, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    [08] ΤΑΛΑΤ ΑΚΙΝΤΖΗ

    Ο Αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Μεχμέτ Αλί Ταλάτ υποστήριξε ότι η στάση της Τουρκίας στην επίλυση του Κυπριακού είναι ενθαρρυντική και πρέπει να γίνεται δεκτή με ικανοποίηση. Πρόσθεσε ότι η Κύπρος πρέπει να επανενωθεί πριν από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ο Ταλάτ προέβη στις δηλώσεις αυτές επικρίνοντας τον επικεφαλής του Κινήματος Ειρήνης και Δημοκρατίας Μουσταφά Ακιντζή γιατί διαπληκτίστηκε στη Μαγιόρκα με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογαν, σημειώνοντας ότι τέτοιες ενέργειες είναι λανθασμένες. Πάντως ο Μουσταφά Ακιντζή έδωσε συνέχεια στο θέμα, τονίζοντας πως εάν το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ταγίπ Ερντογαν επιθυμεί πραγματικά επίλυση του Κυπριακού, πρέπει να το δείξει με πράξεις. Υποστήριξε ακόμα ότι δεν θα είχε φέρει σε πέρας την αποστολή του ως πολιτικός εάν δεν μετέφερε στον Ταγίπ Ερντογαν τις σκέψεις των Τουρκοκυπρίων. Οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες "Αφρίκα" και "Ορτάμ" γράφουν σήμερα ότι πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον Μουσταφά Ακιντζή κατά την επιστροφή του από την Ισπανία, σημειώνοντας ότι η υποδοχή αυτή δεν διέφερε από συλλαλητήριο.

    [09] ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

    Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι οι επιχειρήσεις για εξόντωση των παλαιστινίων ενόπλων όχι μόνο δεν θα σταματήσουν, αλλά αντίθετα θα ενταθούν. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν τόνισε ότι η χώρα του είναι αποφασισμένη να απομακρύνει τον Γιασέρ Αραφάτ από την πολιτική σκηνή. Παράλληλα οι παλαιστινιακές ισλαμικές οργανώσεις Χαμάς και Τζιχάντ προειδοποιούν με σκληρά αντίποινα. Χθες η Λωρίδα της Γάζας έζησε τις πιο αιματηρές ώρες των τελευταίων μηνών από τις ισραηλινές επιθέσεις. Δέκα παλαιστίνιοι άμαχοι, μεταξύ των οποίων και δωδεκάχρονο αγόρι, έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον εκατό τραυματίστηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Ισραηλινά μαχητικά και ελικόπτερα έπληξαν με πυραύλους κατοικίες μελών της Χαμάς και της Τζιχάντ στη Γάζα σε επιθέσεις που άρχισαν το πρωί και συνεχίστηκαν μέχρι αργά χθες το βράδυ.

    [10] ΙΡΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

    Σημαντικές συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν άρχισαν στην Τεχεράνη οι υπουργοί Εξωτερικών της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

    Στόχος των Ευρωπαίων υπουργών είναι να πιέσουν την Τεχεράνη να συμμορφωθεί με τα χρονοδιαγράμματα της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας και να αποδείξει στη διεθνή κοινοτητα, μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, ότι δεν αναπτύσσει πυρηνικά όπλα.

    Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, οι τρεις υπουργοί Εξωτερικών σε αντάλλαγμα θα βοηθήσουν τεχνικά το Ιράν να αναπτύξει ένα μή στρατιωτικό πυρηνικό πρόγραμμα.

    Οι ευρωπαίοι υπουργοί συναντήθηκαν με τον Ιρανό ομόλογό τους Καμάλ Χαρατζί και στη συνέχεια θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της χώρας Μοχάμεντ Χαταμί, και τον επικεφαλής του Ανωτάτου Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

    Ο Χαρατζί διαβεβαίωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να εργαστεί με πλήρη διαφάνεια και τόνισε ότι δεν αναπτύσσει παράνομο πρόγραμμα, όπως ανησυχούν μερικές δυτικές δυνάμεις.

    [11] ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΕΦΕΔΡΟΙ

    Η αναδόμηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων που αποφασίστηκε χθές, ενισχύει τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία και εξασφαλίζει το αξιόμαχο του ελληνικού στρατεύματος απέναντι στον κίνδυνο εξ Ανατολών, δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Κυριάκος Μαυρονικόλας. Το κύριο συμπέρασμα αυτής της αναδόμησης και της μετακίνησης στρατευμάτων, ανέφερε, είναι οτι η Ελλάδα θεωρεί ως μοναδικό κίνδυνο την Τουρκία, η οποία δυστυχώς, πρόσθεσε, συνεχίζει τις προκλήσεις και την τακτική του παρελθόντος. Ο κύριος Μαυαρονικόλας έκαμε τις δηλώσεις στο περιθώριο επίσκεψής του στους χώρους παρουσίασης των εφέδρων και εθνοφυλάκων, που θα έπαιρναν μέρος στην άσκηση Νικηφόρος -Τοξότης και η οποία αναστάληκε, ύστερα απο την συμφωνία των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας Γιώργου Παπανδρέου και Αμπτουλάχ Γκιούλ.

    [12] ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    Για πιθανό κύκλωμα Κυπρίων Δικηγόρων που εμπορεύονται ξένους εργάτες μίλησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Δώρος Θεοδώρου.

    Μόλις οι αλλοδαποί, είπε χαρακτηριστικά, φθάσουν στην Κύπρο στις τσέπες τους βρίσκονται κάρτες Κυπρίων δικηγόρων.

    Ο κύριος Θεοδώρου προειδοποίησε τους δικηγόρους να μην εμπλέκονται σε τέτοιες δραστηριότητες, λέγοντας ότι πρόκειται για ποινικό αδίκημα.

    Μιλώντας στην επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής, ο κύριος Θεοδώρου ανακοίνωσε εξάλλου ότι εντός τριών μηνών θα εφαρμοστεί ο θεσμός της κοινωνικής εργασίας.

    Η ποινή της κοινωνικής εργασίας θα επιβάλεται σε νεαρά άτομα, σε ελαφροποινίτες και σε άτομα που καταδικάστηκαν σε φυλάκιση μερικών μηνών.

    [13] ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

    Σοβαρά προβλήματα στη διαβίωση των κρατουμένων προκαλεί ο υπερπληθυσμός στις κεντρικές φυλακές, σύμφωνα με το διευθυντή του σωφρονιστικού Ιδρύματος Πανίκο Κυριάκου.

    Ο κύριος Κυριάκου ανέφερε ότι λόγω υπερπληθυσμού δεν υπάρχει χώρος να διαχωριστούν οι νεαροί κρατούμενοι, οι αλλοδαποί και οι βαρυποινίτες.

    Πρόσθεσε ότι ανάμεσα στους κρατούμενους υπάρχουν ομοφυλόφιλοι και άτομα με έιτς, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα.

    Ο κύριος Κυριάκου εξέφρασε την ελπίδα ότι με τη δημιουργία νέας πτέρυγας στις κεντρικές φυλακές θα απαμβλυνθούν τα προβλήματα.

    Μιλώντας στην επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής ο κύριος Κυριάκου ανέφερε ότι στις φυλακές υπάρχουν 395 κρατούμενοι, από τους οποίους 171 είναι ξένοι εργάτες, οι οποίοι καταδικάστηκαν για παράνομη είσοδο και εργοδότηση στην Κύπρο.

    [14] ΕΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΗΣΚ

    Η Ιταλική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης επισημαίνει ότι η αναθεωρημένη Εταιρική Σχέση για την προσχώρηση της Τουρκίας προβλέπει ειδική προτεραιότητα για τη θρησκευτική ελευθερία, βάσει της οποίας η Αγκυρα οφείλει να θεσπίσει όρους λειτουργίας των θρησκευτικών κοινοτήτων, που να ευθυγραμμίζονται με την πρακτική των κρατών μελών. Αυτό ήταν η απάντηση σε ερώτηση του Ελληνα ευρωβουλευτή Γιάννη Μαρίνου για τις μη μουσουλμανικές μειονότητες που διαβιούν στην Τουρκία. Ο κύριος Μαρίνος επεσήμανε ότι η Τουρκία με διάφορα νομικά τεχνάσματα αφαιρεί από ιδρύματα των μειονοτήτων αυτών, τις περιουσίες τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι τα ιδρύματα της ελληνικής κοινότητας στην Κωνσταντινούπολη είχαν συνολικά 11 χιλιάδες κτήματα βάσει επίσημου καταλόγου του 1923, αλλά οι τουρκικές αρχές αναφέρονται σε λιγότερα από χίλια επτακόσια κτήματα. Η ιταλική προεδρία εκφράζει σοβαρές ανησυχίες για τον τρόπο με τον οποίο οι τουρκικές αρχές χειρίζονται το θέμα.

    [15] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΓΑΛΑΤΑ ΣΕΡΑΙ

    Ελληνοτουρκική κόντρα σε επίπεδο Τσάμπιονς Λίγκ απόψε στην Κωσταντινούπολη μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γαλατά Σαράϊ.

    Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

    Ο αγώνας, που αρχίζει στις εννέα και σαρανταπέντε, θα γίνει στο γήπεδο Κεμάλ Ατατούρκ.

    Την ίδια ώρα η Αεκ αντιμετωπίζει την Αϊντχόβεν επίσης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

    [16] ΚΑΙΡΟΣ

    Και το δελτίο καιρού

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι τριών με τεσσάρων μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος με βορειοδυτικούς έως βορειανατολικούς ασθενείς ανέμους, δύο έως τριών μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά παράλια και τα υψηλότερα ορεινά και στους 18 στα ανατολικά παράλια.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Tuesday, 21 October 2003 - 13:33:53 UTC