Visit the Foundation for Hellenic Studies (FHS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 12-02-22

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Χριστόφιας-Μπαρόζο στην Ολομέλεια του Κολλεγίου Επιτρόπων ΕΕ
  • [02] Μαυρογιάννης: Πανέτοιμη η Κύπρος για την Προεδρία
  • [03] Πρωτοβουλία ΚΥΠΕ για σίτιση παιδιών από Θεσσαλονίκη
  • [04] Συμφωνήθηκε η αποκατάσταση της Μονής του Αποστόλου Ανδρέα

  • [01] Χριστόφιας-Μπαρόζο στην Ολομέλεια του Κολλεγίου Επιτρόπων ΕΕ

    Την ανάγκη όπως γίνουν διορθωτικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την κατανομή και την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου, τόνισε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

    Σε χαιρετισμό του στην ολομέλεια του Κολλεγίου των Επιτρόπων της ΕΕ στις Βρυξέλλες μαζί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόσο, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι ο σημερινός τρόπος κατανομής «οδηγεί μεγάλες ομάδες του πληθυσμού στη φτώχεια και την κοινωνική εξαθλίωση».

    Ανέφερε ότι η Κύπρος δεν θα φεισθεί προσπαθειών ως έντιμος διαμεσολαβητής, για την επίτευξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερων συγκλίσεων εντός του Συμβουλίου, αλλά και για προώθηση του νομοθετικού έργου, έτσι όπως προτείνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και συναποφασίζεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο.

    Από την πλευρά του, καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο Χριστόφια και τη συνοδεία του, ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαβεβαίωσε ότι η Κύπρος μπορεί να βασιστεί στην πλήρη στήριξη της ΕΕ για μια επιτυχή προεδρία.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι «είναι σημαντικό να γίνουν διορθωτικές αλλαγές σε ό,τι αφορά στην κατανομή και την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου», προσθέτοντας ότι ο σημερινός τρόπος κατανομής οδηγεί μεγάλες ομάδες του πληθυσμού στη φτώχεια και την κοινωνική εξαθλίωση.

    Σημείωσε, επίσης, ότι η οικονομική ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή είναι το μοντέλο που εισηγείται η Κύπρος για έξοδο από την κρίση.

    Ο Πρόεδρος Χριστόφιας χαιρέτισε τις εργασίες της Ολομέλειας του Κολλεγίου των Επιτρόπων με την κυπριακή αντιπροσωπεία - που αποτελείται από τους Υπουργούς Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλή, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Ευθύμιο Φλουρέντζου, Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Πραξούλα Αντωνιάδου, Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλή Αλετράρη, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέφανο Στεφάνου και τον Υφυπουργό για Ευρωπαϊκά Θέματα Ανδρέα Μαυρογιάννη.

    Εκφράζοντας τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στο «φίλο Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Μπαρόσο για τη θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε και για την ευκαιρία που μας δίνεται να πραγματοποιούμε σήμερα αυτή την τόσο σημαντική για εμάς, επίσκεψη στην έδρα του Κολλεγίου της Επιτροπής», ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι είναι «πραγματικά μεγάλη η τιμή και η χαρά μου για αυτή μας τη συνάντηση η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της στενής και συνεχούς συνεργασίας μεταξύ των μελών της Επιτροπής και των μελών της Κυπριακής Κυβέρνησης και των διοικήσεων που μας περιβάλλουν».

    Ο Πρόεδρος Χριστόφιας επανέλαβε ενώπιον του Πρόεδρου Μπαρόσο και των μελών του Κολλεγίου, «την ξεκάθαρη πολιτική βούληση της Κυβέρνησής μου για αδιάλειπτη συνεργασία και συντονισμό τόσο με εσάς προσωπικά και τα μέλη του Κολλεγίου των Επιτρόπων, όσο και με τα άλλα θεσμικά όργανα της Ένωσής μας, ιδιαίτερα με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προς επίτευξη των κοινών στόχων μας για μια καλύτερη Ευρώπη, που θα σημαίνει περισσότερα για τους πολίτες της, μια Ευρώπη της οικονομικής ανάπτυξης και της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής και της ευημερίας».

    Ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι αναμφίβολα, η ΕΕ «διέρχεται μια σοβαρή κοινωνικοοικονομική κρίση, με αρνητικές προεκτάσεις στη θεσμική ενότητά της. Αποτελεί όμως, αδήριτη ανάγκη, η στήριξη της συνοχής και της ενότητας των κρατών μελών. Μαζί, μπορούμε σίγουρα να τα καταφέρουμε καλύτερα. Πρέπει όμως, να γίνει μια τολμηρή ανάλυση της ουσίας, του βάθους και του εύρους της κοινωνικο-οικονομικής κρίσης».

    Τα όσα και όποια μέτρα λήφθηκαν τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά ένεκα της ανάλυσης της κρίσης με βάση την πεπατημένη που μας θέλει να ενοχοποιούμε μόνο τους κερδοσκόπους και κάποτε τις αγορές, είπε ο Πρόεδρος Χριστόφιας. Πρόσθεσε πως «φαίνεται ότι το μοντέλο της απόλυτης και δογματικής αγκίστρωσης στην ελευθερία της αγοράς χωρίς κανένα κοινωνικό έλεγχο έχει αποτύχει. Το πέρασμα από την αγορά και πώληση προϊόντων της πραγματικής οικονομίας στο εμπόριο χρήματος είναι ένας ακόμα παράγοντας που πρέπει να προβληματίσει ως μια από τις αιτίες της σημερινής κρίσης».

    Είναι σημαντικό, σημείωσε, «να γίνουν διορθωτικές αλλαγές σε ό,τι αφορά στην κατανομή και την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου». Ο σημερινός τρόπος κατανομής, πρόσθεσε, «οδηγεί μεγάλες ομάδες του πληθυσμού στη φτώχεια και την κοινωνική εξαθλίωση. Η δικαιότερη ανακατανομή του παραγόμενου εισοδήματος, μια συνεπής και πιο ανθρωποκεντρική κοινωνική πολιτική, σε συνδυασμό με την ορθή πολιτική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα οδηγήσει σε περισσότερη απασχόληση και στην πολυσυζητημένη κοινωνική συνοχή».

    Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος Χριστόφιας έκανε ειδική μνεία στη παρουσίαση του κ. Μπαρόσο κατά τη σύνοδο του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 30ης Ιανουαρίου, και επικρότησε τις επισημάνσεις και εισηγήσεις του προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της Ένωσης.

    «Αναντίλεκτα, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, και χάρις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ΕΕ έχει προωθήσει δράσεις, που θα επιταχύνουν τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών ανταγωνιστικότητας για την ευρωπαϊκή οικονομία και κυρίως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οδηγώντας σε αύξηση της απασχόλησης, πρωτίστως των νέων, και σε μια πιο πράσινη οικονομία», πρόσθεσε.

    Ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι προσβλέπει στη συνεργασία μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής «και συλλογικά με το Κολλέγιο για προώθηση νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα έχουν ως στόχο τη σμίκρυνση της κοινωνικής πίεσης που έχει δημιουργηθεί σε πλείστες τόσες χώρες της Ένωσής μας, και που δυστυχώς, πλήττει τις περισσότερες φορές τη νέα γενιά, τα παιδιά μας, το μέλλον της Ευρώπης μας».

    Η Κύπρος, σημείωσε, «εργάζεται πυρετωδώς για να αναλάβει για πρώτη φορά από την ένταξή της τη μεγάλη πρόκληση της εξαμηνιαίας Προεδρίας του Συμβουλίου. Με ιδιαίτερο αίσθημα υπερηφάνειας αλλά συνάμα και με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, δηλώνουμε ευθαρσώς ότι η Κύπρος δεν θα φεισθεί προσπαθειών ως έντιμος διαμεσολαβητής, για την επίτευξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερων συγκλίσεων εντός του Συμβουλίου, αλλά και για προώθηση του νομοθετικού έργου, έτσι όπως προτείνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και συναποφασίζεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο».

    «Σε στενή συνεργασία με το Τρίο Προεδρίας μας, και ιδιαίτερα με την τρέχουσα Δανική Προεδρία του Συμβουλίου και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το πρόγραμμα εργασίας της Επιτροπής για το 2012, και τις τρέχουσες κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις, ολοκληρώνουμε εντός των επομένων τριών μηνών τον καταρτισμό του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας», είπε.

    Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος, πρόσθεσε, «θα διαδραματίσουν βεβαίως και οι επαφές σε όλα τα επίπεδα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου, θα επικεντρωθεί στην επίτευξη μιας ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.»

    Κεντρική ιδέα της Προεδρίας μας, σημείωσε, «θα είναι πως όλοι μαζί, ενωμένοι στην πολυμορφία μας, μπορούμε να συνδράμουμε αποφασιστικά για να γίνει η Ένωσή μας ακόμη καλύτερη, προς αμοιβαίο όφελος των λαών και των πολιτών μας. Κεντρικό μήνυμά μας, να εργαστούμε από κοινού για μια Ένωση πιο κοντά στους πολίτες της, με λιγότερη γραφειοκρατία, με κοινωνική συνοχή και με ένα ενισχυμένο ρόλο στον κόσμο».

    Με εφαλτήριο το κεντρικό μήνυμά μας για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστόφιας, «η Κυπριακή Προεδρία επιθυμεί να τονίσει την ανάγκη όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση επιστρέψει στις αρχέγονες θεμελιώδεις αξίες της, διασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες της. Στο πλαίσιο αυτό του κεντρικού μηνύματός μας, θα προωθηθούν κυρίως, δύο διαστάσεις».

    Η πρώτη, είπε, αφορά την προώθηση της θεμελιώδους αρχής της ΕΕ για αλληλεγγύη σε όλα τα επίπεδα. Η αλληλεγγύη όμως, από μόνη της, δεν είναι αρκετή για να προχωρήσει η ΕΕ μπροστά.

    Η δεύτερη «διάσταση που θέλουμε να προωθηθεί είναι αυτή της αποτελεσματικότητας, συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Ευρώπη, μέσα από την προώθηση αποτελεσματικών και κοινών πολιτικών στο επίπεδο της ΕΕ», συμπλήρωσε.

    Στόχος μας, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστόφιας, «μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΕΕ, με έμφαση στον πολίτη, στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών, ελπίδας και κοινωνικής συνοχής, αυξάνοντας ταυτόχρονα το ειδικό βάρος της Ευρώπης σε ένα ανοικτό κόσμο. Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας θα συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση και οι στόχοι οι οποίοι θα τεθούν θα είναι ρεαλιστικοί και επιτεύξιμοι».

    Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της Ολομέλειας της Συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας και των μελών της κυπριακής αντιπροσωπείας με τα μέλη του Κολλεγίου των Επιτρόπων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας οι Υπουργοί της Κυβέρνησης και ο Υφυπουργός Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα έκαναν παρεμβάσεις για θέματα των αρμοδιοτήτων τους».

    Από την πλευρά του, καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο Χριστόφια και τη συνοδεία του, ο κ. Μπαρόσο διαβεβαίωσε ότι η Κύπρος μπορεί να βασιστεί στην πλήρη στήριξη της ΕΕ για μια επιτυχή προεδρία.

    Όπως είπε ο κ. Μπαρόσο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας και τις υποστηρίζει, προσθέτοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας είναι θέματα που θα απασχολήσουν την κυπριακή προεδρία.

    Αναφερόμενος στις σημερινές εργασίες της Ολομέλειας των Επιτρόπων με την κυπριακή αντιπροσωπεία, ο κ. Μπαρόσο είπε ότι τα εργασίες θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην κοινωνική συνοχή.

    Πρόσθεσε ότι «η κυπριακή προεδρία θα προωθήσει τη στρατηγική 2020 για την ανάπτυξη και αναλαμβάνετε σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο των διαπραγματεύσεων για το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο».

    Είπε ακόμη ότι «η κυπριακή προεδρία θα διαδραματίσει ένα ρόλο κλειδί στις εργασίες για το δημοσιονομικό πλαίσιο».

    [02] Μαυρογιάννης: Πανέτοιμη η Κύπρος για την Προεδρία

    Η Κύπρος είναι πανέτοιμη για να αναλάβει την προεδρία της ΕΕ το δεύτερο εξάμηνο του 2012 είπε σήμερα ο Υφυπουρός Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα Ανδρέας Μαυρογιάννης.

    Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι στην παρέμβαση του στις εργασίες της Ολομέλειας του Κολεγίου των Επιτρόπων, στις Βρυξέλλες, με την κυπριακή Υπουργική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι ``η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό σταυροδρόμι. Οι διαπραγματεύσεις για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο λαμβάνουν χώρα στη μέση μιας βαθύτατης κρίσης με σημαντικές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία μας. Η ίδια η πολιτική δομή της ΕΕ βρίσκεται υπό αμφισβήτηση λόγω των επιπτώσεων της κρίσης.

    Το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο είναι ένας σημαντικός σταθμός για το μέλλον της Ένωσης. Οι σχετικές συζητήσεις πρέπει, λοιπόν, περισσότερο από ποτέ, να διεξάγονται στα πλαίσια των κοινών αρχών πάνω στις οποίες κτίστηκε η ΕΕ και των κοινών στόχων μας για το μέλλον. Η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στη «καθαρή θέση» της κάθε χώρας, ούτε να αποτελεί αντιπαράθεση ανάμεσα στους καθαρούς συνεισφορείς και τους καθαρούς αποδέκτες ούτε ανάμεσα στους φίλους και μη της συνοχής ή τους υποστηριχτές και μη της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και ούτω καθεξής.

    Δικαιούμαστε, είπε, «να απαιτούμε από τους εαυτούς μας πολύ περισσότερα. Η διαφορετικότητα στις προσεγγίσεις μας πρέπει να μετατραπεί σε καταλύτη για την επίτευξης μιας κοινής συνισταμένης που θα έχει ως άξονα την προώθηση μιας καλύτερης Ευρώπης για όλους. Πρέπει να επιδιώξουμε την προώθηση και επιτάχυνση της ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας για ολόκληρη την Ευρώπη, σε αλληλέγγυο και δίκαιο πνεύμα, συμβάλλοντας στη κοινωνική συνοχή».

    Την πρωινή σίτιση παιδιών του Διαπολιτισμικού Σχολείου Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), ως ένδειξη συμπαράστασης στις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός.

    [03] Πρωτοβουλία ΚΥΠΕ για σίτιση παιδιών από Θεσσαλονίκη

    Την απόφαση για παροχή βοήθειας στους μαθητές αποφάσισε το προσωπικό και το ΔΣ του ΚΥΠΕ, θέλοντας να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους στα θύματα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

    Το ΚΥΠΕ, ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε με τη συνδρομή του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) καθώς και του Δήμου Θεσσαλονίκης, επέλεξε να καλύψει τις ανάγκες της πρωινής σίτισης του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στη Ξηροκρίνη, όπου φοιτούν 45 μαθητές από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, την Αλβανία και τη Ρουμανία.

    Με τα χρήματα που συγκεντρώνονται από το προσωπικό και το ΔΣ του ΚΥΠΕ, θα καλυφθούν οι ανάγκες για παροχή πρωινού στους μαθητές, από την 1η Μαρτίου 2012 μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς περί τα μέσα Ιουνίου.

    «Η πρωτοβουλία του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων συνιστά μία αυτονόητη πράξη αλληλεγγύης απέναντι στην Ελλάδα και ειδικότερα απέναντι στους μαθητές, τους αυριανούς ενεργούς πολίτες της», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΥΠΕ Λάρκος Λάρκου.

    [04] Συμφωνήθηκε η αποκατάσταση της Μονής του Αποστόλου Ανδρέα

    Η Τεχνική Επιτροπή για την Πολιτιστική Κληρονομιά ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει συμφωνηθεί η αποκατάσταση της Μονής του Αποστόλου Ανδρέα στο Ριζοκάρπασο.

    Σε σύσκεψη της Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, παρουσία της αξιωματούχου των ΗΕ Jennifer Wright, αποφασίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, η ανάληψη δράσης για την υποστήριξη, σε πρώτο στάδιο, και στη συνέχεια για αποκατάσταση της Ιεράς Μονής του Αποστόλου Ανδρέα, στη βάση μελέτης που εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

    Την ευθύνη για τη διευκόλυνση και επίβλεψη των εργασιών για την αποκατάσταση της Ιεράς Μονής του Αποστόλου Ανδρέα θα αναλάβει η Τεχνική Επιτροπή, έχοντας την υποστήριξη όλων των ενδιαφερόμενων μερών, σύμφωνα με τις διεθνώς αναγνωρισμένες διαδικασίες και κανονισμούς, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    Η Τεχνική Επιτροπή εκφράζει την πεποίθηση ότι η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συνεχιζόμενης διαδικασίας διεύρυνσης των τομέων συνεργασίας μεταξύ των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, η οποία μπορεί, όπως αναφέρει, να επιτευχθεί μόνο μέσω κοινών προσπαθειών, γι’ αυτό και καλεί όλους όσοι συμμερίζονται το όραμα αυτό να συμβάλουν στην προσπάθεια για αποκατάσταση του Μοναστηριού.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Wednesday, 22 February 2012 - 14:29:12 UTC