Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 01-09-29

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Παγκύπριο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα - Αγώνες
  • [02] Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας - Αποτελέσματα
  • [03] Καλαθόσφαιρα - ΑΕΚ - ΕΝΑΔ
  • [04] Αντιπρόεδρος ΚΙΣΟΣ - Βρετανία
  • [05] Καλαθόσφαιρα - ΑΕΚ - ΕΝΑΔ
  • [06] Αντιπρόεδρος ΚΙΣΟΣ - Βρετανία
  • [07] ΔΗΣΥ - Ημέρα Ατόμων Τρίτης Ηλικίας
  • [08] Τουρκία - Ντενκτάς - Επίσκεψη
  • [09] ΗΠΑ - Τούρκος ΥΠΕΞ - Συνάντηση με ΓΓ του ΟΗΕ
  • [10] Κατεχόμενα - Οικονομικοί παράγοντες Τουρκίας
  • [11] Δικοινοτικές εκδηλώσεις - Κατεχόμενα - Αντιδράσεις
  • [12] Κατεχόμενα - Ανακοίνωση - Κυπριακό
  • [13] Κατεχόμενα - Τέκογουλ
  • [14] Τουρκία - Ψευδοκράτος - Πρωτόκολλο συνεργασίας
  • [15] ΔΗΣΥ - Δημοτικές εκλογές - Ονόματα υποψηφίων
  • [16] ΓΓ ΑΚΕΛ - Χρίστου - Βρετανία
  • [17] Πρόεδρος Βουλής - Ομιλία - Κυπριακό - Εγκαίνια
  • [18] Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Αμερικανός Πρέσβης - Δηλώσεις
  • [19] Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Τεκογούλ - Προεδρική χάρη

  • [01] (Κ) Παγκύπριο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα - Αγώνες

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Το Λευκωσιάτικο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - Ομόνοιας δεσπόζει των σημερινών συναντήσεων για την 3η αγωνιστική του Παγκυπρίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας.

    Ο αγώνας αρχίζει στις 7 το βράδυ.

    Εξάλλου το απόγευμα σήμερα θα διεξαχθούν και οι αγώνες: ΕΝΠ - ΑΕΛ, ΑΕΠ - ΑΕΚ, και Αλκή - Εθνικός Αχνας.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [02] (Κ) Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας - Αποτελέσματα

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Ανοιξε χθες βράδυ η αυλαία του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών 1ης κατηγορίας.

    Τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στους χθεσινούς αγώνες είναι: Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 3 - 1 σετ, Παφιακός - Μαραθώνας 3 - 0 σετ, Απόλλωνας - Νέα Σαλαμίνα 0 -3 σετ και Ομόνοια - Αναγέννηση Δερύνειας 3 - 2 σετ.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [03] (Κ) Καλαθόσφαιρα - ΑΕΚ - ΕΝΑΔ

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Για την 3η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών 1ης κατηγορίας, η ΑΕΚ νίκησε χθες βράδυ στη Λάρνακα την ΕΝΑΔ με 81 - 70.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [04] (Κ) Αντιπρόεδρος ΚΙΣΟΣ - Βρετανία

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Για το Μπράιτον της Βρετανίας αναχωρεί σήμερα, ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών (ΚΙΣΟΣ) Σοφοκλής Σοφοκλέους προκειμένου να παραστεί στο Συνέδριο του Εργατικού Κόμματος κατά το οποίο θα απευθύνει χαιρετισμό.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βρετανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΣΟΣ, ο κ. Σοφοκλέους θα έχει επαφές με βουλευτές και ηγετικά στελέχη του Εργατικού Κόμματος.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [05] (Κ) Καλαθόσφαιρα - ΑΕΚ - ΕΝΑΔ

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Για την 3η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών 1ης κατηγορίας, η ΑΕΚ νίκησε χθες βράδυ στη Λάρνακα την ΕΝΑΔ με 81 - 70.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [06] (Κ) Αντιπρόεδρος ΚΙΣΟΣ - Βρετανία

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Για το Μπράιτον της Βρετανίας αναχωρεί σήμερα, ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών (ΚΙΣΟΣ) Σοφοκλής Σοφοκλέους προκειμένου να παραστεί στο Συνέδριο του Εργατικού Κόμματος κατά το οποίο θα απευθύνει χαιρετισμό.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βρετανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΣΟΣ, ο κ. Σοφοκλέους θα έχει επαφές με βουλευτές και ηγετικά στελέχη του Εργατικού Κόμματος.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [07] (Κ) ΔΗΣΥ - Ημέρα Ατόμων Τρίτης Ηλικίας

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Η διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη "έχει εφαρμόσει μια σειρά από μέτρα που συνέβαλαν στην ανύψωση του βιοτικού επιπέδου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πρεσβυτέρων συμπολιτών μας", αναφέρει ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωσή του, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων Τρίτης Ηλικίας, που γιορτάζεται την 1η Οκτωβρίου, προσθέτοντας ότι μεταξύ των μέτρων αυτών είναι "η ουσιαστική αύξηση του ύψους των συντάξεων, η εισαγωγή του θεσμού της κοινωνικής σύνταξης, και η ιδρυματική και κατ' οίκον φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων".

    Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο μέσος όρος ζωής σήμερα στην Κύπρο για τους άνδρες είναι η ηλικία των 75 ετών και άνω και για τις γυναίκες η ηλικία των 80 ετών, προσθέτοντας ότι "η παράλληλη μείωση του ρυθμού των γεννήσεων συντελεί στην αλματώδη αύξηση του αριθμού ατόμων τρίτης ηλικίας, ως ποσοστού του συνολικού πληθυσμού, που σήμερα φθάνει το 11.5% ενώ σε λίγα χρόνια αναμένεται να ξεπεράσει το 15%".

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [08] (Κ) Τουρκία - Ντενκτάς - Επίσκεψη

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Αχμέτ Σεζέρ είχε χθες βράδυ στην Τουρκία, ο κατοχικός ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν διεξοδικά το Κυπριακό.

    Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, χθες συνήλθε και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας για να συζητήσει την έκθεση για ενίσχυση του ψευδοκράτους, ενώ ο κ. Σεζέρ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Ντενκτάς, παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του στο οποίο παρακάθησαν, ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπουλέντ Ετζεβίτ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Χουσεϊν Κιβρίκογλου, ο Υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου αρμόδιος για κυπριακές υποθέσεις Σουκρού Σινά Γκιουρέλ και ο λεγόμενος "υπουργός εξωτερικών" του ψευδοκράτους Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΝΜΑ/ΡΜ)

    [09] (Κ) ΗΠΑ - Τούρκος ΥΠΕΞ - Συνάντηση με ΓΓ του ΟΗΕ

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν θα έχει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Ισμαϊλ Τζεμ, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ για επαφές με Αμερικανούς επισήμους.

    Οπως γράφει σήμερα η τ/κ εφημερίδα "Αβρούπα", μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσουν ο ΓΓ των ΗΕ και ο κ. Τζεμ, συγκαταλέγεται και το Κυπριακό.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΝΜΑ/ΡΜ)

    [10] (Κ) Κατεχόμενα - Οικονομικοί παράγοντες Τουρκίας

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Παράνομη τετραήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει από αύριο στα κατεχόμενα, αντιπροσωπεία οικονομικών παραγόντων της Τουρκίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο των Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων της Τουρκίας Ριφάτ Χισαρτζικλούογλου, ενώ τις ίδιες ημέρες θα επισκεφθεί παράνομα το ψευδοκράτος και αντιπροσωπεία υπό τον Πρόεδρο του Εθνικού Εμπορικού Κέντρου της Τουρκίας Ρονά Γίρτζιαλι.

    Εξάλλου, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, την 1η Οκτωβρίου θα βρίσκεται στα κατεχόμενα αντιπροσωπεία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Μεχμέτ Γιουλτρέ.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [11] (Κ) Δικοινοτικές εκδηλώσεις - Κατεχόμενα - Αντιδράσεις

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Ο Πρόεδρος του τ/κ Συνδέσμου Οικογενειών Πεσόντων και Αγνοουμένων Ερτάν Ερσάν επέκρινε τους διοργανωτές των δικοινοτικών εκδηλώσεων στην Πύλα.

    Οπως γράφει ο τ/κ Τύπος, η τ/κ νεολαία, από την πλευρά της καλεί όλους να συμμετάσχουν στη συνάντηση Ε/Κ και Τ/Κ που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στο Πέργαμος.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [12] (Κ) Κατεχόμενα - Ανακοίνωση - Κυπριακό

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών του ψευδοκράτους ισχυρίζεται ότι ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των ΗΕ για την Κύπρο, Αλβαρο ντε Σότο, δεν ενημέρωσε ικανοποιητικά το Συμβούλιο Ασφαλείας αναφορικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

    Σε ανακοίνωση του το λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών αναφέρει, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ότι οι Τ/Κ περίμεναν από τον αξιωματούχο των ΗΕ να καταβάλει προσπάθεια για δημιουργία κοινού εδάφους προκειμένου οι νέες συνομιλίες να καταλήξουν σε καλά αποτελέσματα και επικρίνεται επίσης επειδή "δεν κατέβαλε τις προσπάθειες αυτές και αντί αυτού, τους κάλεσε απευθείας σε συνομιλίες". λύση, "μόνο στη βάση" των λεγόμενων "πραγματικοτήτων".

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [13] (Κ) Κατεχόμενα - Τέκογουλ

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Στο σύνολο τους οι σημερινές τ/κ εφημερίδες αναφέρονται στην αποφυλάκιση με προεδρική χάρη χθες, του Τ/Κ Ομέρ Τέκογουλ, ο οποίος είχε συλληφθεί από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Πύλα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και είχε καταδικαστεί σε δεκαετή φυλάκιση.

    Σε δηλώσεις του στον τ/κ Τύπο, ο Τέκογουλ ευχαρίστησε τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς και τον Αρχηγό του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Μεχμέτ Αλί Ταλάτ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για απελευθέρωσή του, ενώ ο κ. Ντενκτάς δήλωσε πως "καλώς έπραξαν" οι Ε/Κ και άφησαν τον Τέκογουλ ελεύθερο.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [14] (Κ) Τουρκία - Ψευδοκράτος - Πρωτόκολλο συνεργασίας

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Υπεγράφη στην Αγκυρα πρωτόκολλο συνεργασίας σε αθλητικά θέματα μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους.

    Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, το πρωτόκολλο υπέγραψαν εκ μέρους της Τουρκίας ο Υπουργός Ανευ Χαρτοφυλακίου, αρμόδιος για αθλητικά Φικρέτ Ινλού και εκ μέρους του ψευδοκράτους ο λεγόμενος υπουργός εργασίας και αθλητισμού Αχμέτ Κεσίφ.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [15] (Κ) ΔΗΣΥ - Δημοτικές εκλογές - Ονόματα υποψηφίων

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα πέντε υποψηφίων Δημάρχων τους οποίους θα υποστηρίξει στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Δεκεμβρίου.

    Οπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Διευρυμένου Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, αποφασίστηκε όπως ο ΔΗΣΥ υποστηρίξει το Μιχαλάκη Ζαμπέλα που είναι ανεξάρτητος υποψήφιος για το Δήμο Λευκωσίας και τους Δημάρχους, οι οποίοι θα επαναδιεκδικήσουν τη δημαρχία, Φειδία Σαρίκα για το Δήμο Πάφου, Ανδρέα Χατζηλοϊζου για το Δήμο Αγίου Δομετίου, Χριστάκη Λιπέρη για το Δήμο Αραδίππου, Βαρβάρα Περικλέους για την Αγία Νάπα και Σοφοκλή Σοφοκλέους για τα Λεύκαρα.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΡΜ)

    [16] (Κ) ΓΓ ΑΚΕΛ - Χρίστου - Βρετανία

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Για τη Βρετανία αναχωρούν αύριο, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Ανδρέας Χρίστου, προκειμένου να μιλήσουν τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου, σε συνάντηση στο Μπράιτον με θέμα "Κύπρος και Ευρωπαϊκή Ενωση".

    Η συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, οργανώνεται στα πλαίσια του Συνεδρίου του βρετανικού Εργατικού Κόμματος και σε αυτή θα παρευρεθούν Υπουργοί της βρετανικής κυβέρνησης, βουλευτές, Ευρωβουλευτές και στελέχη του Εργατικού Κόμματος.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [17] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Ομιλία - Κυπριακό - Εγκαίνια

    Εμπάργκο 18:00

    KYΠΕ - 29/09/2001 ΠΡΟΣΟΧΗ. Να μη μεταδοθεί πριν από τις 18:00.

    Τη θέση ότι ο ΓΓ των ΗΕ, το Συμβούλιο Ασφαλείας και τα κράτη μέλη του που δεσμεύονται από τα δικά τους ψηφίσματα για λύση του Κυπριακού "πρέπει να περάσουν από τις διαπιστώσεις στη δράση ώστε να πειθαναγκαστεί η τουρκική πλευρά να επανέλθει στο τραπέζι του διαλόγου και να επανέλθει με θέσεις εναρμονισμένες με το πλαίσιο της λύσης που καθορίζουν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ", εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας, προσθέτοντας ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας, έχει μεν επικρίνει την άρνηση του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, να προσέλθει σε συνομιλίες για λύση του Κυπριακού "αυτό όμως δεν είναι αρκετό".

    Εγκαινιάζοντας σήμερα στην Αγία Νάπα το πάρκο που φέρει το όνομα του αγνοουμένου "Χριστάκη Π. Χρίστου", είπε ότι υπό το βάρος των γεγονότων και των διεθνών εξελίξεων "έχουμε χρέος να εργαστούμε συλλογικά ως κυβέρνηση και ως πολιτική ηγεσία, σε συνεργασία και με την Ελλάδα ώστε να μην αφήσουμε το Κυπριακό να ραφοποιηθεί κάτω από το βάρος των γεγονότων και των εξελίξεων στο μέτωπο κατά της τρομοκρατίας, σημειώνοντας ότι "η υποβάθμιση του Κυπριακού στην ατζέντα των διεθνών προβλημάτων είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτός κίνδυνος".

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΜ)

    [18] (Κ) Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Αμερικανός Πρέσβης - Δηλώσεις

    KYΠΕ - 29/09/2001

    Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης χαιρέτισε τις χθεσινές δηλώσεις του Αμερικανού Πρέσβη στην Κύπρο Ντόναλντ Μπάντλερ σε τηλεοπτικό σταθμό, με τις οποίες εξέφρασε την εκτίμησή του για τη στάση της Κύπρου μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, διαβεβαιώνοντας ότι το Κυπριακό είναι ένα από τα περιφερειακά προβλήματα που βρίσκονται στις προτεραιότητες των ΗΠΑ και ότι θεωρούν σημαντική την επίλυσή του.

    Οπως είπε ο κ. Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια σημερινής δημοσιογραφικής διάσκεψης στα γραφεία του ΔΗΣΥ, οι δηλώσεις αυτές "αποκαθιστούν τα όσα συκοφαντικά έχουν λεχθεί εις βάρος της Κύπρου, ενώ ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν περιθωριοποιείται το Κυπριακό, (αλλά) αντίθετα θεωρείται ως μία εκ των προτεραιοτήτων των Ηνωμένων Πολιτειών".

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΡΜ)

    [19] (Κ) Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Τεκογούλ - Προεδρική χάρη

    KYΠΕ – 29/09/2001

    Είναι συνταγματικό προνόμιο του Προέδρου της Δημοκρατίας η απονομή χάριτος για λόγους δημοσίου συμφέροντος και "τη σεβόμεθα", δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στη χθεσινή απελευθέρωση του Τουρκοκύπριου Ομέρ Τεκογούλ, ο οποίος είχε συλληφθεί την 1η Δεκεμβρίου 2000 για κατοχή και μεταφορά δυο κιλών ηρωίνης και είχε καταδικασθεί τον περασμένο Μάρτιο σε φυλάκιση δέκα χρόνων.

    Κληθείς, στη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης στα γραφεία του ΔΗΣΥ, να σχολιάσει χθεσινές δηλώσεις του πατέρα του κ. Τεκογούλ, με τις οποίες άφηνε να νοηθεί ότι υπήρξε προσυνεννόηση για την απελευθέρωση του Ομέρ Τεκογούλ με προεδρική χάρη, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι "η χειρονομία του Προέδρου (Κληρίδη) ήταν μια χειρονομία καλής θέλησης" και ότι "είναι καλά γνωστό πόσες αναταράξεις είχαμε ως αποτέλεσμα αυτής της υποθέσεως".

    Ερωτηθείς κατά πόσον είναι σωστό ένας άνθρωπος, ο οποίος συλλαμβάνεται για εμπόριο ναρκωτικών και καταδικάζεται σε φυλάκιση δέκα χρόνων "να αφήνεται στους έξι μήνες ελεύθερος", ο κ. Αναστασιάδης απάντησε πως "οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος υπερβαίνουν οπωσδήποτε, πολλές φορές, την αναγκαιότητα της αυστηράς τιμωρίας όπως ο ποινικός κώδικας προβλέπει".

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΡΜ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Saturday, 29 September 2001 - 12:02:05 UTC