Browse through our Interesting Nodes on Tourism & Recreation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-09-10

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Γιώργος Χριστοφίδης - Πρόεδρος ΟΥΝΕΣΚΟ
  • [02] (Κ) Παπανδρέου - Κυπριακό - Σχέδιο Ανάν
  • [03] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση - Ε/Κ - Τ/Κ
  • [05] (Κ) Εκπρόσωπος - Γκιούλ - Ντενκτάς - Επίσκεψη Παπανδρέου - Σχέδιο Ανάν
  • [06] (Κ) ΥΠΕΞ Σουηδίας, Ελλάδας - Κυπριακό - ΕΕ
  • [07] (Κ) ΣτΕ - Μολδαβία - Διάσκεψη - Κυπριακό
  • [08] (Κ) Παπανδρέου - Αφιξη
  • [09] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [10] (K) Tιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [11] (K) Λήδρα Πάλας - Ε/κ - T/κ κόμματα - Ταλάτ - Κληρίδου
  • [12] (Κ) Πέτρος Μιχαηλίδης - Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Επανεκλογή
  • [13] (Κ) Ιακώβου - Παπανδρέου - Συνάντηση - Δηλώσεις
  • [14] (Κ) Πρόεδρος ΚΣ ΕΔΕΚ - Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές - Καταγγελία
  • [15] (Κ) Κατεχόμενα - Ελλαδίτες - Παράνομη σύλληψη
  • [16] (Κ) ΥΠΕΞ Ελλάδας - Ανα Λιντ - Επίθεση - Καταδίκη
  • [17] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ελληνας ΥΠΕΞ - Ελλαδίτες - Παράνομη σύλληψη
  • [18] (Κ) ΥΠΕΞ Ελλάδας - Τ/Κ πολιτικοί - Λήδρα Πάλας
  • [19] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ελληνας ΥΠΕΞ - Κυπριακό
  • [20] (Κ) Κατεχόμενα - Σύλληψη Ελλήνων - Γ. Παπανδρέου
  • [21] (Κ) Γιώργος Χριστοφίδης - Παγκόσμιο Συνέδριο ΟΥΝΕΣΚΟ
  • [22] (Κ) Ομήρου - Παπανδρέου - Συνάντηση

  • [01] (Κ) Γιώργος Χριστοφίδης - Πρόεδρος ΟΥΝΕΣΚΟ

    Ο Γιώργος Χριστοφίδης εξελέγη χθες βράδυ νέος Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΟΥΝΕΣΚΟ, κατά τη διάρκεια του 6ου Συνεδρίου των Συνδέσμων και Ομίλων ΟΥΝΕΣΚΟ, οι εργασίες του οποίου άρχισαν την περασμένη Παρασκευή και ολοκληρώθηκαν χθες στη Λεμεσό.

    [02] (Κ) Παπανδρέου - Κυπριακό - Σχέδιο Ανάν

    Ο συντονισμός της ελληνικής με την κυπριακή κυβέρνηση σχετικά με τις ''απαραίτητες αλλαγές στο σχέδιο Ανάν'' αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της επίσκεψης του Ελληνα Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου που φθάνει σήμερα στην Κύπρο.

    ''Πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να στηρίξουμε αποτελεσματικότερα αυτές τις προτάσεις για τις αλλαγές και να βρούμε τρόπους να σπάσουμε τα ταμπού που καλλιεργούσε τόσα χρόνια ο Ντενκτάς ανάμεσα σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους'', δήλωσε σχετικά ο κ. Παπανδρέου από τη Στοκχόλμη, όπου μετέβη προσκεκλημένος του Πρωθυπουργού της Σουηδίας Γκόραν Πέρσον.

    [03] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Η επίσκεψη του Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργου Παπανδρέου στην Κύπρο, οι δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Αμπντουλάχ Γκιούλ για το Κυπριακό, η στάση των Αμερικανών έναντι των ''εκλογών'' στα κατεχόμενα, η έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο του Προϋπολογισμού για το 2004, οι δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής και ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριστόφια για την επίσκεψη δικαστών του ΕΔΑΔ στα κατεχόμενα και τα αποτελέσματα των επαφών του Συντονιστή Εναρμόνισης Τάκη Χατζηδημητρίου στις Βρυξέλλες είναι τα θέματα που προβάλλει σήμερα ο κυπριακός Τύπος.

    Η ''Αλήθεια'' με κύριο τίτλο ''Δραστική παρέμβαση ΗΠΑ στις τ/κ εκλογές'' γράφει πως μετά τη δημόσια παρότρυνση των Τουρκοκυπρίων να ψηφίσουν εναντίον του Ραούφ Ντενκτάς και υπέρ των δυνάμεων που επιδιώκουν λύση του Κυπριακού, ο ειδικός συντονιστής για το Κυπριακό στο αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών Τόμας Γουέστον προειδοποίησε την Αγκυρα να μην επιχειρηθεί νοθεία στις επικείμενες εκλογές στα κατεχόμενα, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ θα παρακολουθούν στενά την αναμέτρηση. Αλλού γράφει πως ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αμπντουλάχ Γκιούλ δήλωσε ότι μετά τις ''εκλογές'' στα κατεχόμενα θα αρχίσουν οι συνομιλίες για το Κυπριακό.

    ''Η Μάχη'' γράφει στο κύριο θέμα με τίτλο ''Ξεσηκωμός χωρίς προηγούμενο'' ότι όχι μόνο τους δρόμους αλλά και τα λιμάνια και τα αεροδρόμια είναι έτοιμοι να κλείσουν οι πατατοπαραγωγοί, σε περίπτωση που στο άμεσο μέλλον δεν δοθούν ικανοποιητικές λύσεις στα προβλήματα και τα αιτήματά τους. Αλλού αναφέρει πως ο Υπουργός Εσωτερικών Αντρέας Χρίστου δήλωσε πως το θέμα των περιουσιών Ε/Κ και Τ/Κ θα είναι το πλέον ακανθώδες πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει το Υπουργείο Εσωτερικών μετά τη λύση του Κυπριακού.

    Ο ''Πολίτης'' με κύριο τίτλο ''Κήρυξαν πόλεμο'' αναφέρει πως Ηνωμένες Πολιτείες και Ντενκτάς κήρυξαν πόλεμο, αφού ο Αμερικανός ειδικός συντονιστής Τόμας Γουέστον δήλωσε ευθέως την υποστήριξή του στις δυνάμεις της ''αντιπολίτευσης'', γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση στο καθεστώς Ντενκτάς, το οποίο σπεύδει να καταγγείλει τον Αμερικανό επίσημο, δια του λεγόμενου ''μόνιμου αντιπροσώπου'' του στην Ουάσιγκτον Οσμάν Ερτού. Αλλού γράφει πως τριπλάσιο των δαπανών του Προϋπολογισμού του 2003, δηλαδή γύρω στα 6 δισεκατομμύρια λίρες, είναι το απαιτούμενο κονδύλι για ανοικοδόμηση της Αμμοχώστου.

    ''Η Σημερινή'' στο κύριο θέμα με τίτλο ''Ερευνα - σοκ του Υπουργείου Υγείας'' γράφει πως σαραντάχρονος κατηγορεί τη σύζυγό του και γιατρούς ότι συνωμότησαν με σκοπό να του αποκρύψουν ότι δεν είναι ο φυσικός πατέρας του μικρότερου από τα τρια παιδιά της οικογένειάς του. Ο ίδιος κατήγγειλε το γεγονός τόσο στην Υπουργό Υγείας όσο και στην Αστυνομία. Σε άλλο θέμα αναφέρει πως οι μαθητές των γυμνασίων, των λυκείων και των τεχνικών σχολών επιστρέφουν σήμερα στα θρανία μετά τις θερινές τους διακοπές. Στα γυμνάσια θα φοιτήσουν 30.000 μαθητές, στα λύκεια 23.000 και στις Τεχνικές 5.500.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' με κύριο τίτλο ''Σωσίβιο οι έποικοι για τον Ντενκτάς'' γράφει πως ο κατοχικός ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς μπροστά στο ενδεχόμενο ήττας στις ψευδοεκλογές του Δεκεμβρίου καταφεύγει στην εγγραφή εποίκων στους λεγόμενους ''εκλογικούς'' καταλόγους. Την τελευταία περίοδο έχουν δοθεί ''ταυτότητες'' σε εποίκους, ενώ ένας μεγάλος αριθμός Τούρκων έχει εξασφαλίσει "υπηκοότητα" του ψευδοκράτους χωρίς καν να κατοικεί στα κατεχόμενα. Αλλού γράφει πως ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου φθάνει σήμερα στην Κύπρο για συνομιλίες με τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία για το Κυπριακό.

    Η ''Χαραυγή'' στο κύριο θέμα με τίτλο ''Εργα ανάπτυξης 390 εκατομμυρίων λιρών το 2004'' γράφει πως κονδύλια ύψους 390 εκατομμυρίων λιρών προβλέπεται να διατεθούν το 2004 για αναπτυξιακά έργα, σε σύγκριση με τις αναθεωρημένες δαπάνες ύψους 278,1 εκατομμυρίων λιρών το 2003, ενώ βελτιωμένη προδιαγράφεται τον ερχόμενο χρόνο και η δημοσιονομική εικόνα, σύμφωνα με τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2004 που εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο. Αλλού αναφέρει πως ο Πρόεδρος της Βουλής και ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας με αφορμή τη μετάβαση μέσω Κωνσταντινούπολης Δικαστών του ΕΔΑΔ στα κατεχόμενα τόνισε ότι πρέπει να επαγρυπνούμε.

    Η αγγλόφωνη ''Cyprus Mail'' με κύριο τίτλο ''Το Υπουργικό εγκρίνει τον προϋπολογισμό του 2004 ύψους 3,4 δισεκατομμυρίων λιρών'' πως το Υπουργικό ενέκρινε χθες τον προϋπολογισμό ύψους 3,4 δισεκατομμυρίων λιρών για το 2004, που πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή για τελική έγκριση. Το Υπουργικό ενέκρινε επίσης το προενταξιακό οικονομικό πρόγραμμα που θα κατατεθεί στην ΕΕ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε άλλο θέμα αναφέρει πως ο ηγέτης του τ/κ Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Μεχμέτ Αλί Ταλάτ δήλωσε πως το Κυπριακό είναι σε ένα κρίσιμο και τελικό στάδιο ενόψει των λεγόμενων ''εκλογών'' στα κατεχόμενα.

    [04] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση - Ε/Κ - Τ/Κ

    [05] (Κ) Εκπρόσωπος - Γκιούλ - Ντενκτάς - Επίσκεψη Παπανδρέου - Σχέδιο Ανάν

    Αν οι δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Αμπντουλάχ Γκιούλ και του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς για εξελίξεις και βήματα τις προσεχείς ημέρες σημαίνουν αλλαγή της τουρκικής στάσης αυτό είναι ευπρόσδεκτο, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης.

    [06] (Κ) ΥΠΕΞ Σουηδίας, Ελλάδας - Κυπριακό - ΕΕ

    Η Υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Ανα Λιντ δήλωσε ότι οι «εξελίξεις στην Ευρώπη σήμερα είχαν μεγάλη σημασία για τη μείωση της έντασης στην Κύπρο».

    Μιλώντας κατά τη διάρκεια ανοικτής συγκέντρωσης στην πλατεία Medborgarplatsen στη Στοκχόλμη για τα πλεονεκτήματα της ένταξης, η κ. Λιντ και ο Ελληνας ομόλογός της Γιώργος Παπανδρέου, είπε ότι ο κ. Παπανδρέου «προσωπικά έπαιξε μεγάλο ρόλο για να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις με την Τουρκία και έτσι να υπάρχουν νέες δυνατότητες για την επίλυση του Κυπριακού» και εξέφρασε την ελπίδα «να λυθεί το Κυπριακό σύντομα».

    [07] (Κ) ΣτΕ - Μολδαβία - Διάσκεψη - Κυπριακό

    [08] (Κ) Παπανδρέου - Αφιξη

    Εφθασε στις 1345 στην Κύπρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου για συνομιλίες με την κυπριακή κυβέρνηση.

    Τον κ. Παπανδρέου υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου.

    [09] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    O Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            87,54  (-1,16)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £    755.972
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20          £    403.348    354,00  (-1,84)
    FTSE Med 100 **                             5.584,74  (-1,12)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    291.480    101,49  (-1,68)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £     32.419     75,51  (-1,09)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     16.024     14,95  (-1,12)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £     68.179     56,85  (-2,03)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £     13.906     83,26  ( 0,17)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     28.247     20,70  ( 1,17)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £      5.307     74,03  (-0,67)
    Ετ. Πληροφορικής              £      6.584      3,35  (-2,33)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £     23.348     13,12  (-1,20)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £          0     12,01  ( 1,95)
    Ξενοδοχεία                    £     40.718     42,48  (-0,70)
    Αλλες Εταιρείες               £     66.560     81,37  (-0,27)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [10] (K) Tιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    --------------------------------
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 10/09/2003
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με
    τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7114            1,7216
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,9168            1,9283
    Λίρα Αγγλίας                     1,2048            1,2120
    ----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    --------------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     223,5753        225,3639
    Δολάριο Αυστραλίας                 2,9095          2,9327
    Δολάριο Καναδά                     2,6230          2,6439
    Κορώνα Δανίας                     12,6909         12,7924
    Κορώνα Νορβηγίας                  14,1502         14,2634
    Κορώνα Σουηδίας                   15,6818         15,8072
    Φράγκο Ελβετίας                    2,6464          2,6675
    

    [11] (K) Λήδρα Πάλας - Ε/κ - T/κ κόμματα - Ταλάτ - Κληρίδου

    Την ανάγκη εξεύρεσης σύντομης, δίκαιης και βιώσιμης λύσης του κυπριακού προβλήματος και τη δέσμευσή τους για συνέχιση της προώθησης των δικοινοτικών επαφών χωρίς εμπόδια, τονίζουν σε κοινό ανακοινωθέν τους ε/κ και τ/κ κόμματα.

    [12] (Κ) Πέτρος Μιχαηλίδης - Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Επανεκλογή

    [13] (Κ) Ιακώβου - Παπανδρέου - Συνάντηση - Δηλώσεις

    Με την πλήρη ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ οι διμερείς σχέσεις της νήσου με την Ελλάδα θα εισέλθουν σε μια εντελώς καινούργια διάσταση, αφού πλέον και οι δύο χώρες θα συνεργάζονται έμπρακτα εντός της Ενωσης, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, ύστερα από σύσκεψη στη Λευκωσία αντιπροσωπειών των δύο χωρών επικεφαλής των οποίων ήταν ο κ. Παπανδρέου και ο Κύπριος ομόλογός του Γιώργος Ιακώβου.

    Οπως δήλωσε ο κ. Ιακώβου, στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Συντονιστής Εναρμόνισης Τάκης Χατζηδημητρίου, ο οποίος προέβη σε μια ενημέρωση για την πορεία εναρμόνισης και τα σχέδια της Κύπρου για πλήρη συμμόρφωσή της με το κοινοτικό κεκτημένο και την εκπροσώπησή της στα διάφορα όργανα της ΕΕ.

    [14] (Κ) Πρόεδρος ΚΣ ΕΔΕΚ - Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές - Καταγγελία

    [15] (Κ) Κατεχόμενα - Ελλαδίτες - Παράνομη σύλληψη

    [16] (Κ) ΥΠΕΞ Ελλάδας - Ανα Λιντ - Επίθεση - Καταδίκη

    [17] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ελληνας ΥΠΕΞ - Ελλαδίτες - Παράνομη σύλληψη

    Αδικαιολόγητη και αβάσιμη θεωρεί τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, όσο και ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου την παράνομη σύλληψη τριών Ελλαδιτών σήμερα από τις κατοχικές αρχές με την κατηγορία της φωτογράφησης στρατιωτικών εγκαταστάσεων στο λιμανάκι της Κερύνειας.

    ''Το θέμα εξετάζεται από τις αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες μου πληροφορίες συνελήφθηκαν κοντά στο οδόφραγμα, κατά τη γνώμη μου αδικαιολόγητα όπως πάντα και χωρίς καμία βάση'', δήλωσε ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε επαφή με τα Ηνωμένα Εθνη.

    [18] (Κ) ΥΠΕΞ Ελλάδας - Τ/Κ πολιτικοί - Λήδρα Πάλας

    ''Θα πρέπει να εργαστούμε πάνω στη βάση του σχεδίου Ανάν, χρειάζεται όμως η θέληση'', δήλωσε ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου σε Τ/Κ δημοσιογράφους, λίγο πριν από συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με Τ/Κ πολιτικούς, στο Λήδρα Πάλας.

    [19] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ελληνας ΥΠΕΞ - Κυπριακό

    Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι η συνεργασία που υπάρχει με τη σημερινή κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο είναι ''πολύ στενή και πάρα πολύ αγαστή'', σημειώνοντας ότι ''η φιλολογία, η φημολογία περί διάστασης Αθηνών-Λευκωσίας καθόλου δεν βοηθά''.

    Σε δηλώσεις του ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκαταστήσει μια ''πολύ στενή συνεργασία και συμπόρευση Αθήνας-Λευκωσίας και με ένα τρόπο'', όπως σημείωσε, ''που έχουμε δείξει ότι αυτό πετυχαίνει πολύ μεγάλους και σημαντικούς στόχους''.

    [20] (Κ) Κατεχόμενα - Σύλληψη Ελλήνων - Γ. Παπανδρέου

    [21] (Κ) Γιώργος Χριστοφίδης - Παγκόσμιο Συνέδριο ΟΥΝΕΣΚΟ

    [22] (Κ) Ομήρου - Παπανδρέου - Συνάντηση

    Την αισιοδοξία πως η Κύπρος μετά την υπογραφή της Συνθήκης Προσχώρησής της στην ΕΕ έχει εισέλθει ''σε μια νέα εποχή με μια Ελλάδα ισχυρή δίπλα της'', εξέφρασαν από κοινού ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου και ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, σύμφωνα με τον κ. Ομήρου.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Wednesday, 10 September 2003 - 17:49:19 UTC