Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 13-06-18

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φυλάκιση 14 χρόνων από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε παιδεραστή
  • [02] Η ΝΑΣΑ ετοιμάζει επανδρωμένες πτήσεις σε αστεροειδή και στον Αρη
  • [03] Επανέρχεται στην Ευρώπη η «ξεχασμένη» βλεννόρροια

  • [01] Φυλάκιση 14 χρόνων από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε παιδεραστή

    Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σε κεκλεισμένων των θυρών δίκη, ποινή φυλάκισης 14 χρόνων στον Ανδρέα Νόλα, 37 χρόνων από τα Λειβάδια αφού τον βρήκε ένοχο, μετά από δική του παραδοχή, στην υπόθεση βιασμού 9χρονου αγοριού από την Παλαιστίνη την 1η Αυγούστου 2012 στη Λάρνακα.

    Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ο 37χρονος ξεγέλασε το 9χρονο αγοράκι που έπαιζε με φίλο του σε χώρο στάθμευσης στη παραλία των Φοινικούδων και το ανέβασε στην μοτοσικλέτα του για να το πάρει δήθεν βόλτα να δει τον σκύλο του.

    Αντ' αυτού ο Νόλας οδήγησε δια της βίας το αγοράκι σε ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην Οδό Καλογραιών περίπου 500 μέτρα από τις Φοινικούδεςκαι αφού ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί του, στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

    [02] Η ΝΑΣΑ ετοιμάζει επανδρωμένες πτήσεις σε αστεροειδή και στον Αρη

    Την πρώτη της επανδρωμένη αποστολή σε αστεροειδή και στη συνέχεια στον Άρη προετοιμάζει η ΝΑΣΑ, η οποία επέλεξε για τον σκοπό αυτό οκτώ άτομα τα οποία θα τύχουν μακράς και εντατικής εκπαίδευσης.

    Η ΝΑΣΑ επέλεξε οκτώ νέους υποψήφιους αστροναύτες, οι οποίοι αναμένεται να εξερευνήσουν νέους προορισμούς στο ηλιακό μας σύστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός αστεροειδή αλλά και του πλανήτη Αρη. Τέσσερις από τους αστροναύτες είναι γυναίκες.

    Όπως αναφέρει η ίδια η ΝΑΣΑ, ύστερα από μεγάλη αναζήτηση, κατέληξε σε μια νέα ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν ως αστροναύτες προκειμένου να συμβάλουν στο να διευρυνθούν τα όρια της εξερεύνησης του ανθρώπινου είδους. Η επιλογή των οκτώ έγινε μέσα από ένα αριθμό αιτήσεων που έφθανε τα 6,000 άτομα. Οι μισοί που επιλέγηκαν είναι γυναίκες, δημιουργώντας έτσι το υψηλότερο ποσοστό γυναικών υποψηφίων αστροναυτών.

    [03] Επανέρχεται στην Ευρώπη η «ξεχασμένη» βλεννόρροια

    Η για πολύ καιρό «ξεχασμένη» ασθένεια της βλεννόρροιας κάνει τελευταία δυναμική επανεμφάνιση. Πρόκειται για το τρίτο σε συχνότητα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα παγκοσμίως.

    Η άποψη ότι η βλεννόρροια πρόκειται για «εξωτική» ασθένεια καταρρίπτεται πανηγυρικά. Το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ του Βερολίνου υπολογίζει τα κρούσματα της νόσου που προκαλείται από το μικρόβιο του γονοκόκκου, μόνο στη Γερμανία, σε 10.000 - 20.000 ετησίως. Ωστόσο, είναι πλέον δύσκολο να γίνει αξιόπιστη καταγραφή, καθώς μετά το 2000 η δήλωση της ασθένειας από τους πάσχοντες δεν είναι υποχρεωτική στη Γερμανία, με εξαίρεση το κρατίδιο της Σαξονίας.

    Είχε επικρατήσει η άποψη ότι οι «κλασικές» σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες είχαν τεθεί πλέον οριστικά υπό έλεγχο. Αντιθέτως όμως, «όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα βιώνουν ένα αδιανόητο comeback» παρατηρεί ο Νόρμπερτ Μπροκμάιερ, καθηγητής Δερματολογίας στην Κλινική του Πανεπιστημίου του Ρουρ στο Μπόχουμ.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Tuesday, 18 June 2013 - 14:39:05 UTC