Visit the Antenna Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-06-25

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΦΟΝΟΣ
  • [03] ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΕΟΤΕΡΟ
  • [04] ΦΟΝΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗ
  • [05] ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΠΟΥΣ
  • [06] ΦΙΝΙ ΕΠΑΦΕΣ
  • [07] ΤΑΣΣΟΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ
  • [08] ΤΚ ΨΗΦΙΣΜΑ
  • [09] ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ
  • [10] ΚΑΥΣΙΜΑ ΛΙΛΛΗΚΑΣ
  • [11] ΙΡΑΚ ΒΡΕΤΑΝΟΙ
  • [12] ΑΤΥΠΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ
  • [13] ΤΑΙΒΑΝ ΑΤΥΠΗ ΝΕΟ
  • [14] ΑΠΕΡΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
  • [15] ΚΑΙΡΙΚΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
  • [16] ΚΑΙΡΙΚΑ ΠΡΩΤΕΣ
  • [17] ΝΕΑΡΟΣ ΗΡΩΙΝΗ
  • [18] ΣΥΡΙΜΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΝΕΟ
  • [19] ΝΕΑΡΟΣ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ
  • [20] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [21] ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/6/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Δολοφονημένος στην κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδίων βρέθηκε το πρωί ο κτηνοτρόφος Κύπρος Παφίτης, 50 χρόνων, από τη Λεμεσό

    H αστυνομία συνέλαβε άνδρα ηλικίας 42 χρόνων, από τη Λεμεσό, για απόπειρα δολοφονίας του αδελφού του. Αλλοι δυο νέοι από τη Λεμεσό συνελήφθησαν για τη δολοφονία στην Πάφο του οδηγού ταξί Μιχάλη Ζαχαρίου

    Η Ιταλία διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού στη βάση του σχεδίου Ανάν

    Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι είναι έτοιμος για συνομιλίες, οποτεδήποτε προσκληθεί, χωρίς όρους και προϋποθέσεις

    Σε επ' αόριστον απεργία κατέρχονται από την Παρασκευή το πρωί οι Πρατηριούχοι Πετρελαιοειδών

    Θερμοκρασίες που δυνατό να φθάσουν μέχρι καί τους σαράντα βαθμούς θα επικρατούν στην Κύπρο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή

    [02] ΦΟΝΟΣ

    Δολοφονημένος στην κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδίων βρέθηκε το πρωί ο κτηνοτρόφος Κύπρος Παφίτης, 50 χρόνων, από τη Λεμεσό. Ο Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χριστάκης Κατσικίδης δήλωσε στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ ότι ο Κύπρος Παφίτης βρέθηκε νεκρός σε μικρή απόσταση από το αυτοκίνητό του, κοντά στο κτηνοτροφικό υποστατικό του που διατηρεί στην περιοχή. Tο αυτοκίνητο του θύματος είχε πληγεί από σφαίρες. Ο κύριος Κατσικίδης απέφυγε να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

    [03] ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΕΟΤΕΡΟ

    Η Αστυνομία Λεμεσού συνέλαβε το πρωί άνδρα ηλικίας 42 χρόνων για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου του αδελφού του. Ο συλληφθείς είναι ο Πανίκος Μενελάου, από τη Λεμεσό, υπάλληλος του Δήμου Λεμεσού. Η διερευνώμενη απόπειρα έγινε σε δρόμο στην περιοχή Αγίας Ζώνης, εναντίον του Γιαννάκη Μενελάου, αδελφού του συλληφθέντος Πανίκου Μενελάου, ο οποίος επίσης εργάζεται στο Δημαρχείο της πόλης. Οταν η Αστυνομία κατέφθασε στη σκηνή του επεισοδίου βρήκε τον Γιαννάκη Μενελάου αιμόφυρτο στο έδαφος με τραύματα στον ώμο και τον αδελφό του Πανίκο να κρατά ματωμένο τσεκούρι. Ο Μενελάου είναι εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με την Αστυνομία τα δύο αδέλφια έχουν οικονομικές διαφορές.

    [04] ΦΟΝΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗ

    Δύο άτομα από την Λεμεσό, ηλικίας 27 και 28 χρόνων συνελήφθησαν στην Πάφο σχετικά με τη διερευνόμενη υπόθεση δολοφονίας του οδηγού ταξί Μιχάλη Ζαχαρίου, 65 ετών από την Πάφο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η σύλληψη τους έγινε ύστερα από πληροφορίες και μαρτυρίες που έχει στα χέρια της, ενώ αναμένονται ακόμα τα πορίσματα επιστημονικών εξετάσεων.

    [05] ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΠΟΥΣ

    Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης συναντάται απόψε στην Ουάσιγκτων με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζιορτζ Μπους. Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου κορυφής Ευρωπαϊκής Ενωσης - Ηνωμένων Πολιτειών, που αρχίζει το απόγευμα με στόχο την εξομάλυνση των διατλαντικών σχέσεων και την επίτευξη συμφωνιών σε κοινού ενδιαφέροντος ζητήματα. Ο Πρόεδρος Μπους θα δεχθεί τον Ελληνα Πρωθυπουργό υπό την ιδιότητά του ως προεδρεύοντος της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Τον Ελληνα πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι.

    [06] ΦΙΝΙ ΕΠΑΦΕΣ

    Ο Αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Τζανφράνκο Φίνι διαβεβαίωσε ότι η Ιταλία, η οποία αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την πρώτη Ιουλίου, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του σχεδίου Ανάν και των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών. Ο κύριος Φίνι, ο οποίος είχε στη Λευκωσία χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια και τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Ιακώβου, ανέφερε πως το σχέδιο Ανάν δεν είναι απλώς μια λύση, αλλά η μοναδική δυνατή λύση για το κυπριακό. Ο κύριος Χριστόφιας επανέλαβε την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συνεχίσει το διάλογο για επίλυση του Κυπριακού δημιουργικά, στη βάση του σχεδίου Ανάν αλλά και την εφαρμογή μέτρων προσέγγισης, επαφής και συνεργασίας Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και στήριξης της τουρκοκυπριακής κοινότητας. Εξ άλλου, κύριος Ιακώβου, είπε ότι η Ιταλία θα χρησιμοποιήσει τις σχέσεις της με την Τουρκία για να πείσει την τουρκική πλευρά να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

    [07] ΤΑΣΣΟΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος επανέλαβε ότι είναι έτοιμος για συνομιλίες, οποτεδήποτε προσκληθεί, χωρίς όρους και χωρίς προϋποθέσεις, στη βάση του σχεδίου Ανάν. Ανέφερε, ωστόσο, ότι το σχέδιο χρήζει πολλών τροποποιήσεων και βελτιώσεων, όχι επί της φιλοσοφίας ή των βασικών θεμάτων, αλλά για να είναι η λύση λειτουργική και βιώσιμη. Μιλώντας σε εκδήλωση των Ροταριανών Ομίλων στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι τα μέτρα που εξήγγειλε η κυπριακή κυβέρνηση για τους Τουρκοκυπρίους αποσκοπούν σε κάλυψη του χάσματος στο βιοτικό επίπεδο των δύο κοινοτήτων αλλά και για να αιασθανθούν οι Τουρκοκύπριοι ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι εδώ. Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε επίσης ότι την πρώτη Μαϊου 2004 η Κύπρος θα ενταχθεί επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, είτε υπάρξει λύση που θα επιτρέψει την εισδοχή μιας επανενωμένης χώρας, είτε όχι.

    [08] ΤΚ ΨΗΦΙΣΜΑ

    Οι έποικοι ας αποζημιωθούν και ας φύγουν γράφει σήμερα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα αναφερόμενη στο ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τους εγκλωβισμένους στα κατεχόμενα και τους έποικους. Η έκθεση της επιτροπή αναφέρει η εφημερίδα έπεσε σαν βόμβα. Εξάλλου η Κίπρις στεγάζει την είδηση κάτω από τον πηχυαίο τίτλο ''Απόφαση σοκ από την Ευρώπη''.

    [09] ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ

    Σε επ' αόριστον απεργία κατέρχονται από την Παρασκευή το πρωί οι Πρατηριούχοι Πετρελαιοειδών. Η απόφαση ελήφθη σε χθεσινοβραδυνή συνεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πρατηριούχων, το οποίο κάλεσε τα μέλη του να συνεχίσουν την απεργία μέχρις ότου οι εταιρείες πετρελαιοειδών ικανοποιήσουν το αίτημά τους για αύξηση της προμήθειάς τους. Οι Πρατηριούχοι θα κλείσουν τις αντλίες στις έξι το πρωί της Παρασκευής και θα θέσουν εκτός λειτουργίας τους χρηματοδέκτες. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων Παμπίνος Χαραλάμπους δήλωσε το πρωί στο Τρίτο ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια καί ότι οι Πρατηριούχοι δεν είχαν άλλη επιλογή. Ο κύριος Χαραλάμπους είπε ότι το υπουργείο Εμπορίου κωλυσιεργεί στην υποβολή συμβιβαστικής πρότασης και πρόσθεσε ότι κανένας δεν θέλει να βοηθήσει για επίλυση της διαφοράς. Εξάλλου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Πετρελαίου, Κίκης Λευκαρίτης επέκρινε τον Σύνδεσμο Πρατηριούχων ότι δεν αποδέχεται τη διεξαγωγή νέας μελέτης από εμπειρογνώμονα κοινής αποδοχής, ώστε να βοηθηθεί το υπουργείο να υποβάλει συμβιβαστική πρόταση.

    [10] ΚΑΥΣΙΜΑ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

    Ο υπουργός Εμπορίου Γιώργος Λιλλήκας ανέφερε ότι οι διαφορές μεταξύ εταιρειών καί πρατηριούχων είναι πολύ μεγάλες και αυτό δένει τα χέρια του υπουργείου στην υποβολή μεσολαβητικής πρότασης. Ο κύριος Λιλλήκας είπε ότι η μόνη οδός για υποβολή μεσολαβητικής πρότασης είναι η διεξαγωγή κοινής μελέτης, πάνω στην οποία να βασισθεί το υπουργείο. Ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας Σωτήρης Σωτηρίου, σε παρέμβασή του στο Τρίτο απέρριψε τις επικρίσεις για κωλυσιεργία, προσθέτοντας ότι οι πρατηριούχοι δεν αποδέχθηκαν την πρόταση για διεξαγωγή μελέτης από κοινό εμπειρογνώμονα, αξιώνοντας εκ προοιμίου την αποδοχή των πορισμάτων της δικής τους μελέτης

    [11] ΙΡΑΚ ΒΡΕΤΑΝΟΙ

    Στο Ιράκ, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι έξη Βρετανοί που σκοτώθηκαν χθες σε μικρή πόλη βόρεια της Βασόρας, πυροβολήθηκαν από εξαγριωμένους πολίτες όταν άρχισαν να διεξάγουν έρευνες για ανεύρεση όπλων. Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι Βρετανοί άνοιξαν πυρ με σφαίρες από ελαστικό στην προσπάθειά τους να ελέγξουν πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο όπου διεξήξαγαν έρευνες και ένοπλοι ιρακινοί ανταπέδωσαν το πυρ.

    [12] ΑΤΥΠΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ

    Το απόγευμα αναμένονται τα αποτελέσματα από το ειδικό εργαστήριο του Αμβούργου, για τον τριανταεξάχρονο Κινέζο επιχειρηματία, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα του συνδρόμου της άτυπης πνευμονίας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου τη Θεσσαλονίκης. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και στενός συνεργάτης του κινέζου επιχειρηματία. Ο ασθενής πήγε στη Ελλάδα από τη Σαγκάη μέσω Φραγκφούρτης, Μιλάνου, Γκρατς και Ρώμης.

    [13] ΤΑΙΒΑΝ ΑΤΥΠΗ ΝΕΟ

    Η Ταϊβάν ανακοίνωσε ότι για δέκατη ένατη συνεχή ημέρα, δεν καταγράφηκε στη χώρα κανένα κρούσμα της άτυπης πνευμονίας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει καθορίσει περίοδο είκοσι συνεχών ημερών χωρίς κανένα κρούσμα για να θεωρηθεί μια χώρα καθαρή από τον ιό της επιδημίας. Ωστόσο, στην Κίνα, οι υγειονομικές αρχές κατέγραψαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο ένα νέο κρούσμα της άτυπης πνευμονίας και ένα νέο θάνατο από τη νόσο. Χθες η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας είχε εξαιρέσει το Πεκίνο από τον κατάλογο των περιοχών όπου εξαπλώνεται ο ιός της άτυπης πνευμονίας, καθώς η πόλη δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνη.

    [14] ΑΠΕΡΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

    Σε απεργία διαρκείας κατέρχονται από το πρωί 180 εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων στο ξενοδοχείο Αγιος Γεώργιος που βρίσκετται στην παραλία της Χλώρακας και είναι ιδιοκτησία της Μητρόπολης Πάφου. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι τα μέτρα λαμβάνονται από τις τρεις συντεχνίες ύστερα από την απόφαση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου να επιβάλει σ' αυτούς προσωπικά συμβόλαια με τα οποία αφαιρείται το κατοχυρωμένο δικαίωμα τους να μεταφέρουν ημέρες ανάπαυσης μέσα στη χειμερινή περίοδο και να μην πληρώνονται επιπλέον κατά τις Κυριακές και τις δημόσιες αργίες.

    [15] ΚΑΙΡΙΚΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

    Θερμοκρασίες που δυνατό να φθάσουν μέχρι καί τους σαράντα βαθμούς θα επικρατούν στην Κύπρο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή. Ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κυριάκος Θεοφίλου σε δηλώσεις στο Τρίτο του Ρικ ανέφερε ότι η περιοχή της Κύπρου επηρεάζεται από ξηρές αέριες μάζες, σχετικά θερμές, με αποτέλεσμα να έχουμε θερμοκρασίες ψηλότερες από την κανονική για την εποχή. Ο κύριος Θεοφίλου είπε ότι η θερμοκρασία σήμερα θα ανέλθει στους 38 βαθμούς, αύριο στους 39 καί την Κυριακή δυνατό να φθάσει καί στους 40. Η κανονική για την εποχή θερμοκρασία είναι 35 βαθμοί.

    [16] ΚΑΙΡΙΚΑ ΠΡΩΤΕΣ

    Στο μεταξύ τα τμήματα Πρώτων Βοηθειών βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε προβλήματα από την άνοδο της θερμοκρασίας. Ο Διευθυντής του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε ότι άτομα με ιδιαίτερα βεβαρυμένο ιατρικό μητρώο θα πρέπει να αποφεύγουν να εκτίθενται σε ψηλές θερμοκρασίες και να καταναλώνουν άφθονα υγρά, ελαφρές τροφές, φρούτα και λαχανικά.

    [17] ΝΕΑΡΟΣ ΗΡΩΙΝΗ

    Δεκαοκτάχρονος από χωρίο της επαρχίας Λευκωσίας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση σχετικά με διερευνόμενη υπόθεση κατοχής και προμήθειας ηρωίνης βάρους ενός γραμμαρίου. Ο δεκαοκτάχρονος μετέβη χθες, με μοτοσυκλέττα, σε ανοικτό χώρο στο χωριό Δάλι, όπου συνάντησε άνδρα, που ήταν αστυφύλακας υπό κάλυψη, με σκοπό να του πωλήσει ναρκωτικά. Κατά τη σύλληψη του ο νεαρός έριξε στο χώμα δύο πλαστικά σακουλάκια με άσπρη και μπεζ σκόνη που πιστεύεται ότι είναι ηρωίνη και κοκαίνη. Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν 1258 λίρες, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του άλλες 610 λίρες.

    [18] ΣΥΡΙΜΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΝΕΟ

    Τελείται στις τέσσερις το απόγευμα στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στη Λευκωσία η κηδεία του καρδιολόγου Αγι Συρίμη, ο οποίος απεβίωσε προχθές Δευτέρα σε ηλικία εβδομηνταενός ετών. Η ταφή του θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λευκωσίας. Ο Αγις Συρίμης ήταν ο πρώτος γιατρός με δίπλωμα καρδιολογίας στην Κύπρο και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ίδρυση της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου της οποίας υπήρξε κα ο πρώτος πρόεδρος.

    [19] ΝΕΑΡΟΣ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

    Την πεντάχρονη μάχη με τη Λευχαιμία έχασε ψες ο νεαρός Σάββας Σάββα, 23 χρονών από τη Λεμεσό. Ο άτυχος Σάββας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Λεμεσού. Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει σήμερα στις πέντε το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής και Αποστόλου Ανδρέα στο συνοικισμό Κολοσσίου.

    [20] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Δολοφονημένος στην κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδίων βρέθηκε το πρωί ο κτηνοτρόφος Κύπρος Παφίτης, 50 χρόνων, από τη Λεμεσό

    H αστυνομία συνέλαβε άνδρα ηλικίας 42 χρόνων, από τη Λεμεσό, για απόπειρα δολοφονίας του αδελφού του. Αλλοι δυο νέοι από τη Λεμεσό συνελήφθησαν για τη δολοφονία στην Πάφο του οδηγού ταξί Μιχάλη Ζαχαρίου

    Η Ιταλία διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού στη βάση του σχεδίου Ανάν

    Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι είναι έτοιμος για συνομιλίες, οποτεδήποτε προσκληθεί, χωρίς όρους και προϋποθέσεις

    Σε επ' αόριστον απεργία κατέρχονται από την Παρασκευή το πρωί οι Πρατηριούχοι Πετρελαιοειδών

    Θερμοκρασίες που δυνατό να φθάσουν μέχρι καί τους σαράντα βαθμούς θα επικρατούν στην Κύπρο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή

    [21] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιανατολικοί έως νοτιοδυτικοί ασθενείς, τριών μποφόρ και τοπικά μέτριοι, τεσσάρων μποφόρ ενώ η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια παράλια, στους 30 στα δυτικά και στους 28 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη έως λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια και στους 19 στα δυτικά και υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι πολύ μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.
    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Wednesday, 25 June 2003 - 20:40:06 UTC