Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Logos News from Cyprus, 98-07-06

Logos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: LogosNet at <http://www.logos.cy.net>


Στη Μόσχα, μεταβαίνει αύριο για τετραήμερη επίσκεψη, ο Υπουργός Αμυνας, Γιαννάκης Ομήρου.

Στην Ρωσική πρωτεύουσα, ο κύριος Ομήρου θα έχει συνομιλίες με τον εκεί ομόλογό του για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, υπό το φως και της υπάρχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών για στρατιωτική και τεχνική συνεργασία.

Εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα σχετικά με επικείμενη επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Ακη Τσοχατζόπουλου στην Κύπρο, ο κύριος Ομήρου ανέφερε ότι η επίσκεψη θα γίνει.

Ο χρόνος όμως πραγματοποίησης της επίσκεψης, πρόσθεσε ο κύριος Ομήρου, θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα του κυρίου Τσοχατζόπουλου.

Ο Υπουργός Αμυνας, μιλούσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, κατά την οποία ανακοίνωσε τροποποιήσεις στη διαδικασία επιλογής των νεοσυλλέκτων στα όπλα και σώματα.

Εν τω μεταξύ, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Αμυνας στη Μόσχα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι οι επισκέψεις αυτές μπορεί να συσχετισθούν με τους ΕΣ-300 και να προκαλέσουν ένταση.


Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Λευκωσία Γκεόργκι Μουράτωφ επανέλαβε ότι το σύστημα ΕΣ 300 είναι καθαρά αμυντικό.

Σε συνέντευξη στην Τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Κίμπρις", ο κύριος Μουράτωφ ανέφερε ότι η κρίση που έχει δημιουργηθεί είναι τεχνητή και αναφέρθηκε στην μεγάλη διαφορά που υπάρχει μεταξύ της στρατιωτικής δύναμης της Τουρκίας και της Κύπρου.

Ο κύριος Μουράτωφ εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι ούτε η Κύπρος ούτε η Ελλάδα, ούτε και η Τουρκία επιθυμούν τον πόλεμο.

Παρατήρησε ωστόσο ότι αν κάποιος επιθυμεί τον πόλεμο, μπορεί να βρεί γι'αυτό, διάφορες προφάσεις, όπως για παράδειγμα, αυτή των πυραύλων.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, αναφερόμενος στο θέμα της έντασης τόνισε ότι είναι σαφές πως η κυβέρνηση δεν αποσκοπεί από μόνη της να προκαλέσει ένταση, σημειώνοντας ότι την ένταση την συντηρεί η Τουρκία.


Με φρέσκες ιδέες, αλλά και με όρεξη για να μάθει το κυπριακό ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά της, η νέα αναπληρωτής ειδική αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αν Χέρκους.

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, σε ειδική τελετή στα κεντρικά γραφεία διοίκησης της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, η κυρία Χέρκους ανέφερε ότι θα εργασθεί για την επίτευξη συνολικής λύσης στο Κυπριακό και για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των δύο κοινοτήτων.

Η κυρία Χέρκους καθόρισε ως ΓΕΝΙΚΟ περιβάλλον για τις υπηρεσίες της τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας και ως ΕΙΔΙΚΟ περιβάλλον τον δικό της τρόπο εργασίας και τις δικές της ιδέες.

Αναφερόμενη, εξάλλου, στις σχέσεις της με τον ειδικό αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα Ντιέγκο Γκόρτοβες, η κυρία Χέρκους έδειξε παραστατικά, ότι αποτελούν δύο δάκτυλα του ίδιου χεριού.

Η Αν Χέρκους αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα για το κυπριακό καθώς και στις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Κόφι Ανάν επί δεκαετία.

Κληθείσα να απαντήσει σε ερώτηση για τους ΕΣ-300, η κυρία Χέρκους επανέλαβε την πάγια θέση των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με την οποία είναι αντίθετα σε κάθε ενέργεια, η οποία αυξάνει την ένταση στο νησί.

Σήμερα, η κυρία Χέρκους είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο Κληρίδη, ενώ αύριο θα συναντηθεί στα κατεχόμενα με τον Ραούφ Ντεντκάς.


Καταγγελίες για σκανδαλώδεις και ευνοιοκορατικές διαδικασίες όσον αφορά την πρόσληψη πιλότων στις Κυπριακές Αερογραμμές και τη Γιουροσύπρια, έγιναν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Τις καταγγελίες έκαναν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ Ανδρέας Χρίστου και Τάσσος Παπαδόπουλος.

Απαντώντας στις καταγγελίες, εκπρόσωπος των Κυπριακών Αερογραμμών παραδέχθηκε ότι στην εταιρεία αυτή προσελήφθησαν τρεις συγκυβερνήτες, εκ των οποίων ένας είχε καταλάβει την έβδομη θέση στη βαθμολογία και

άλλος την τρίτη θέση.

Εξάλλου, ο γενικός διεθυντής της Γιουροσύπρια, Χαράλαμπος Χατζηπαναγιώτου, κατάγγειλε ότι επιδείχθηκε σκανδαλώδης, όπως τη χαρακτήρισε, εύνοια από μέλος της επιτροπής επιλογής προς υποψήφιο πιλότο, ο οποίος είναι συγγενής του.

Ο κύριος Τάσσος Παπαδόπουλος ζήτησε δέσμευση από τις Κυπριακές Αερογραμμές ότι οι υπάλληλοι που θα κληθούν να τεκμηριώσουν τις καταγγελίες τους, δεν θα θυματοποιηθούν.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, Τάκης Κυριακίδης, ανέλυσε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, το στρατηγικό σχέδιο σωτηρίας του κρατικού αερομεταφορέα.


Η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που σημειώθηκε το πρωί στις ελεύθερες περιοχές Τηλλυρίας, βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανδρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του Τμήματος δασών.

Ωστόσο, στην περιοχή, παραμένει μεγάλος αριθμός πυροσβεστών για τυχόν αναζωπύρωση ή δημιουργία νέων εστιών φωτιάς.

Η χθεσινή, πρωτοφανής για την Κύπρο, πυρκαγιά, κατέκαυσε στις ελεύθερες περιοχές έκταση 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων, δάσους και άγριας βλάστησης.

Τέσσερις δασοφύλακες υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τη φωτιά.

Στα κατεχόμενα, η πυρκαγιά κατέκαυσε τριανταπέντε χιλιάδες στρέμματα γης, και το χωριό Αγιος Ιωάννης Σελέμανι, καταστράφηκε ολοκληρωτικά.


Εκτεταμένα προβλήματα επικοινωνίας

τόσο στη σταθερή όσο και στην κινητή τηλεφωνία, παρουσιάθηκαν στην περιοχή Αμαθούντας στη Λεμεσό.

Η ζημιά προκλήθηκε σε οπτικό καλώδιο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών, από εργολάβους που ασχολούνται με την διαπλάτυνση του παραλιακού δρόμου, στην περιοχή Αμαθούντας.

Από τη ζημιά έχει επηρεαστεί μεγάλος αριθμός τηλεφωνικών κέντρων στην πόλη της Λεμεσού, ανακοίνωση δε, της ΑΤΗΚ, αναφέρει ότι επιπρόσθετα, έχει επηρεαστεί η κινητή τηλεφωνία CYTA GSM, κυρίως για συνδρομητές που διακινούνται στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Η ΑΤΗΚ, αναφέρει η ανακοίνωση λυπάται και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλει συντονισμένες προσπάθειες για όσο το δυνατό πιο γρήγορη αποκατάσταση της Υπηρεσίας.


Νεαρή Ρωσίδα έχασε το μεσημέρι τη ζωή της, στη θαλάσσια περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού.

Πρόκειται για την Ναταλία Βασιεντίν, 27 ετών, η οποία συμμετείχε με τον σύζυγό της σε οργανωμένη εκδρομή για θαλάσσια μπάνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ναταλία ενώ κολυμπούσε, παρασύρθηκε από τα κύματα και κτύπησε στους βράχους, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Μεταφέρθηκε αμέσως από άλλους λουομένους στην ακτή όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό της.


Συγγενείς του Χαμπή Χειμώνα βρίσκονται έξω από τις Φυλακές των βρετανικών Βάσεων, ζητώντας διαμαρτυρόμενοι την αποφυλάκισή του.

Μέσα στο κτίριο βρίσκεται ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Στέλιος Γερασίμου, ο οποίος διαπραγματεύεται με τις αρχές των Βάσεων, την αποφυλάκισή του Χειμώνα.

Ο Χαμπής Χειμώνας είχε συλληφθεί από τις Βάσεις, επειδή εισήλθε στο χωράφι του για εκρίζωση πατατών.


Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της εκλογής των ειδικών αντιπροσώπων για την ανάδειξη του Μητροπολίτη Μόρφου.

Ο προκαταρκτικός κατάλογος των ειδικών αντιπροσώπων θα τεθεί ενώπιον της Ιεράς Συνόδου για επικύρωση, αφού σε διάστημα τριών ημερών, θα εξεταστούν τυχόν ενστάσεις.

Στη συνέχεια, οι ειδικοί αντιπρόσωποι σε ημερομηνία που θα ορίσει η Ιερά Σύνοδος, θα εκλέξουν τους πενήντα γενικούς αντιπροσώπους και ακολούθως στην εκλογική συνέλευση θα εκλεγεί ο νέος Μητροπολίτης Μόρφου.

Ο Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Παπαφώτης, έφορος εκλογών, δήλωσε στον Λόγο ότι η εκλογή του νέου Μητροπολίτη θα γίνει τέλος Ιουλίου, ή το αργότερα αρχές Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εφόρου Εκλογής, για τη χθεσινή εκλογική διαδικασία, εκλογές διεξήχθησαν στις εικοσι-οκτώ από τις εξηντα-εννέα κοινότητες της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου, αφού στις υπόλοιπες, ο αριθμός των υποψηφίων ήταν ίδιος με αυτόν που προνοείται στον καταστατικό χάρτη της Εκκλησίας.

Ειδικότερα, ψήφισαν τέσσερις χιλιάδες, εκατόν-ογδόντα-ένας ψηφοφόροι, ποσοστό, 16,5 τοις εκατόν των εγγεγραμμένων, με άκυρα ψηφοδέλτια διακόσια- ενενήντα-εννέα.


Λήξασα, χαρακτηρίζουν τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ τους μετά την καταψήφιση του Φορολογικού Πακέτου από τη Βουλή, ο Υπουργός Οικονομικών και ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο κύριος Χριστοδούλου είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον κύριο Προδρόμου, στην παρουσία του πρώτου Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ουράνιου Ιωαννίδη.

Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος της συνάντησης, οι κύριοι Χριστοδούλου και Προδρόμου χαρακτήρισαν τη μεταξύ τους διαφωνία, ως παρεξήγηση που θεωρείται ως λήξασα, επαναβεβαιώνοντας τη στενή τους συνεργασία για το μέλλον.


Σε ουσιαστικό δρόμο εισέρχονται πλέον οι διαβουλεύσεις των πολιτικών δυνάμεων του κέντρου για συνίδρυση ενός σοσιαλδημοκρατικού κινήματος και στην Κύπρο.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΔΕΚ με την Κίνηση Πολιτικού Εκσυγχρονισμού.

Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Βάσος Λύσσαρίδης, ανέφερε ότι απ'εδώ και εμπρός θα γίνουν μικρές ομάδες επαφής -διμελείς- από κάθε κόμμα που θα εμπλακεί στην προσπάθεια αυτή, και θα συζητούν τα τρέχοντα θέματα .

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτικού Εκσυγχρονισμού Χριστόδουλος Γρουτίδης, εξέφρασε ικανοποίηση γιατί όπως είπε, ένας από τους κύριους στόχους της Κίνησης, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, με την πρωτοβουλία της ΕΔΕΚ.


Κυπριακή Αντιπροσωπεία από βουλευτές αναχώρησε το πρωί για την Κοπεγχάγη, όπου θα συμμετάσχει στην έβδομη Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη, ΟΑΣΕ.

Την αντιπροσωπεία αποτελούν οι βουλευτές Μάρκος Κυπριανού, Ισίδωρος Μακρίδης και Γιώργος Λιλλήκας.

Στη Σύνοδο που έχει γενικό θέμα την "Ανάπτυξη των δομών, θεσμών και προοπτικών του ΟΑΣΕ", αναμένεται να συζητηθούν η τρέχουσα θεσμική κατάσταση στον Οργανισμό και οι δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης της, με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του οργανισμού.

Κατά τη Σύνοδο θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Συνέλευσης και την αντικατάσταση Αντιπροέδρων.


Στην Ελλάδα, η πύρινη λαίλαπα συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, κατακαίοντας, από την Κρήτη μέχρι την Μακεδονία, εκατοντάδες στρεμμάτων δασικής γης.

Πολλά δάση, έχουν γίνει στάκτη από τις εκατόν-ογδόντα πυρκαγιές που ξέσπασαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ενώ αρκετά χωριά, κυρίως στην Στερεά Ελλάδα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Τραγικός απολογισμός είναι και ο θάνατος δύο ηλικιωμένων ατόμων, στην προσπάθεια τους να σώσουν τα κοπάδια τους.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Ρέππα, πολλές πυρκαγιές έχουν προκληθεί από εμπρησμούς, και έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, τέσσερα άτομα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες εξάλλου, οι αρχές και οι κάτοικοι της Φλώριδας έχουν εναποθέσει πλέον τις ελπίδες τους σε επικείμενη τροπική καταιγίδα, για να κατασβεστεί η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά, που κατακαίει εδώ και πέντε εβδομάδες τις κεντρικές και βόρειες περιοχές της Πολιτείας.

Η καταιγίδα, προερχόμενη από την Καραϊβική, αναμένεται να κτυπήσει την Φλώριδα στα μέσα της εβδομάδας, και εκτιμάται ότι θα μπορέσει να κατευνάσει πολλές εστίες της πύρινης λαίλαπας.

Την ίδια ώρα, το ανατολικό ημισφαίριο της υφηλίου πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες και καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις.

Στην Κίνα, δεκαεπτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι διακόσιοι-εξήντα-πέντε τραυματίστηκαν εξαιτίας σφοδρής θύελλας, που έπληξε τα ανατολικά της χώρας.

Στην Μπάγκλαντες τουλάχιστον τριάντα-τέσσερεις ψαράδες πνίγηκαν, καθώς τα αλιευτικά σκάφη τους βυθίστηκαν στον Κόλπο της Βεγγάλης, κατά την διάρκεια τροπικής καταιγίδας.


Πολυεθνική δύναμη διπλωματών παρατηρητών αρχίζει σήμερα περιπολίες σε ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο, ως μέρος της συμφωνίας Γέλτσιν-Μιλόσεβιτς, στις δεκαπέντε Ιουνίου.

Την έναρξη των περιπολιών ανακοίνωσε αργά χθές βράδυ στην Πρίστινα, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Εθνη, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Αλβανόφωνων, Ιμπραήμ Ρουγκόβα.

Ο Αμερικανός διπλωμάτης, ολοκληρώνοντας σήμερα τις συνομιλίες του, χαρακτήρισε τις επαφές, με τον Μιλόσεβιτς και τον Ρουγκόβα πολύ χρήσιμες και εξέφρασε την υποστήριξη του στην αλλαγή του καθεστώτος στο Κοσσυφοπέδιο, εντός των ορίων της Γιουγκοσλαβίας.

Εν τω μεταξύ, ένοπλοι αλβανοί απήγαγαν άλλους τρεις σέρβους στο χωριό Σούβα- Ρέκα, ενώ ο γιουγκοσλαβικός στρατός ανακοίνωσε ότι μεθοριακοί φρουροί εμπόδισαν ομάδα ενόπλων αλβανών να εισέλθει από την Αλβανία στο Κοσσυφοπέδιο.

Στις συμπλοκές που ακολούθησαν ένας αλβανός έχασε την ζωή του και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών.


Με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους κληρώθηκαν σήμερα οι τρείς Κυπριακές ομάδες, στα Ευρωπαικά κύπελλα ποδοσφαίρου.

Η Ανόρθωση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του κυπέλλου πρωταθλητριών, θα αντιμετωπίσει την Βαλέτα, με το πρώτο παιγνίδι στις 22 Ιουλίου στη Μάλτα.

Ο επαναληπτικός της εικοστής-εννάτης Ιουλίου θα διεξαχθεί στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο νικητής της συνάντησης θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια τον Ολυμπιακό Πειραιώς στις 12 και 26 Αυγούστου.

Το πρώτο παιγνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Στο κύπελλο κυπελλούχων ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Εκράνας Λιθουανίας.

Ο πρώτος αγώνας στις 13 Αυγούστου θα διεξαχθεί στην Λιθουανία, ενώ ο επαναληπτικός της εικοστής-εβδόμης Αυγούστου θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο.

Στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, η Ομόνοια κληρώθηκε με αντίπαλο την Λίνφιντ Βορείου Ιρλανδίας.

Ο πρώτος αγώνα θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου στη Βόρειο Ιρλανδία και ο επαναληπτικός στις 29 Ιουλίου στο Μακάριο στάδιο.

Τέλος για το κύπελλο πρωταθλητριών, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Στέαουα Βουκουρεστίου -Φλορίν Ταλίν Εσθονίας στις 12 Αυγούστου και 26 Αυγούστου.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Εσθονία.


Ολοκληρώνουμε το δελτίο μας με την πρόγνωση για τον καιρό.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με αραιή τοπική ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς 2 ως 3 Μποφόρ και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια και στους 21 στα νότια παράλια.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Γύρω στο μεσημέρι όμως θα σχηματιστούν λίγες τοπικές νεφώσεις που στα ορεινά δυνατό να δώσουν πολύ μεμονωμένες βροχές.

Οι άνεμοι το πρωί θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, 2 ως 3 Μποφόρ, το απόγευμα βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 ως 3 Μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι δυνατοί 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα νότια παράλια, και στους 29 στα δυτικά παράλια.

Σήμερα στη Λευκωσία η πιο ψηλή θερμοκρασία ήταν 35 βαθμοί και η πιο χαμηλή 21, στην Αμμόχωστο και τη Λάρνακα 30 με 21, στη Λεμεσό 29 με 23, στην Κερύνεια και την Πάφο 29 με 23


From the LogosNet Server at http://www.logos.cy.net


Logos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
logosg2html v2.01 run on Monday, 6 July 1998 - 17:27:34 UTC