Browse through our Interesting Nodes on Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 13-06-24

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σύλληψη 29χρονου στο αεροδρόμιο Πάφου για πλαστοπροσωπία
  • [02] Επτά αθλητές σε δύο αθλήματα εκπροσωπούν σήμερα την Κύπρο στους

    Μεσογειακούς

  • [03] Ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ιταλίας

  • [01] Σύλληψη 29χρονου στο αεροδρόμιο Πάφου για πλαστοπροσωπία

    Υπόθεση πλαστοπροσωπίας εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Συγκεκριμένα ένα πρόσωπο παρουσιάστηκε χθες νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες , παρουσιάζοντας στον έλεγχο διαβατηρίων Ολλανδικό διαβατήριο και κάρτα επιβίβασης με το ίδιο όνομα.

    Κατά το διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθησαν υποψίες ότι ο εν λόγω επιβάτης δεν ήταν το ίδιο πρόσωπο με το εικονιζόμενο στη φωτογραφία του διαβατηρίου, αφού παρουσιάζονταν διαφορές στα χαρακτηριστικά. Ανακρινόμενος από την αστυνομία o επιβάτης ισχυρίστηκε πως ήταν το ίδιο πρόσωπο και πως τα στοιχεία που αναγράφονται στα ταξιδιωτικά του έγγραφα είναι πραγματικά.

    Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή του για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος , σύμφωνα με την αστυνομία, εκ νέου στα γραφεία του ΤΑΕ ο συλληφθείς παραδέχτηκε πως κατάγεται από την Συρία και είναι 29 χρόνων και πως το διαβατήριο του το αγόρασε για το ποσό των 3.000 ευρώ από την Τουρκία.

    [02] Επτά αθλητές σε δύο αθλήματα εκπροσωπούν σήμερα την Κύπρο στους Μεσογειακούς

    Σε δύο αθλήματα περιορίζονται σήμερα Δευτέρα, οι συμμετοχές των αθλητών μας στους Μεσογειακούς αγώνες, με εξαιρετικά όμως σημαντικούς τελικούς για την κυπριακή αποστολή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ, στη γυμναστική το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους τελικούς των ατομικών αγωνισμάτων. Ο Ηρόδοτος Γιωργαλλάς θα διεκδικήσει το μετάλλιο στους κρίκους, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Δημήτρη Κρασιά στο δίζυγο. Η Ραφαέλλα Ζαννέτου θα αγωνιστεί στον τελικό στο άλμα.

    Στην σκοποβολή οι Γιάννης Αηλιώτης και Άδωνης Μυλωνά θα συνεχίσουν τις προσπάθειες τους με στόχο την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Θα αγωνιστούν επίσης η Άρτεμις Παντελή και η Μαριλένα Κωνσταντίνου στο αεροβόλο τουφέκι στοχεύοντας και αυτές στον τελικό.

    [03] Ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ιταλίας

    Το ενδεχόμενο να χρεοκοπήσει η Ιταλία μέσα στους επόμενους έξι μήνες αναφέρει σε απόρρητη έκθεσή της η τράπεζα επενδύσεων Mediobanca. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η έκθεση της Mediobanca αναφέρει ουσιαστικά ότι αν δεν προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις μέχρι το τέλος του χρόνου, η Ιταλία μπορεί να βρεθεί αναγκασμένη να αντιμετωπίσει "μερική χρεοκοπία" και να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους της.

    Κατά την εταιρία Mediobanca Securities, με έδρα το Λονδίνο και κύριο μέτοχο την συγκεκριμένη ιταλική τράπεζα επενδύσεων, η κύρια απειλή για την χώρα είναι το τεράστιο δημόσιο χρέος το οποίο και έχει ξεπεράσει πλέον τα δυο χιλιάδες δισεκατομμύρια ευρώ. Οι προτεινόμενες λύσεις αφορούν μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν άμεσα για να μπορέσει η Ιταλία να ξεπεράσει την ιδιαίτερα κρίσιμη αυτή οικονομική φάση.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Monday, 24 June 2013 - 9:39:04 UTC