Visit the Greek American Women's Network (GAWN) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-06-10

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΡΜΟ
  • [03] ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟ
  • [04] ΗΠΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ
  • [05] ΙΑΚΩΒΟΥ ΥΟΡΚΗ
  • [06] ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΥΠΡΟΣ
  • [07] ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ
  • [08] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΑΚΗ
  • [09] ΧΑΜΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ
  • [10] ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ΙΡΑΚ
  • [11] ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ
  • [12] ΠΑΡΙΣΙ ΧΑΟΣ
  • [13] ΛΟΙΖΙΔΗΣ ΚΑ
  • [14] ΣΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
  • [15] ΧΡΗΜΑ ΤΡΙΤΗ
  • [16] ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΝΕΟ
  • [17] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [18] ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 10/6/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο φοβάται η Ελλάδα μετά τη χθεσινή απρόκλητη παρενόχληση επιβατηγού αεροσκάφους της Ολυμπιακής

    Ο πρόεδρος Παπαδόπουλος κατηγόρησε την Τουρκία ότι με δικά της κίνητρα και σκοπούς ακολουθεί πολιτική προκλήσεων στα Στροβίλια και στο Αιγαίο.

    Ο Γιώργος Ιακώβου ήγειρε το θέμα των Στροβιλιών στις επαφές στα Ηνωμένα Εθνη

    Ακαρπες οι προσπάθειες για εντοπισμό της μαθήτριας Αννας Αντωνίου που εξαφανίσθηκε προχθές

    Τριτοκοσμική η κατάσταση στις Φυλακές καταγγέλλει Επιτροπή της Βουλής

    Ιδιαίτερα τεταμένη παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

    Ο Χάρης Λοϊζίδης απέρριψε τις κατηγορίες για κακούς χειρισμούς στο θέμα της εξασφάλισης άδειας για την Ελλάς-Τζετ

    [02] ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΡΜΟ

    Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο φοβάται η Ελλάδα μετά τη χθεσινή απρόκλητη παρενόχληση επιβατηγού αεροσκάφους της Ολυμπιακής Αεροπορίας από δύο τουρκικά μαχητικά στον ενάεριο χώρο του Αιγαίου και μάλιστα μέσα σε πολιτικό αεροδιάδρομο. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου προειδοποίησε ότι η Ελλάδα ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της όταν αυτά απειληθούν. Κατήγγειλε επίσης ότι είναι προφανές πως κάποιοι στην Αγκυρα επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει το παιχνίδι τους. Εξ άλλου ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου δήλωσε ότι οι λόγοι της αυξημένης τουρκικής προκλητικότητας και επιθετικότητας αποδίδονται στη δυσκολία εκσυγχρονισμού της Τουρκίας και στο γεγονός ότι οι πολιτικοί δεν μπορούν να επιβληθούν στο τουρκικό στρατιωτικό κατεστημένο.

    [03] ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟ

    Ο πρόεδρος Παπαδόπουλος κατηγόρησε την Τουρκία ότι με δικά της κίνητρα και σκοπούς ακολουθεί πολιτική προκλήσεων στα Στροβίλια και στο Αιγαίο. Ο πρόεδρος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι αυτό που αναμένει η κυβέρνηση είναι το Συμβούλιο Ασφαλείας να καταδικάσει στο ψήφισμα για την ανανέωση της θητείας της Ουνφικύπ, την αρχική παραβίαση του στάτους κβο στην περιοχή. Αλλά, πρόσθεσε, αναμένει ότι πιο έντονη θα είναι η καταδίκη της επέκτασης των φετεινών παραβάσεων της της Τουρκίας.

    [04] ΗΠΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ

    Διμερές πρόβλημα θεωρούν οι Ηνωμένες Πολιτείες το θέμα των παραβιάσεων του Ελληνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο από την Τουρκία. Αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών κληθείς να σχολιάσει τις τουρκικές παραβιάσεις είπε ότι η Ουάσιγκτον γνωρίζει ότι για το θέμα συζήτησαν ήδη οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδος και της Τουρκίας στη Μαδρίτη. Πρόσθσε ότι η κυβέρνηση Μπους ενθαρρύνει τις δύο χώρες να συνεχίσουν τις συνομιλίες προσέγγισης και να υιοθετήσουν μεταξύ τους περισσότερα Μετρα Οικοδόμισης Εμπιστοσύνης, όπως είναι η πρόσφατη συμφωνία για ανταλλαγή ανώτερων αξιωματικών και σπουδαστών στρατιωτικών σχολών και άλλες μορφές συνεργασίας.

    [05] ΙΑΚΩΒΟΥ ΥΟΡΚΗ

    Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου ήγειρε το θέμα των Στροβιλιών κατά τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη με τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας. Σε δηλώσεις στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κύριος Ιακώβου είπε ότι μεγάλο μέρος της συζήτησης κάλυψε το θέμα των Στροβιλιών και την αδυναμία του Συμβουλίου Ασφαλείας να επιβάλει στην Τουρκία την ανάγκη επιστροφής στο προηγούμενο καθεστώς. Τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου διαβεβαίωσαν τον κύριο Ιακώβου ότι θα καταβάλουν προσπάθειες όπως το ψήφισμα για ανανέωση της θητείας της Ουνφικύπ ανταποκρίνεται στις θέσεις της ελληνικής κυπριακής πλευράς στο θέμα των Στροβιλιών. Αναγνώρισαν επίσης τη θετική στάση της κυπριακής κυβέρνησης στις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του σχεδίου Ανάν και επέρριψαν την ευθύνη για την αποτυχία των συνομιλιών της Χάγης στην τουρκική πλευρά. Σύμφωνα με τον κύριο Ιακώβου ορισμένα από τα μέλη του Συμβουλίου εξέφρασαν την επιθυμία για επανέναρξη των συνομιλιών χωρίς τους όρους που έθεσε στην έκθεσή του ο Κόφι Ανάν. Ο κύριος Ιακώβου ολοκληρώνει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη με συνάντηση στις έξι το απόγευμα, ώρα Κύπρου, με το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμέμων Εθνών Κόφι Ανάν και τον Αλβαρο ντε Σότο και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον.

    [06] ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΥΠΡΟΣ

    Η λύση του Κυπριακού ποτέ δεν θα τεθεί στη βάση δύο κρατών δήλωσε ο Λόρδος Ντέηβιντ Χάνεη και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα αναλογισθούν τα πλεονεκτήματα που θα επιφέρει η επίλυση του προβλήματος και θα επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Σε δηλώσεις στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο τέως αντιπρόσωπος της Βρετανίας στο Κυπριακό είπε, ωστόσο, ότι ούτε η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση το Μάιο του 2004, ούτε η εξέταση της προοπτικής έναρξης διαπραγματεύσεων με την Τουρκία το Δεκέμβριο του 2004, επιβάλλουν ή απαιτούν επιτακτικά την επίλυση του Κυπριακού, παρόλον ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. Από την άλλη ο υφυπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, αρμόδιος για θέματα Ευρώπης, Ντένις Μακ Σέιν, μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων, εξέφρασε αισιοδοξία ότι έως την πρώτη Ιανουρίου του 2004 θα εξευρεθεί λύση και μια ενωμένη Κύπρος θα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    [07] ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ

    Ακαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για εντοπισμό της δεκαπεντάχρονης μαθήτριας Αννας Αντωνίου, που εξαφανίσθηκε προχθές από το σπίτι της στη Μελίνη της επαρχίας Λάρνακας. Η Αστυνομία και η ΕΜΑΚ συνεχίζουν από το πρωϊ τις έρευνες που άρχισαν προχθές με τη βοήθεια ελικοπτέρου για εντοπισμό της. Οι έρευνες διεξάγονται σε περιοχές των χωριών Μελίνη, Επταγώνια, Καλό Χωριό Λεμεσού και Τριμίκλινη όπου η ανήλικη μαθήτρια έχει συγγενείς. Πριν από την εξαφάνιση της η Αννα Αντωνίου είχε έντονη λογομαχία με τον πατέρα της και ένα από τα αδέλφια της.

    [08] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΑΚΗ

    Τριτοκοσμική χαρακτήρισε η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής την κατάσταση που επικρατεί στις Κεντρικές Φυλακές. Μέλη της επιτροπής επισκέφθηκαν το πρωί τις φυλακές και μελέτησαν τις συνθήκες κράτησης των κρατουμένων. Ο πρόεδρος της επιτροπής ΣοφοκΛής Φυττής δήλωσε ότι αν δεν αποφυλακιστούν αμέσως εκατό τουλάχιστον κρατούμενοι και αν δεν λειτουργήσουν οι νέες πτέρυγες στις φυλακές η κατάσταση θα συνεχίσεινα είναι αφόρητη. Επίσκεψη στις φυλακές πραγματοποίησε και η Επίτροπος Διοικήσεως Λιάνα Νικολάου στο πλαίσιο αυτεπάγγελτης έρευνας που διεξάγει.

    [09] ΧΑΜΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

    Ιδιαίτερα τεταμένη παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή καθώς οι ισραηλινοί επιτέθηκαν το πρωί στη Γάζα με ελικόπτερο και τραυμάτισαν σοβαρά το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης Χαμάς Αμπτελαζίζ Αλ Ραντίσι. Στην επίθεση σκοτώθηκαν επίσης τρεις Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα. Αλλοι δέκα τραυματίσθηκαν. Αμεση ήταν η αντίδραση της Χαμάς, η οποία προειδοποίησε ότι η επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη. Το ελικόπτερο έπληξε με έξι πυραύλους το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Ραντίσι με δύο Παλαιστινίους, κοντά στα γραφεία των ξένων μη κυβερνητικών οργανώσεων. Χθες ο Ραντίσι είχε απορρίψει την έκκληση του Παλαιστινίου πρωθυπουργού Μαχμούντ Αμπάς για τερματισμό της παλαιστινιακής επανάστασης εναντίον των Ισραηλινών.

    [10] ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ΙΡΑΚ

    Ο υπουργός Αμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι η αναζωπύρωση των επιθέσεων εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ οφείλεται στο γεγονός ότι δέν έχει συλληφθεί ή εντοπισθεί ακόμη ο Σάνταμ Χουσέιν. Σε δηλώσεις το πρωί στη Λισαβόνα ενόψει της συνόδου των υπουργών Αμυνας των χωρών μελών του Νάτο, ο αμερικανός υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι επιθέσεις αυτές να έχουν οργανωθεί ή να διευθύνονται από τον ίδιο τον πρώην ηγέτη του Ιράκ. Στο μεταξύ τρεις Ιρακινοί σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών σε περιοχή νότια της Βαγδάτης

    [11] ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ

    Στην Κίνα άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο εικοσιτετράωρο από τον ιό της άτυπης πνευμονίας. Οι νεκροί από την άτυπη πνευμονία στην Κίνα ανέρχονται τώρα στους 343 ενώ τα κρούσματα ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες. Στο Χογκ Κόγκ έχασαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο τη ζωή τους δύο άνθρωποι με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών από την άτυπη πνευμονία να φθάσει στους 290.

    [12] ΠΑΡΙΣΙ ΧΑΟΣ

    Χάος δημιουργήθηκε στη Γαλλία λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στους σιδηρόδρομους της χώρας. Τα περισότερα προβλήματα δημιουργηθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, όπου οι ουρές των αυτοκινήτων είχαν συνολικό μήκος τριακοσίων χιλιομέτρων. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι ολόκληρη σχεδόν η Γαλλία θα παραλύσει αφού στις απεργίες θα προστεθούν οι εργαζόμενοι στις αερομεταφορές, τις τράπεζες, τα ταχυδρομεία, τις τηλεπικοινωνίες, τα νοσοκομεία και τα λιμάνια. Οι απεργίες πραγματοποιούνται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αλλαγές στις οποίες προβαίνει η γαλλική κυβέρνηση στο σύστημα συνταξιοδότησης.

    [13] ΛΟΙΖΙΔΗΣ ΚΑ

    Ο τέως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών Χάρης Λοϊζίδης απέρριψε τις κατηγορίες για κακούς χειρισμούς στο θέμα της εξασφάλισης άδειας από τις Ελληνικές αρχές για λειτουργία της Ελλάς-Τζετ, θυγατρικής εταιρείας των Κυπριακών Αερογραμμών. Ο κύριος Λοϊζίδης παρατήρησε ότι διατυπώνονταν επικρίσεις για μη έκδοση της άδειας, ενώ αυτή είχε εκδοθεί από την περασμένη Παρασκευή. Απαντώντας στην κατηγορία ότι γίνονταν δαπάνες για μισθούς και ενοίκια, ο κύριος Λοϊζίδης είπε ότι έγιναν οι ελάχιστες απαιτούμενες ενέργειες για ικανοποίηση των όρων της Ελληνικής Πολιτικής Αεροπορίας, όπως η πρόσληψη διευθυντών διαφόρων τμημάτων και πιλότων. Ως προς την κατηγορία για αδράνεια αεροπλάνων που παραδόθηκαν στην εταιρεία, ο κύριος Λοϊζίδης είπε ότι το ένα αεροπλάνο παραδόθηκε πριν από ένα μήνα, το δεύτερο πριν από δύο εβδομάδες και το άλλο μόλις την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο ίδιος είχε αποχωρήσει από τη θέση του πριν από τρεις μήνες. Είπε επίσης ότι διατυπώνονται επικρίσεις για την ανάληψη της διαφημιστικής εκστρατείας, όταν τα κονδύλια ενέκρινε ο υπουργός Οικονομικών πριν από ένα μήνα, ενώ ο ίδιος ο Υπουργός σήμερα διατυπώνει κατηγορίες για τις δαπάνες αυτές.

    [14] ΣΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

    Σε μονόωρη στάση εργασίας κατέρχονται αύριο οι νοσηλευτές. Η στάση θα πραγματοποιηθεί από τις οκτώ μέχρι τις εννέα το πρωί σε όλα τα κρατικά νοσηλευτήρια και τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Ανακοίνωση της Πασυδύ αναφέρει ότι η στάση πραγματοποιείται λόγω της υπαναχώρησης της κυβερνητικής πλευράς για τη δημιουργία διεύθυνσης νοσηλευτικών υπηρεσιών στο υπουργείο Υγείας. Κατα τη διάρκεια της μονόωρης στάσης εργασίας θα υπάρχει σε όλα τα νοσοκομεία προσωπικό ασφαλείας.

    [15] ΧΡΗΜΑ ΤΡΙΤΗ

    Σε αρνητικό κλίμα κινήθηκε και σήμερα η συνάντηση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών με απώλειες μηδέν κόμμα δέκα-εννέα τοις εκατόν έκλεισε στις 84 κόμμα 98 μονάδες. Ο όγκος συναλλαγών περιορίστηκε στις 408 χιλιάδες λίρες.

    [16] ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΝΕΟ

    Μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί στον Αγιο Δομέτιο κατέστρεψε τέσσερα καταστήματα με κεριά, νυφικά και αποξηραμένα και πλαστικά άνθη στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου. Τα καταστήματα είναι ιδιοκτησία της Λίας Παπαδοπούλου. Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις έξι και τριάντα το πρωί και κατασβέστηκε δυο ώρες αργότερα. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δήλωσε ότι η πυρκαγιά, εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι ξεκίνησε από το κατάστημα πώλησης κεριών και επεκτάθηκε γρήγορα στα υπόλοιπα καταστήματα, το μεσοπάτωμα και τον πρώτο όροφο, ο οποίος χρησιμοποιείται ως κηροποιείο. Πέντε αλλοδαποί που διέμεναν και εργάζονταν στον πρώτο όροφο διέτρεξαν σοβαρό κίνδυνο. Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής με πέντε οχήματα και των ανδρών της ΕΜΑΚ απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς σε παρακείμενες κατοικίες. Οι ζημιές δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί.

    [17] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο φοβάται η Ελλάδα μετά τη χθεσινή απρόκλητη παρενόχληση επιβατηγού αεροσκάφους της Ολυμπιακής

    Ο πρόεδρος Παπαδόπουλος κατηγόρησε την Τουρκία ότι με δικά της κίνητρα και σκοπούς ακολουθεί πολιτική προκλήσεων στα Στροβίλια και στο Αιγαίο.

    Ο Γιώργος Ιακώβου ήγειρε το θέμα των Στροβιλιών στις επαφές στα Ηνωμένα Εθνη

    Ακαρπες οι προσπάθειες για εντοπισμό της μαθήτριας Αννας Αντωνίου που εξαφανίσθηκε προχθές

    Τριτοκοσμική η κατάσταση στις Φυλακές καταγγέλλει Επιτροπή της Βουλής

    Ιδιαίτερα τεταμένη παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

    Ο Χάρης Λοϊζίδης απέρριψε τις κατηγορίες για κακούς χειρισμούς στο θέμα της εξασφάλισης άδειας για την Ελλάς-Τζετ

    [18] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο τοπικές νεφώσεις που θα σχηματιστούν στο εσωτερικό και τα ορεινά ενδέχεται να φέρουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια έως δυνατοί, πέντε μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 29 στα δυτικά και στους 25 στα υψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 στα υψηλότερα ορεινά. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι πολύ μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.
    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Tuesday, 10 June 2003 - 15:22:15 UTC