Visit the Point of Reference Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-07-04

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗ
  • [03] ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑ
  • [04] ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΤΡΑ
  • [05] ΓΚΙΟΥΛ ΛΟΝΔΙΝΟ
  • [06] ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΥ ΧΑΡΑ
  • [07] ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΧΑΡΑ
  • [08] ΑΒΕΡΩΦ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
  • [09] ΙΡΑΚ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
  • [10] ΚΑΥΣΩΝ
  • [11] ΧΑΚ
  • [12] ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΨΕ
  • [13] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [14] ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/7/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Χωρίς σημαντικές αλλαγές έγινε ο ανασχηματισμός της ελληνικής κυβέρνησης. Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υφυπουργοί του παραμένουν στις θέσεις τους. Αμετακίνητοι και οι Υπουργοί Εθνικής Αμυνας και Οικονομικών.

    Η κυπριακή κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή μέτρα διευκόλυνσης του εσωτερικού εμπορίου.

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ ισχυρίσθηκε ότι το σχέδιο Ανάν δεν το αποδέχθηκαν ούτε οι Ελληνοκύπριοι ούτε οι Τουρκοκύπριοι.

    Επανήλθε η ηρεμία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

    [02] ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗ

    Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας έχει ως εξής:

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης

    Υφυπουργοί: Χρήστος Πάχτας, Απόστολος Φωτιάδης και Νίκος Φαρμάκης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Υπουργός Γιώργος Παπανδρέου

    Αναπληρωτής Τάσος Γιαννίτσης

    Υφυπουργοί: Ανδρεας Λοβέρδος και Γιάννης Μαγκριώτης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου

    Υφυπουργοί: Θεόδωρος Κοτσώνης και Λάζαρος Λωτίδης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης Υφυπουργοί: Λάμπρος Παπαδήμας και Νίκος Μπίστης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος

    Υφυπουργοί :Κίμων Κουλούρης, Αλέκος Καλαφάτης και Δημήτριος Γεωργακόπουλος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

    Υπουργός Βάσω Παπανδρέου

    Υφυπουργοί Ροδούλα Ζήση και Γιάννης Τσακλίδης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

    Υπουργός Πέτρος Ευθυμίου Υφυπουργοί: Νίκος Γκεσούλης και Γεώργιος Θωμάς

    ΥΠΟΥΡΓΕ¦Ο ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

    Υπουργός Δημήτρης Ρέππας

    Υφυπουργοί: Ροβέρτος Σπυρόπουλος και Λευτέρης Τζιόλας

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Υπουργός Κώστας Στεφανής

    Υφυπουργοί: Εκτωρ Νασιώκας, Ελπίδα Τσουρή και Βασίλης Κοντογιαννόπουλος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Υπουργός Γιώργος Δρύς

    Υφυπουργοί: Ευάγγελος Αργύρης και Φώτης Χατζημιχάλης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Υπουργός Φίλιππος Πετσάλνικος

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος

    Υφυπουργοί Γιώργος Λιάνης και Αθανάσιος Αλευράς

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Υπουργός Χρήστος Βερελής

    Υφυπουργός Μανώλης Στρατάκης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Υπουργός Γιώργος Φλωρίδης

    Υφυπουργός Παντελής Τσερτικίδης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

    Υπουργός Γιώργος Πασχαλίδης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ Υπουργος Χρήστος Πρωτόπαπας

    Υφυπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ Υπουργός Χάρης Καστανίδης

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Υπουργός Νίκος Σηφουνάκης

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ Επικρατείας Υπουργός Αλέξανδρος Ακριβάκης

    [03] ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑ

    Χωρίς μεγάλες αλλαγές πραγματοποιήθηκε ο ανασχηματισμός της ελληνικής κυβέρνησης που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον Υπουργό Τύπου Χρήστο Πρωτόπαπα.

    Ο κύριος Πρωτόπαπας ανέφερε ότι γνώμονας του ανασχηματισμού είναι η καλύτερη απόδοση της κυβέρνησης χωρίς καμία απώλεια χρόνου και ότι πρέπει μετά την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης να αντιμετωπίσει ταχύτατα τα εκκρεμούντα προβλήματα χωρίς περιόδους προσαρμογής.

    Το νέο υπουργικό Συμβούλιο θα ορκιστεί τη Δευτέρα στις 11 το πρωί, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνεδρία.

    [04] ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΤΡΑ

    Η κυπριακή κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή τα μέτρα διευκόλυνσης του εσωτερικού εμπορίου μετά τη ψήφισή τους από τη Βουλή και δίνει τη διακριτική ευχέρεια για έκδοση αδειών από τις αρμόδιες αρχές και για άλλα πρόσωπα, εκτός από Τουρκοκυπρίους.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ρήτρα στο νόμο, θα εφαρμόζεται κατά τρόπο ώστε να υποβοηθείται ο κεντρικός στόχος των μέτρων, που είναι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας των προϊόντων. Παρέθεσε δε ως παράδειγμα, ο οδηγός ή οι εργάτες των φορτηγών που θα διακινηθούν προς τις ελεύθερες περιοχές, να μην είναι Τουρκοκύπριοι.

    Ο κύριος Χρυσοστομίδης, αναφερόμενος στα προϊόντα που θα διακινούνται, είπε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν δυσκολίες σε ευαίσθητα προϊόντα όπως είναι τα κτηνοτροφικά προϊόντα.

    Σε ό,τι αφορά τα γεωργικά προϊόντα, θα πρέπει να ελέγχονται για σκοπούς προστασίας της υγείας του καταναλωτή και να συνοδεύεται από πιστοποιητικό προέλευσης από το Τουρκοκυπριακό Επιμελητήριο.

    Ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε ότι η κυπριακή κυβέρνηση διευκολύνει την κυκλοφορία των γεωργικών προϊόντων έστω κι αν προέρχονται από κατεχόμενα ελληνοκυπριακά κτήματα, γιατί είναι αποτέλεσμα μόχθου και εργασίας που αναγνωρίζεται στους τωρινούς παραγωγούς.

    Εκανε μάλιστα διάκριση ανάμεσα στην εκμετάλλευση των κατεχόμενων κτημάτων από την εκμετάλλευση ξενοδοχειακών μονάδων, για τις οποίες η κυβέρνηση εξακολουθεί να διαφωνεί να χρησιμοποιούνται για σκοπούς διανυκτερεύσεων από Ελληνοκυπρίους.

    [05] ΓΚΙΟΥΛ ΛΟΝΔΙΝΟ

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ ισχυρίσθηκε ότι το σχέδιο Ανάν δεν το αποδέχθηκαν ούτε οι Ελληνοκύπριοι ούτε οι Τουρκοκύπριοι. Σε ομιλία του χθες βράδυ στο βασιλικό ινστιτούτο διεθνών σχέσεων του Λονδίνου, ο κύριος Γκιούλ ισχυρίστηκε ότι η τουρκική πλευρά εργάζεται επίμονα να δημιουργήσει βοηθητικό κλίμα, παίρνοντας πρωτοβουλίες για νέα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, που επιτρέπουν το αμοιβαίο εμπόριο και την διασταύρωση των συνόρων.

    Η κυβέρνησή μου, είπε ο τούρκος υπουργός εξωτερικών, υποστηρίζει πλήρως αυτή τη διαδικασία και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες για μία δίκαιη, διαρκή και ρεαλιστική διευθέτηση, που θα παρέχει εγγυήσεις ότι οι τουρκοκύπριοι δεν θα υποφέρουν πάλι, κατά την έκφρασή του, όσα υπέφεραν κατά τη δεκαετία προ του '74.

    Ουδέποτε χάνουμε την ελπίδα, πρόσθεσε, ότι οι δύο λαοί της Κύπρου θα μπορέσουν μια μέρα να συνυπάρξουν ειρηνικά και να μοιράζονται την εξουσία στα πλαίσια ενός νέου συνεταιρισμού. Σε παρατήρηση του ανταποκριτή του ΡΙΚ ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει αποδεχθεί το σχέδιο Ανάν ως βάση για διαπραγμάτευσης, ενώ ο Ραούφ Ντενκτάς το απέρριψε χωρίς συζήτηση, ο κύριος Γκιούλ ισχυρίστηκε ότι στην επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος, οι επιφυλάξεις ήταν περισσότερες από εκείνες του Ντενκτάς.

    Διατύπωσε ακόμη τον ισχυρισμό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσπάθησε να αλλοιώσει την έκθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας για το σχέδιο.

    Το σχέδιο, πρόσθεσε ο κύριος Γκιούλ, είναι στο τραπέζι, ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε αποδεκτό και από τις δύο πλευρές.

    [06] ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΥ ΧΑΡΑ

    Ικανοποίηση για τη συμφωνία που επετεύχθη χθες βράδυ για εκτόνωση της κρίσης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία εκφράζουν η συντεχνιακή καί η εργοδοτική πλευρά. Η συμφωνία η οποία επετεύχθη ύστερα από μαραθώνιες διαβουλεύσεις του Υπουργού Εργασίας με τους ξενοδόχους και τις συντεχνίες, προνοεί τη σταδιακή αποπληρωμή, έως το 2009, των αναδρομικών για το Ταμείο Ευημερίας, που υπολογίζονται γύρω στο ένα εκατομμύριο λίρες. Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας της ΣΕΚ Νίκος Επιστηθίου, σε δηλώσεις στο Τρίτο ανέφερε ότι η συφωνία είναι ολοκληρωμένη καί πρόσθεσε ότι αυτό που απομένει είναι η εφαρμογή της. Είπε επίσης ότι οι εργαζόμενοι επέδειξαν καί πάλι καλή θέληση στο θέμα της αναδρομικής καταβολής του Ταμείου Ευημερίας και στη διαχείρισή του.

    Μ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΡΑ

    Ικανοποίηση για το αίσιο τέλος της κρίσης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία εξέφρασε και ο υπουργός Εργασίας Μάκης Κεραυνός, ο οποίος ανέφερε ότι αν συνεχίζονταν οι απεργιακες κινητοποιήσεις, το κόστος για την οικονομία θα ήταν ασήκωτο. Μιλώντας επίσης στο Τρίτο ο κύριος Κεραυνός ανέφερε ότι από σήμερα όλοι έχουν ανασκουμπωθεί προκειμένου να αποκαταστήσουν την εικόνα που είχε δημιουργηθεί χθες για τον τουρισμό μας. Είπε επίσης ότι η αναταραχή ήταν μικρής διάρκειας και το κόστος ευτυχώς ήταν πολύ περιορισμένο.

    [07] ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΧΑΡΑ

    Ο Γενικός Διευθυντής του Πασυξέ Ζαχαρίας Ιωάννίδης ανέφερε ότι το σημαντικό από τη χθεσινή συμφωνία είναι η συναντίληψη που επιδείχθηκε και η ετοιμότητα για διάλογο προκειμένου να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα, για να δοθεί η ώθηση που χρειάζεται η τουριστική βιομηχανία. Σε δηλώσεις επίσης στο Τρίτο ο κύριος Ιωαννίδης χαρακτήρισε τραυματική τη χθεσινή μέρα και τόνισε ότι μετα τις αμοιβαίες υποχωρήσεις δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για διασφάλιση της εργατικής ειρήνης. Είπε επίσης ότι η καθολική ανταπόκριση των ξενοδόχων στο κάλεσμα για ανταπεργία έδωσε το μήνυμα ότι επείγει η διαβούλευση με όλους τους κοινωνικούς εταίρους για τροχιοδρόμηση μέτρων, με στόχο τη διασφάλιση μιας μακρόπνοης πορείας του τουρισμού μας.

    [08] ΑΒΕΡΩΦ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Πρωτοβουλίες από τον πρόεδρο Παπαδόπουλο για συνεργασία με την αξιωματική αντιπολίτευση με στόχο την αντιμετώπιση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Τόπος αναμένει ο Δησύ. Αυτό δήλωσε ο Αναπληρωτής πρόεδρος του Δησύ Αβέρωφ Νεοφύτου προσθέτοντας ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να διαβουλευθεί και να συνεργαστεί με τον πρόεδρο για το καλό του τόπου. Μιλώντας στο Τρίτο ο κύριος Νεοφύτου ανέφερε ότι από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος δεν είχε καμμιά συνάντηση μέ τον πρόεδρο του Δησύ. Είπε επίσης ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να δώσει λίστες ονομάτων για τα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών, προσθέτοντας ωστόσο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα πρέπει να διαβουλευθεί με το κόμμα για το θέμα αυτό.

    [09] ΙΡΑΚ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

    Ενας Αμερικανός στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι δεκαεννέα τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση από υποστηρικτές του Σάνταμ Χουσέϊν.

    Οπως ανακοίνωσε η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση στη Βαγδάτη ο αμερικανός στρατιώτης πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε απο ελεύθερο σκοπευτή στο κέντρο της Βαγδάτης ενώ οι δεκαεννέα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης σε περιοχή κοντά στην ιρακινή πρωτεύουσα.

    [10] ΚΑΥΣΩΝ

    Στους σαράντα βαθμούς θα φθάσει σήμερα ο υδράργυρος, ενώ το Σαββατοκύριακο προβλέπεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, η αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία θα είναι πέντε βαθμούς υψηλότερη απο την κανονική για την εποχή, οφείλεται σε θερμές αέριες μάζες που επηρεάζουν ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

    [11] ΧΑΚ

    Σημαντική άνοδο 0,52% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου κατά τη σημερινή συνάντηση και έκλεισε στις 85.69 μονάδες. Ωστόσο, το επενδυτικό ενδιαφέρον ήταν χαμηλό και ο όγκος συναλλαγών μόλις έφθασε στις 255 χιλιάδες λίρες.

    [12] ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΨΕ

    Πραγματοποιείται απόψε στην τάφρο Ντ' Αβίλα στη Λευκωσία συναυλία της διάσημης Ελληνίδας τραγουδίστριας Μαρίας Φαραντούρη και του Τούρκου μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Ζουλφί Λιβανελλί.

    Τη συναυλία, που έχει κεντρικό σύνθημα "τραγουδάμε για την Κύπρο", συνδιοργανώνουν το Πολιτιστικό Γραφείο του ΑΚΕΛ, η Κίνηση Πολιτισμού και η Δικοινοτική Χορωδία, η οποία θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα μαζί με τους καλλιτέχνες Δώρο Δημοσθένους, Γιώργο Λώρη και Εργκάν Νταγλί.

    Η συναυλία, που αρχίζει στις οκτώ και τριάντα το βράδυ, θα μεταδίδεται απευθείας από το δεύτερο τηλεοπτικό κανάλι και το Τρίτο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του ΡΙΚ.

    Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

    [13] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Χωρίς σημαντικές αλλαγές έγινε ο ανασχηματισμός της ελληνικής κυβέρνησης. Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υφυπουργοί του παραμένουν στις θέσεις τους. Αμετακίνητοι και οι Υπουργοί Εθνικής Αμυνας και Οικονομικών.

    Η κυπριακή κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή μέτρα διευκόλυνσης του εσωτερικού εμπορίου.

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ ισχυρίσθηκε ότι το σχέδιο Ανάν δεν το αποδέχθηκαν ούτε οι Ελληνοκύπριοι ούτε οι Τουρκοκύπριοι.

    Επανήλθε η ηρεμία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

    [14] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός.

    Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια παράλια και στους 31 στα δυτικά και στα υψηλότερα ορεινά.

    Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ είναι πιθανόν να σχηματιστεί σε μερικές περιοχές αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

    Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη έως λίγο ταραγμένη.

    Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 20 στα δυτικά, βόρεια και υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Friday, 4 July 2003 - 17:48:37 UTC