Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 02-06-12

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας - Κυπριακό
  • [02] (Κ) Επιτροπή Εξωτερικών Βουλής - Επαφές - Ουάσινγκτον
  • [03] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Φρεντερίκ ντε Κλερκ
  • [05] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [06] (K) Εκπρόσωπος - Υπουργικό - Πόρισμα ΧΑΚ
  • [07] (Κ) Λανταμπούρου - Κύπρος - Επίσκεψη
  • [08] (Κ) Εκπρόσωπος - Συνομιλίες - Τουρκικές κινήσεις
  • [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Μήνυμα Κληρίδη προς Μπους
  • [10] (K) ΥΠΕΞ Ελλάδας - Κοινοβουλευτική Επιτροπή
  • [11] (Κ) Γκούντερ Φερχόιγκεν - Πρόεδρος ΚΙΣΟΣ
  • [12] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [13] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακή άνοδος
  • [14] (Κ) Ιερά Σύνοδος - Αποφάσεις
  • [15] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Νοσοκομείο - Εξιτήριο
  • [16] (Κ) Πρόεδρος Βουλής των Ελλήνων - ΕΕ - Διεύρυνση
  • [17] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Αυστρία - Επαφές

  • [01] (Κ) Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας - Κυπριακό

    Το Κυπριακό ήταν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στις συναντήσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή στην Ουάσινγκτον.

    [02] (Κ) Επιτροπή Εξωτερικών Βουλής - Επαφές - Ουάσινγκτον

    [03] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Τα όσα ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Βρετανός Ειδικός Αντιπρόσωπος για το Κυπριακό Λόρδος Ντέιβιντ Χάνεϊ για την ανάγκη προόδου στις απευθείας συνομιλίες, η κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων με τη μεταφορά στην Κύπρο άλλων πεντέμισι χιλιάδων στρατιωτών, οι επικρίσεις του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου Χρήστου Πουργουρίδη κατά κυβερνητικών στελεχών σχετικά με την έρευνα της Βουλής για το ΧΑΚ, το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας και η σημερινή σύσκεψη των ιεραρχών απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των σημερινών κυπριακών εφημερίδων.

    Η "Αλήθεια" γράφει στο κύριο θέμα, υπό τον τίτλο "Συμφωνία τον Ιούνη, ένταξη το Δεκέμβρη", ότι ο κ. Χάνεϊ εκτιμά πως έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος στις απευθείας συνομιλίες Κληρίδη Ντενκτάς, αλλά θα πρέπει να υπάρξει πολύ μεγαλύτερη πρόοδος και μεγαλύτερη προσπάθεια τις επόμενες λίγες εβδομάδες, προκειμένου να ενταχθεί μια επανενωμένη Κύπρος στην ΕΕ. Αλλού γράφει ότι ο κ. Πουργουρίδης εξαπέλυσε χθες ολομέτωπη επίθεση εναντίον των Υπουργών Οικονομικών Τάκη Κληρίδη και Συγκοινωνιών και Εργων Αβέρωφ Νεοφύτου, καθώς και κατά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μιχάλη Παπαπέτρου για τις επικρίσεις που είχαν διατυπώσει σχετικά με την έρευνα της Βουλής για το ΧΑΚ.

    "Η Μάχη" με τίτλο "Μεθοδεύουν νέα Στροβίλια", γράφει στο κύριο θέμα ότι οι Τούρκοι μετέφεραν στα κατεχόμενα άλλες πεντέμισι χιλιάδες στρατιώτες, κορυφώνοντας έτσι τις προκλήσεις και δημιουργώντας τα δεδομένα για πρόκληση θερμού επεισοδίου. Οπως αναφέρει η εφημερίδα, οι Υπουργοί Αμυνας Κύπρου και Ελλάδας, Σωκράτης Χάσικος και Γιάννος Παπαντωνίου, συνεργάζονται και μελετούν τρόπους αντίδρασης. Αλλού σημειώνει πως η Κύπρος με το επίσημο κλείσιμο τεσσάρων κεφαλαίων του κοινοτικού κεκτημένου, επί ισπανικής προεδρίας, ουσιαστικά ολοκλήρωσε τις ενταξιακές διπραγματεύσεις.

    Ο "Πολίτης" στο κύριο θέμα με τίτλο "Ετσι λεηλάτησαν την Εκκλησία", γράφει ότι μεγάλο μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας πέρασε στα χέρια συγγενών και άλλων προσώπων του στενού περιβάλλοντος του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου "κάτω από σκανδαλώδεις συνθήκες". Η εφημερίδα αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παραθέτοντας σχετικά έγγραφα και προαναγγέλλει τη συνέχιση αποκαλύψεων για το ίδιο θέμα. Σε άλλο θέμα παραθέτει λεπτομέρειες των φορολογικών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν μετά τη συμφωνία κυβέρνησης και πολιτικών κομμάτων, τους νέους φόρους και τις κοινωνικές παροχές, επιδόματα, υποτροφίες και αυξήσεις στις συντάξεις.

    "Η Σημερινή" στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο "Προς νέα Στροβίλια" γράφει ότι κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία στην Κύπρο με την ενίσχυση του Αττίλα και οι Υπηρεσίες Ασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού μελετώνται πιθανοί στόχοι πρόκλησης επεισοδίων από τις κατοχικές δυνάμεις. "Απόρρητο" έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας "αναφέρεται ρητώς σε μια τέτοια εξέλιξη", προσθέτει η εφημερίδα. Αλλού γράφει ότι σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση συρίγγιου υποβλήθηκε χθες ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας.

    "Ο Φιλελεύθερος" στο κύριο θέμα με τίτλο "Φέρνουν συνεχώς νέα στρατεύματα" αναφέρει ότι η Αγκυρα στα πλαίσια της στρατηγικής της για αύξηση του κλίματος έντασης στην Κύπρο ενισχύει τις τελευταίες εβδομάδες τα κατοχικά στρατεύματα, γεγονός που κινητοποιεί Ελλάδα και Κύπρο. Αλλού γράφει ότι άλλοι δύο διεθνούς εμβέλειας ραδιοσταθμοί ζητούν έγκριση από την κυπριακή κυβέρνηση για να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις στην Κύπρο από όπου θα εκπέμπουν ραδιοφωνικά προγράμματα στα μεσαία κύματα προς την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για το γερμανικό ραδιοφωνικό ίδρυμα Ντόιτσε Βέλλε και τον αμερικανικό θρησκευτικό ραδιοσταθμό Trans World Radio (TWR).

    Η "Χαραυγή" στο κύριο θέμα με τίτλο "Παίζουν με τα νεύρα μας" γράφει ότι η Τουρκία από τα λόγια και τις απειλές προχωρεί τώρα σε έργα, με εμφανή στόχο της να δημιουργήσει κλίμα έντασης σε Κύπρο και Ελλάδα. Σε ένα άλλο δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρεται "στις προκλητικές και περιφρονητικές" ενέργειες των Βρετανών να εγκαταστήσουν τη γιγαντιαία κεραία στην αλυκή Ακρωτηρίου, όπως δήλωσε ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και μέλος του Πολιτικού Γραφείου Γιάννος Βαλανίδης, τονίζοντας ότι οι μελέτες καταδεικνύουν τις επιπτώσεις που φέρει στο περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.

    Η αγγλόφωνη "Cyprus Mail" γράφει στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο "Η τουριστική κρίση 'προκαλείται επίσης από την υπερβολική γραφειοκρατία'" ότι ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου επέκρινε την κυβέρνηση πως απέτυχε να πάρει έγκαιρα μέτρα για να διασώσει τη φετεινή τουριστική περίοδο, λόγω αναποφασιστικότητας και υπερβολικής γραφειοκρατίας. Αλλού γράφει πως ο κυπριακής καταγωγής πρώην βουλευτής στην Αυστραλία Ανδρέας Θεοφάνους καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση γιατί πήρε χιλιάδες δολάρια από Κινέζους για να τους εξασφαλίσει θεώρηση διαβατηρίου ενώ ήταν βουλευτής.

    Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα "Χρήμα και Αγορά" με κύριο τίτλο "Στο επίκεντρο η Claridge" γράφει πως στην Claridge Investments (CLA) περιορίζει της έρευνές της η Ερευνητική Επιτροπή που συστάθηκε από την κυβέρνηση για να ερευνήσει το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου την περίοδο 19990-2000 και να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης όλους όσους παραβίασαν νομοθεσίες και κανονισμούς. Αλλού σημειώνει πως στη χωροθέτηση του ΧΑΚ στη Βύρωνος πίσω από το υφιστάμενο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών προσανατολίζεται το Υπουργείο Εσωτερικών, έχοντας εξασφαλίσει τη συναίνεση του Δημάρχου Λευκωσίας και του ΕΤΕΚ.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΜΚ/ΕΛΑ/ΓΠ)

    [04] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Φρεντερίκ ντε Κλερκ

    Ο πρώην Πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Φρεντερίκ ντε Κλερκ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα επιτευχθεί λύση στο Κυπριακό μέσω διαπραγματεύσεων, η οποία θα ωφελέσει ολόκληρο το λαό της Κύπρου.

    [05] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    ----------------------------------
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 12/06/2002
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7182          1,7285
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,6299          1,6396
    Λίρα Αγγλίας                     1,1058          1,1124
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     204,2816        205,9158
    Δολάριο Αυστραλίας                 2,8599          2,8827
    Δολάριο Καναδά                     2,5028          2,5228
    Κορώνα Δανίας                     12,7649         12,8670
    Κορώνα Νορβηγίας                  12,7293         12,8311
    Κορώνα Σουηδίας                   15,7368         15,8626
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5360          2,5562
    

    [06] (K) Εκπρόσωπος - Υπουργικό - Πόρισμα ΧΑΚ

    Το Υπουργικό Συμβούλιο έχει μεθοδεύσει τη σε βάθος μελέτη της έρευνας της Βουλής για το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου το 1999-2000, διορίζοντας σήμερα επιτροπή, η οποία εντός 15 ημερών θα υποβάλει ανάλυση του πορίσματος ή και εισηγήσεις της προς το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια θα συζητήσει το όλο θέμα σε ειδικές συνεδριάσεις του.

    [07] (Κ) Λανταμπούρου - Κύπρος - Επίσκεψη

    [08] (Κ) Εκπρόσωπος - Συνομιλίες - Τουρκικές κινήσεις

    "Οι Τούρκοι φαίνεται ότι νιώθουν πως βρίσκονται στη γωνιά και προσπαθούν να κατασκευάσουν συνθήκες έντασης και κρίσης με διάφορες σπασμωδικές ενέργειες. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο πολιτικός κόσμος, ούτε τα Μέσα Ενημέρωσης δεν πρέπει να τους διευκολύνουμε για να πετύχουν αυτό τους το στόχο", δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, ύστερα από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

    [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Μήνυμα Κληρίδη προς Μπους

    Το γραπτό μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, το οποίο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης μετέφερε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα της πλευράς μας να δείξει την αναγκαία ευελιξία και να φτάσει σε λύση έντιμου και αποδεκτού συμβιβασμού, στη βάση των αποφάσεων της διεθνούς κοινότητας.

    Αυτό δήλωσε σήμερα, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, σημειώνοντας επίσης πως στο μήνυμα του Προέδρου Κληρίδη προς τον Τζορτζ Μπους υπογραμμίζονται επίσης οι απειλές της τουρκικής πλευράς καθώς και το μη αναστρέψιμο της ενταξιακής πορείας της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    [10] (K) ΥΠΕΞ Ελλάδας - Κοινοβουλευτική Επιτροπή

    H νέα αύξηση των τουρκικών δυνάμεων στην κατεχόμενη Kύπρο αποτελεί οπωσδήποτε αρνητικό γεγονός, γι' αυτό ακριβώς το λόγο ζητούμε την επίλυση του κυπριακού προβλήματος, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Eξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία της κυπριακής Bουλής, υπό τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Tάσσο Παπαδόπουλο.

    [11] (Κ) Γκούντερ Φερχόιγκεν - Πρόεδρος ΚΙΣΟΣ

    Η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει επιδείξει "εποικοδομητικό πνεύμα και επιμονή" στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού και συνεπώς το άρθρο 9 β της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Ελσίνκι (ότι η λύση δεν αποτελεί προϋπόθεση για ένταξη) δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ενταξιακή πορεία της Κύπρου.

    Αυτό υπογράμμισε σήμερα ο αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Γερμανός Επίτροπος Γκούντερ Φερχόϋγκεν σε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλοδημοκρατών (ΚΙΣΟΣ) Γιαννάκη Ομήρου.

    [12] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            98,98 ( 0,10)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £    539.394
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP   165.208    417,19 (-0,29)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £     55.541    116,98 (-0,30)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £     29.485     86,71 ( 0,27)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     80.794     30,10 (-0,99)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £    106.364     62,06 ( 1,60)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £     67.263     83,27 ( 1,24)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     13.705     22,39 (-0,58)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £      1.264     53,42 ( 1,54)
    Ετ. Πληροφορικής              £      3.247      4,10 (-0,49)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £     59.615     15,34 ( 0,59)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £        120     16,74 (-1,47)
    Ξενοδοχεία                    £     20.970     57,57 (-0,43)
    Αλλες Εταιρείες               £     91.997     97,88 ( 0,03)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [13] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακή άνοδος

    Σε μικρές διακυμάνσεις εντός του επιπέδου των 98 μονάδων καταναλώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ο Γενικός Δείκτης, καταφέρνοντας τελικά να παρουσιάσει οριακή άνοδο της τάξης του 0,1%, κλείνοντας στις 98,98 μονάδες. Η μη διαφοροποίηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος, το οποίο εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα στο Χρηματιστήριο, είχε ως αποτέλεσμα να διατηρηθεί και σήμερα η αξία των συναλλαγών στα χαμηλά επίπεδα των 539 χιλιάδων λιρών.

    [14] (Κ) Ιερά Σύνοδος - Αποφάσεις

    Τη μεταφορά του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου, στο ιατρικό κέντρο "Υγεία" των Αθηνών, από την Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" όπου νοσηλεύεται από τις 11 Μαϊου 2002, αποφάσισαν σήμερα τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, σε συνεννόηση και με τους θεράποντες ιατρούς του Μακαριότατου.

    [15] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Νοσοκομείο - Εξιτήριο

    Ευδιάθετος και καλά στην υγεία του, εξήλθε σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης συριγγίου, ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι θα απέχει των καθηκόντων του για ακόμη δύο μέρες, μέχρι την πλήρη ανάρρωσή του.

    [16] (Κ) Πρόεδρος Βουλής των Ελλήνων - ΕΕ - Διεύρυνση

    Η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι δυνατό να δεχθεί αν κάποιοι έχουν στο νου τους μια τέτοια σκέψη ότι οι αρχές της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα απεμποληθούν και θα υποκύψει σε εκβιασμούς, σε μεθοδεύσεις σε βάρος της πρώτης από τις δέκα υπό ένταξη χώρες, της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Απόστολος Κακλαμάνης.

    [17] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Αυστρία - Επαφές

    Την υποστήριξη της χώρας της σε μια λύση του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, τόνισε η Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Μπενίτα Φερέρο-Βάλντνερ στις "ιδιαίτερα εγκάρδιες και ενδιαφέρουσες" συνομιλίες που είχε σήμερα στη Βιένη με τον Κύπριο ομόλογό της Ιωάννη Κασουλίδη.

    Η κ. Φερέρο-Βάλντνερ ευχήθηκε την ευόδωση λύσης του Κυπριακού πριν το Δεκέμβριο, που θα ληφθεί η απόφαση στην Κοπεγχάγη για την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, συγχρόνως όμως επισήμανε πως, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Ελσίνκι, μια λύση του Κυπριακού δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη.

    Τόσο στις συνομιλίες τους, όσο και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, η Αυστριακή Υπουργός Εξωτερικών συνεχάρη δημόσια την Κύπρο για την "εντυπωσιακή πρόοδο" που έχει σημειώσει στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις έχοντας ολοκληρώσει τα 28 από τα 31 κεφάλαια των διαπραγματεύσεων.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Wednesday, 12 June 2002 - 17:49:15 UTC