Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News Bulletin in Greek, 06-01-03

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ματσάκης Απελευθέρωση Δηλώσεις
  • [02] Αίγυπτος - Κύπρος - ΓΔ ΥΠΕΞ
  • [03] ΓΓ Αραβικού Συνδέσμου - Ζακχαίος
  • [04] Εκπρόσωπος - Τσέρι Μπλερ
  • [05] Λονδίνο - Υπόθεση Οραμς - Τσέρι Μπλερ
  • [06] Κίνημα Οικολόγων - Τσέρι Μπλερ
  • [07] Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Λονδίνο - Ιδιωτική επίσκεψη
  • [08] Εκπρόσωπος - Αρχιεπίσκοπος Αμερικής - Επίσκεψη
  • [09] Κομισιόν - Αναπληρωτής ΓΔ Διεύθυνσης Τύπου - Κύπρος - Επίσκεψη
  • [10] ΕΕ - Αντιβιοτικά - Ζώα - Απαγόρευση - Κυπριανού
  • [11] Χρηματιστήριο - Γενικός Δείκτης - Αναστολή λειτουργίας
  • [12] Αντισφαίριση - Παγδατής - Κατάρ
  • [13] Ποδόσφαιρο - Τρίτη αγωνιστική

  • Εκπομπή για Ομογένεια ΚΥΠΕ - 03/02/2005

    [01] Ματσάκης Απελευθέρωση Δηλώσεις

    Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, ο οποίος αφέθηκε χθες το απόγευμα ελεύθερος από το κατοχικό καθεστώς, δήλωσε ότι δεν κακοποιήθηκε και δεν τον κακομεταχειρίστηκε το κατοχικό καθεστώς και ότι είναι καλά στην υγεία του.

    Σε δηλώσεις του στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι οι συνθήκες κράτησής του ήταν άθλιες και οι συνθήκες υγιεινής ανύπαρκτες και σημείωσε ότι για να τον αφήσουν ελεύθερο ''έβαλε μια μονογραφή'' σε μια εγγύηση 18.000 περίπου λιρών ότι θα βρίσκεται στην επανάληψη της ''δίκης'', στις 5 Ιανουαρίου το πρωί, στο λεγόμενο πολιτικό δικαστήριο, λέγοντας ότι δεν ήξερε τι υπέγραφε, αφού η εγγύηση ήταν γραμμένη στην τουρκική γλώσσα.

    ''Η παραμονή μου στη φυλακή στη Λευκωσία ήταν οδυνηρή γιατί πρόκειται για μπουντρούμια, όχι μόνο για μένα αλλά και για τους άλλους συγκρατούμενους, οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν'', είπε ο κ. Ματσάκης, προσθέτοντας ότι στη φυλακή της λεγόμενης αστυνομικής διεύθυνσης Λευκωσίας των κατεχομένων ''με είχαν απομονώσει σε ένα κελί, το οποίο είναι από την εποχή της ΕΟΚΑ ή πιο πριν''.

    ''Ηταν ένα κρύο και υγρό δωμάτιο'', συνέχισε, ''με ένα τσιμεντένιο κρεβάτι με τρεις κουβέρτες'' με αποτέλεσμα να ''παγώσω το πρώτο βράδυ'', ενώ ''οι συνθήκες υγιεινής ήταν ανύπαρκτες''.

    Ο κ. Ματσάκης είπε ότι μετά από παράπονο του στο λεγόμενο δικαστήριο τον μετέφεραν τη δεύτερη ημέρα στις ''κεντρικές φυλακές'' που βρίσκονται έξω από την κατεχόμενη Λευκωσία και τον έβαλαν με ένα βαρυποινίτη, που ''έκτιε ποινή γιατί δολοφόνησε κάποιον'' και ο οποίος ''μου φέρθηκε πολύ καλά και με φιλοξένησε στο κελί του''.

    Ανέφερε, όμως, ότι οι άλλοι κρατούμενοι ''άρχισαν να φωνάζουν και δημιουργήθηκε μεγάλη φασαρία μέσα στο θάλαμο'' με αποτέλεσμα να επέμβουν οι φύλακες και ο ''διευθυντής'' της λεγόμενης φυλακής, επειδή φοβήθηκαν ότι ''κινδύνευε η ζωή μου και με φυγάδευσαν από το θάλαμο εκείνο, ενώ φώναζαν και γινόταν φασαρία και με πήραν κάπου έξω από τους θαλάμους, όπου με έβαλαν για τη νύκτα''.

    Ο κ. Ματσάκης είπε ότι η απόφαση του λεγόμενου στρατιωτικού δικαστηρίου ήταν ότι ''όντως έχω και ισχύει η βουλευτική μου ασυλία και στα κατεχόμενα'', προσθέτοντας ότι αυτή η απόφαση είναι ''πολύ σημαντική'' και θα πρέπει να αξιολογηθεί δεόντως από τη Νομική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας και άλλους ειδικούς επί του θέματος.

    Ανέφερε ότι ακολούθως η λεγόμενη εισαγγελία των κατεχομένων ''έπαιξε ένα βρόμικο παιχνίδι και ενώ μου είπαν ότι θα αφεθώ ελεύθερος με πήγαν'' σε λεγόμενο πολιτικό δικαστήριο ''για να μου προσάψουν άλλες κατηγορίες''.

    Εκεί ο λεγόμενος εισαγγελέας είπε ότι δεν ισχύει η βουλευτική μου ασυλία και ότι πρέπει να δικαστώ κανονικά, είπε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής, προσθέτοντας ότι ο λεγόμενος εισαγγελέας ''δήλωσε ότι θα υποβάλουν έφεση για την απόφαση του στρατιωτικού 'δικαστηρίου' γιατί σαφώς δεν τους συμφέρει η απόφαση αυτή, η οποία ήταν καταπέλτης γι΄ αυτούς''.

    Ανέφερε ότι το λεγόμενο πολιτικό δικαστήριο αποφάσισε ότι ''επειδή το θέμα χρήζει μεγάλης εξέτασης, γιατί είναι σημαντικό, θα πρέπει να κληθούν ειδικοί'' από το ''υπουργείο εξωτερικών'' και τις διάφορες υπηρεσίες του ψευδοκράτους ''αν όντως ήταν σωστό το πρώτο 'δικαστήριο' και αν ισχύει η βουλευτική ασυλία και στα κατεχόμενα''.

    Ο κ. Ματσάκης είπε ότι στη δευτερολογία του ανέφερε πως ''μπορεί μεν να το συζητάτε αυτό το πράγμα, είναι σοβαρό, αλλά δεν μπορείτε να με κρατάτε μέχρι εσείς να αποφασίσετε ποιο είναι το σωστό ή ποιο είναι το λάθος και ιδιαίτερα δεν μπορείτε να με κρατάτε μακριά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο οποίο πρέπει να βρίσκομαι αύριο''.

    Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής είπε ότι ο λεγόμενος δικαστής του ανέφερε ότι θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την επανάληψη της ''δίκης'' στις 5 Ιανουαρίου το πρωί και ότι θα πρέπει να υπογράψει μια εγγύηση 18.000 λιρών περίπου πως θα είναι παρών στη ''δίκη'' της 5ης Ιανουαρίου.

    Ο κ. Ματσάκης είπε πως αφού ανέφερε ότι στις 5 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ζήτησε να μετακινηθεί η ημερομηνία πραγματοποίησης της ''δίκης'' για τις 9 Ιανουαρίου. Οπως ανέφερε ο λεγόμενος δικαστής απέρριψε το αίτημά του με το δικαιολογητικό της έναρξης του Μπαϊραμιού.

    Ο κ. Ματσάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η απόρριψη του αιτήματος του οφείλεται στο γεγονός ότι ''δεν θέλουν να ξαναπαρουσιαστώ στο 'δικαστήριο' και δεν θέλουν να εξετάσουν ξανά αυτό το θέμα, από το οποίο θα προκύψει μεγάλη ζημιά για το ψευδοκράτος''.

    Εξάλλου, όπως δήλωσε πριν από την απελευθέρωση Ματσάκη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, «η κυπριακή κυβέρνηση προέβη αμέσως σε διπλωματικό διάβημα προς τα Ηνωμένα Εθνη, ζητώντας να προβούν σε παραστάσεις για την άμεση απελευθέρωσή του».

    Επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Χριστόφιας είχε ζητήσει από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ζοζέπ Μπορέλ όπως ασκήσει όλη του την επιρροή για την άμεση απελευθέρωση του Ευρωβουλευτή Μάριου Ματσάκη.

    [02] Αίγυπτος - Κύπρος - ΓΔ ΥΠΕΞ

    Ικανοποίηση για το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων και το συνεχώς αυξανόμενο πεδίο συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου σε διάφορους τομείς διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια επαφών που είχε στο Κάιρο ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Σώτος Ζακχαίος.

    Οπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, η Αίγυπτος επαναβεβαίωσε την υποστήριξή της προς την Κύπρο και ''εκφράστηκε επίσης η εκατέρωθεν επιθυμία για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων, μέσω της ανταλλαγής επισκέψεων αξιωματούχων των δυο χωρών''.

    Η διαβεβαίωση, αναφέρει η ανακοίνωση, δόθηκε δια στόματος του Υπουργού Εξωτερικών της Αιγύπτου Αχμάντ Αμπουλγέιτ, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί του στο Κάιρο ο κ. Ζακχαίος, ο οποίος είχε επίσης συνάντηση με το Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Ασράφ Ράσεντ.

    ''Η Αίγυπτος'', προστίθεται στο ανακοινωθέν, ''διαβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως η υποστήριξη που παρέχει προς την Κύπρο παραμένει αναλλοίωτη και βασίζεται στη διεθνή νομιμότητα όπως αυτή εκφράζεται από τα ψηφίσματα του ΟHE και το διεθνές Δίκαιο''.

    Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ φιλικό κλίμα και κάλυψαν το Κυπριακό, τις διμερείς σχέσεις, τις εξελίξεις στην περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στο Παλαιστινιακό και τις σχέσεις Αιγύπτου Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    [03] ΓΓ Αραβικού Συνδέσμου - Ζακχαίος

    Ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα διαβεβαίωσε το Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών Σώτο Ζακχαίο για το συνεχές ενδιαφέρον του Αραβικού Συνδέσμου για δίκαιη επίλυση του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Ζακχαίος ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Αιγυπτιακή πρωτεύουσα με συνάντηση που είχε χθες με τον κ. Μούσα στην έδρα του Συνδέσμου στο Κάιρο.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω ενδυνάμωσης των σχέσεων της Κύπρου με τον Αραβικό Σύνδεσμο και τα κράτη-μέλη του.

    Ο Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΞ διαβίβασε στον ΓΓ του Αραβικού Συνδέσμου τις ευχαριστίες της κυπριακής κυβέρνησης για τη συνεπή στάση αρχών του Συνδέσμου στο Κυπριακό.

    Ο κ. Ζακχαίος εξέφρασε επίσης στον κ. Μούσα την εκτίμησή του για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Αραβικός Σύνδεσμος και ο ίδιος προσωπικά για διαφύλαξη της ενότητας και εδαφικής ακεραιότητας του Ιράκ, και, ιδιαίτερα για την ανάληψη πρωτοβουλίας διοργάνωσης Διάσκεψης για Εθνική Συμφιλίωση στο Ιράκ.

    Ο κ. Μούσα ευχαρίστησε την κυπριακή κυβέρνηση για τις θέσεις αρχής που ακολουθεί στο Παλαιστινιακό και σε άλλα θέματα που ενδιαφέρουν τον Αραβικό κόσμο.

    [04] Εκπρόσωπος - Τσέρι Μπλερ

    Κάποιοι φαίνεται να παραδέχονται ότι και η τουρκική κυβέρνηση θα καταβάλει όλη ή μέρος της αμοιβής της Τσέρι Μπλερ, η οποία ανέλαβε τη νομική υπεράσπιση του ζεύγους Οραμς που έχει καταδικαστεί από δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας για την παράνομη κατοχή ε/κ περιουσίας, δήλωσε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης.

    Ο Εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι η όλη υπόθεση αναφέρθηκε στο βρετανικό Κοινοβούλιο από τη Συντηρητική Ευρωβουλευτή Τερέζα Βίλιερς γιατί, όπως είχε πει, το όλο θέμα εγείρει διάφορα θέματα δεοντολογίας.

    «Από τη δική μας πλευρά, εκείνο το οποίο διερωτόμαστε είναι γιατί ακριβώς σαυτήν την υπόθεση επιλέγη να ζητηθούν οι υπηρεσίες της κ. Μπλερ», είπε.

    Είναι φανερό ότι οι Τούρκοι δικηγόροι που δίνουν οδηγίες στην κ. Μπλερ «θέλουν να εκμεταλλευθούν την ιδιότητά της ως συζύγου του Βρετανού Πρωθυπουργού, ίσως πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να επηρεάσουν και τη βρετανική δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

    Από την άλλη, συνέχισε ο Εκπρόσωπος, «είμαι σίγουρος ότι το ερώτημα τίθεται ότι δημιουργούνται πράγματι οι εντυπώσεις ότι η κ. Μπλερ, αναλαμβάνοντας μια τόσο πολιτικά φορτισμένη υπόθεση, δεν δίδει την πρέπουσα σημασία στην ιδιότητά της ως συζύγου του Βρετανού Πρωθυπουργού».

    [05] Λονδίνο - Υπόθεση Οραμς - Τσέρι Μπλερ

    Το δημοσίευμα της εφημερίδας Mail on Sunday, που αποκάλυπτε πληροφορίες ότι το ζεύγος Οραμς δεν θα έχει οποιαδήποτε επιβάρυνση για την αμοιβή της Τσέρι Μπλερ και ότι αυτή θα καταβληθεί από Τουρκοκυπρίους επιχειρηματίες με μεγάλα συμφέροντα στην αγοραπωλησία γης στα κατεχόμενα, υποστηρίζει επίσης ότι και η τουρκική κυβέρνηση συμβάλλει στην αμοιβή της συζύγου του Βρετανού Πρωθυπουργού.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεγάλο μέρος της αμοιβής θα καταβληθεί από τον Hassan Vahib, κύριο εταίρο του δικογραφικού οίκου που χειρίζεται την όλη υπόθεση και που ανέθεσε στην κ. Μπελ την υπεράσπιση του ζεύγους.

    [06] Κίνημα Οικολόγων - Τσέρι Μπλερ

    Η κυπριακή κυβέρνηση οφείλει να θέσει θέμα αξιοπιστίας της Βρετανίας σε σχέση με τις δεσμεύσεις της έναντι της Κύπρου που προκύπτουν ανάμεσα σε άλλα και από το μνημόνιο «δομημένου διαλόγου», το οποίο υπογράφτηκε πρόσφατα μεταξύ Κύπρου και Βρετανίας, αναφέρει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

    Το Κίνημα Οικολόγων εκφράζει ''ανησυχία για τις πληροφορίες που φέρουν τη σύζυγο του Βρετανού Πρωθυπουργού Τσέρι Μπλερ να χρηματοδοτείται από Τούρκους επιχειρηματίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη γης σε ιδιοκτησίες Ελληνοκυπρίων προσφύγων''.

    Προσθέτει πως ''το γεγονός ότι η σύζυγος του Βρετανού Πρωθυπουργού Τσέρι Μπλερ χρηματοδοτείται από Τούρκους επιχειρηματίες, οι οποίοι παράνομα δραστηριοποιούνται στα κατεχόμενα, αφήνει πολιτικά ακάλυπτη τη Βρετανία και την κ. Μπλερ προσωπικά''.

    [07] Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Λονδίνο - Ιδιωτική επίσκεψη

    Ιδιωτική επίσκεψη στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει από τις 4 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2006 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.

    Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος θα βρίσκεται από 4 μέχρι 8 Ιανουαρίου 2006 στο Λονδίνο για ιδιωτικούς λόγους».

    [08] Εκπρόσωπος - Αρχιεπίσκοπος Αμερικής - Επίσκεψη

    Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στην Κύπρο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ανακοίνωσε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης.

    Οπως είπε, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24-30 Ιανουαρίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.

    [09] Κομισιόν - Αναπληρωτής ΓΔ Διεύθυνσης Τύπου - Κύπρος - Επίσκεψη

    Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από χθες ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Τύπου και Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Παναγιώτης Καρβούνης.

    Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Θέμης Θεμιστοκλέους, ο κ. Καρβούνης επισκέπτεται την Κύπρο προκειμένου να δει από κοντά τη λειτουργία της Αντιπροσωπείας στην Κύπρο, αφού οι Αντιπροσωπείες της Επιτροπής στα κράτη - μέλη βρίσκονται υπό τη δική του άμεση αρμοδιότητα.

    Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, ο δεύτερος λόγος της επίσκεψής του κ. Καρβούνη εντάσσεται στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης για καλύτερη επικοινωνία της Κομισιόν με τους πολίτες των κρατών - μελών.

    Κατά την 6ήμερη παραμονή του στο νησί, ο κ. Καρβούνης θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με ΜΜΕ. Εχει επίσης προσκληθεί να επισκεφθεί διάφορα ΜΜΕ και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις.

    [10] ΕΕ - Αντιβιοτικά - Ζώα - Απαγόρευση - Κυπριανού

    Την ολική απαγόρευση της χρησιμοποίησης αντιβιοτικών για πάχυνση των ζώων προβλέπει η νέα κοινοτική νομοθεσία που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2006.

    Το μέτρο κρίθηκε αναγκαίο για την προστασία της ανθρώπινης υγείας, αφού τα αντιβιοτικά περνούσαν στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της τροφικής αλυσίδας.

    Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επί δεκαετίες τα αντιβιοτικά χρησιμοποιούνταν ευρέως στη ζωική παραγωγή σε παγκόσμια κλίμακα.

    Ο αρμόδιος Επίτροπος για την Υγεία και την Προστασία του Καταναλωτή Μάρκος Κυπριανού επισημαίνει ότι η απαγόρευση των αντιβιοτικών ως αυξητικών παραγόντων έχει μεγάλη σπουδαιότητα, όχι μόνο στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΕΕ για την ασφάλεια των τροφίμων αλλά και από πλευράς δημόσιας υγείας.

    [11] Χρηματιστήριο - Γενικός Δείκτης - Αναστολή λειτουργίας

    Από χθες, 2 Ιανουαρίου, αναστέλλεται οριστικά η λειτουργία του Γενικού Δείκτη Τιμών του Χρηματιστηρίου Κύπρου.

    Οι επενδυτές θα χρησιμοποιούν τις νέες αγορές και τους νέους δείκτες που λειτουργούν από τις 6 Σεπτεμβρίου 2004 (Κύρια/ Παράλληλη, Κύρια, Παράλληλη, Εναλλακτική, Τράπεζες, Ξενοδοχεία, Επενδυτικές και FTSE/CySE 20).

    Η απόφαση του Συμβουλίου του ΧΑΚ για οριστική αναστολή της λειτουργίας του Γενικού Δείκτη λήφθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2005. Ο Γενικός Δείκτης τέθηκε σε λειτουργία στις 29 Μαρτίου 1996.

    Από τις 13 Σεπτεμβρίου και εντεύθεν ο Δείκτης συνέχισε να εκδίδεται μέχρι το τέλος του έτους 2005, για στατιστικούς λόγους, ούτως ώστε να διατηρηθεί η ιστορικότητα του για σκοπούς αναφοράς και συγκρισιμότητας.

    [12] Αντισφαίριση - Παγδατής - Κατάρ

    Με εύκολη νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά αντισφαίρισης στο Κατάρ, ο Μάρκος Παγδατής.

    Ο Παγδατής, νούμερο 56 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τον Σουλτάν Καλφάν από το Κατάρ, με 2-0 σετ, 6-1 και 6-1.

    [13] Ποδόσφαιρο - Τρίτη αγωνιστική

    Η τρίτη αγωνιστική για το Κύπελλο Κύπρου αρχίζει με δύο αγώνες σήμερα στις 2.30 το απόγευμα.

    Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ τον Εθνικό Αχνας και ο Αρης στο Τσίρειο την ΑΕΚ.

    © 2005 The Cyprus News Agency. All rights reserved.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Tuesday, 3 January 2006 - 15:23:06 UTC