Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus PIO: Turkish Cypriot and Turkish Media Review, 20-07-03

Cyprus Press and Information Office: Turkish Cypriot and Turkish Press Review Directory - Previous Article - Next Article

From: The Republic of Cyprus Press and Information Office Server at <http://www.pio.gov.cy/>

Επισκόπηση Τουρκοκυπριακού και Τουρκικού Τύπου 118/2020 03.07.2020 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Τουρκοκυπριακός Τύπος

  • [01] 'Οζερσαϊ: «Οι εργασίες για το άνοιγμα των Βαρωσίων βρίσκονται στο τελικό στάδιο»
  • [02] Στα τρία ανήλθαν τα κρούσματα στα κατεχόμενα μέσα σε 48 ώρες σύμφωνα με τον λεγόμενο υπουργό υγείας
  • [03] Σε «νομικές διαδικασίες» προχώρησε η λεγόμενη αστυνομία εναντίον δύο επιβατών; Χάος και προβλήματα στα κατεχόμενα
  • [04] Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στον «τομέα της υγείας» στα κατεχόμενα
  • [05] Την εγκατάσταση πυροσβεστικού ελικοπτέρου από την Τουρκία στα κατεχόμενα, αποφάσισε το λεγόμενο υπουργικό
  • [06] Στην εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίου πολυτελών αυτοκινήτων από την Μεγάλη Βρετανία προχώρησε η λεγόμενη αστυνομία
  • [Β] Τουρκικός Τύπος

  • [07] Τσαβούσογλου: «Η Γερμανία πρέπει να επανεξετάσει την ταξιδιωτική οδηγία της για την Τουρκία»
  • [08] Καλίν: «Η Τουρκία στηρίζει τους Παλαιστινίους ενάντια στις ενέργειες προσάρτησης του Ισραήλ»
  • [09] Επίσκεψη Ερντογάν στο Κατάρ
  • [10] Στα 1,186 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Τουρκία στους 17 οι νεκροί

    [Α] Τουρκοκυπριακός Τύπος

    [01] 'Οζερσαϊ: «Οι εργασίες για το άνοιγμα των Βαρωσίων βρίσκονται στο τελικό στάδιο»

    Σύμφωνα με την K?br?s (03.07.20), ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και λεγόμενος υπουργός εξωτερικών Κουντρέτ Όζερσαϊ, σε συνάντηση που είχε χθες με το «δήμαρχο» της κατεχόμενης Αμμοχώστου Ισμαήλ Αρτέρ, αναφέρθηκε στο θέμα της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων, υποστηρίζοντας ότι έχουν προχωρήσει στη σύσταση μιας επιτροπής η οποία εργάζεται για να εφαρμόσει την πολιτική για το άνοιγμα των Βαρωσίων κάτω από τουρκοκυπριακή διοίκηση και οι διεργασίες για το άνοιγμα βρίσκονται στο τελικό στάδιο, όπως ισχυρίστηκε.

    Σε δηλώσεις του ο Αρτέρ είπε ότι στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα του ανοίγματος των Βαρωσίων ενώ πρόσθεσε ότι ζήτησε και στήριξη από τον Όζερσαϊ όσον αφορά στις εργασίες που γίνονται για τα έργα πολιτιστική κληρονομιάς. Σύμφωνα με τον Αρτέρ, ο Όζερσαϊ του ανέφερε ότι η στήριξη της ΕΕ για έργα που αφορά την πολιτιστική κληρονομιά θα συνεχιστεί.

    (ΑΚ)

    [02] Στα τρία ανήλθαν τα κρούσματα στα κατεχόμενα μέσα σε 48 ώρες σύμφωνα με τον λεγόμενο υπουργό υγείας

    Η Avrupa (03.02.20) σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της με τίτλο «Φθάσαμε στα τρία», αναφέρεται σε δηλώσεις του λεγόμενου υπουργού υγείας Αλί Πιλλί ο οποίος ανακοίνωσε χθες ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο διενεργήθηκαν συνολικά 569 εργαστηριακές εξετάσεις και εντοπίστηκαν ακόμη 2 θετικά κρούσματα του COVID-19 στα κατεχόμενα.

    Σύμφωνα με το Πιλλί, μαζί με το 1 κρούσμα που εντοπίστηκε προχθές, ο αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα από την 1η Ιουλίου, πρώτη μέρα έναρξη των πτήσεων στα κατεχόμενα ανήλθε στα 3. Ο Πιλλί ανακοίνωσε ότι τα δύο κρούσματα αφορούν ταξιδιώτες. Ο ένας είναι υπήκοος Τουρκίας που έφθασε στα κατεχόμενα αεροπορικώς και ο άλλος υπήκοος από το Καζακστάν ο οποίος επίσης αφιχθεί στα κατεχόμενα αεροπορικώς.

    Ο λεγόμενος υπουργός πρόσθεσε επίσης ότι επειδή το Καζακστάν είναι στην κατηγορία Γ, ο επιβάτης που είναι θετικός στον κορωνοϊό ήταν σε καραντίνα και μόλις το τεστ βγήκε θετικό μεταφέρθηκε στο «νοσοκομείο» Δρ. Μπουρχάν Ναλπάντογλου. Για το δεύτερο άτομο εκ Τουρκίας, ο Πιλλί εξήγησε ότι μεταφέρθηκε επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ίδιου νοσοκομείου για αποθεραπεία ενώ την ίδια στιγμή είπε άρχισε η ιχνηλάτηση των επαφών του.

    Ο Πιλλί κάλεσε τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός το επόμενο διάστημα, να φέρει μάσκα και να τηρεί τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας.

    Με τα νέα δεδομένα, ανέφερε ο λεγόμενος υπουργός, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα έφθασε τα 111 ενώ διενεργήθηκαν συνολικά 38,820 εργαστηριακές εξετάσεις.

    (ΑΚ)

    [03] Σε «νομικές διαδικασίες» προχώρησε η λεγόμενη αστυνομία εναντίον δύο επιβατών; Χάος και προβλήματα στα κατεχόμενα

    Η Haberator (03.07.20) γράφει ότι η λεγόμενη αστυνομία άρχισε «νομικές διαδικασίες» και πρόσαψε κατηγορίες εναντίον δύο επιβατών για παραβίαση των αποφάσεων του «υπουργικού συμβουλίου». Πρόκειται για επιβάτες που έφτασαν χθες αεροπορικώς στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και δεν τήρησαν τον όρο της υποχρεωτικής παραμονής τους σε αυτοπεριορισμό στον τόπο διαμονής τους μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του δεύτερου PCR τεστ.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της «αστυνομίας» πρόκειται για δύο άνδρες. Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των δύο μετέβη κατευθείαν από το αεροδρόμιο σε κουρείο στην κατεχόμενη Λευκωσία. Η κατηγορία αφορά παραβίαση απόφασης του «υπουργικού συμβουλίου».

    Στο μεταξύ, η εφημερίδα Yeni Duzen (03.07.20) σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της με τίτλο «Δύο κρούσματα σε τρείς μέρες, το απόλυτο χάος» αναφέρεται στην κατάσταση που εκτυλίχθηκε χθες στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου μετά την εφαρμογή της «απόφασης» της λεγόμενης κυβέρνησης να επιτρέπει στην «είσοδο στη χώρα χωρίς καραντίνα».

    Η εφημερίδα γράφει ότι επικρατεί χάος και αναστάτωση γενικά στη «χώρα» μετά τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις από μέρους της «κυβέρνησης» για τον τρόπο εφαρμογής της «απόφασης» για την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ενώ ανακοινώθηκε από το «υπουργείο υγείας» ότι όλοι οι επιβάτες ανεξαρτήτως από τη χώρα προέλευσης τους, μετά την άφιξη τους στα κατεχόμενα θα υποβάλλονται σε δεύτερο PCR τεστ και ακολούθως αφότου υπογράψουν σχετικό έγγραφο θα υποχρεούνται να παραμείνουν σε καραντίνα είτε στο σπίτι τους είτε σε χώρο που θα τους υποδειχθεί ή και σε ξενοδοχείο, μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των PCR τεστ, εντούτοις κάποιοι επιβάτες δεν εφαρμόζουν τον σχετικό κανονισμό.

    Η εφημερίδα σε αποκλειστικό της δημοσίευμά αναφέρεται συγκεκριμένα σε ομάδα επιβατών που έφθασαν στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με ιδιωτικό αεροσκάφος και αφότου επιβιβάστηκαν σε πολυτελή οχήματα αναχώρησαν από το «αεροδρόμιο» προκαλώντας την αντίδραση των οδηγών ταξί που τους περίμεναν.

    Σε δηλώσεις του για το θέμα, ο «διευθυντής του τμήματος πολιτικής αεροπορίας» Μουσταφά Σόφι, ερωτηθείς για το θέμα αυτό υποστήριξε ότι η εν' λόγω ομάδα επιβατών έφθασε στα κατεχόμενα με ιδιωτικό αεροσκάφος και μεταφέρθηκε σε χώρους καραντίνας.

    (ΑΚ)

    [04] Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στον «τομέα της υγείας» στα κατεχόμενα

    Η Haberator (03.07.20) γράφει πρωτοσέλιδα ότι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στον «τομέα της υγείας» στα κατεχόμενα καθώς επίσης και των ιατρών και νοσηλευτών προχώρησαν χθες σε προειδοποιητική εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά από το «νοσοκομείο» Δρ. Μπουρχάν Ναλπάντογλου στην κατεχόμενη Λευκωσία.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι συντεχνίες διαμαρτύρονται για την «απόφαση» της λεγόμενης κυβέρνησης να επιτρέψει την «είσοδο» στα κατεχόμενα επιβατών χωρίς καραντίνα και για το γεγονός ότι συνεχίζει να παραβλέπει τους κινδύνους που εμπεριέχει αυτή η «απόφαση».

    Οι εργαζόμενοι στο «τομέα της υγείας» διαμαρτυρήθηκαν επίσης για τις ελλείψεις που υπάρχουν στα «νοσοκομεία» σε αναλώσιμα και νοσηλευτικό προσωπικό, για την έλλειψη νοσοκομείου για την πανδημία και για την «απόφαση της κυβέρνησης» να επιτρέπει την είσοδο στα κατεχόμενα επιβατών χωρίς καραντίνα, η οποία θέτει σε κίνδυνο τη «δημόσια υγεία».

    (ΑΚ)

    [05] Την εγκατάσταση πυροσβεστικού ελικοπτέρου από την Τουρκία στα κατεχόμενα, αποφάσισε το λεγόμενο υπουργικό

    Η Gunes (03.07.20) γράφει ότι το λεγόμενο υπουργικό συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψιν τον αυξανόμενο αριθμό των πυρκαγιών που σημειώνονται στα κατεχόμενα ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αποφάσισε την εγκατάσταση στα κατεχόμενα πυροσβεστικού ελικοπτέρου από την Τουρκία.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, το λεγόμενο υπουργικό «αποφάσισε» να παραχωρήσει άδεια χωρίς να προηγηθούν διαδικασίες εκτελωνισμού για την εγκατάσταση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στα κατεχόμενα από την 1η Ιουλίου. Το ελικόπτερο θα στελεχώνεται από τεχνική υποστηρικτική ομάδα 6-7 ατόμων, αναφέρει η εφημερίδα και θα ζητηθεί από την Τουρκία.

    Σύμφωνα με την «απόφαση του υπουργικού συμβουλίου» που δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα των κατεχομένων, τα έξοδα φιλοξενίας κατά τη διάρκεια εγκατάστασης του ελικοπτέρου στα κατεχόμενα, τα έξοδα διοχέτευσης καυσίμων καθώς επίσης και τα έξοδα διατροφής και διαμονής της τεχνικής ομάδας θα καλυφθούν από τη «διεύθυνση του τμήματος δασών».

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το λεγόμενο υπουργείο γεωργίας και φυσικών πόρων, θα ζητηθεί από την Τουρκία να εγκαταστήσει ένα από τα ελικόπτερα της που διαθέτει για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στα κατεχόμενα σε περιόδους που κρίνονται υψηλού ρίσκου για ξέσπασμα πυρκαγιών. Το ελικόπτερο θα εγκατασταθεί στην βιομηχανική περιοχή στην κατεχόμενη Λευκωσία, αναφέρει η εφημερίδα.

    (ΑΚ)

    [06] Στην εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίου πολυτελών αυτοκινήτων από την Μεγάλη Βρετανία προχώρησε η λεγόμενη αστυνομία

    Σύμφωνα με την K?br?s (03.07.20), η λεγόμενη αστυνομία σε συνεργασία με την Βρετανική αστυνομία διεξάγουν ευρείας κλίμακας έρευνες και βρίσκονται πολύ κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίου πολυτελών αυτοκινήτων μεγάλης αξίας τα οποία μεταφέρονται παράνομα στα κατεχόμενα από τη Μεγάλη Βρετανία με πλαστές πινακίδες εγγραφής.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, η λεγόμενη αστυνομία προέβη σε σύλληψη 5 ατόμων που σχετίζονται με τη λαθραία μεταφορά 150 πολυτελών αυτοκινήτων αξίας 5 εκ. στερλινών από τη Μεγάλη Βρετανία στα κατεχόμενα. Η εφημερίδα προσθέτει ότι η λεγόμενη αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψη του ατόμου που λειτουργεί ως σύνδεσμος στα κατεχόμενα.

    (ΑΚ)


    [Β] Τουρκικός Τύπος

    [07] Τσαβούσογλου: «Η Γερμανία πρέπει να επανεξετάσει την ταξιδιωτική οδηγία της για την Τουρκία»

    Η Τουρκική τηλεόραση (03.07.20 trt.net.tr) μετέδωσε ότι ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο Τούρκος Υπουργός Τουρισμού Νουρί Έρσοϊ πραγματοποίησαν επίσκεψη εργασίας στη Γερμανία με ατζέντα τον τουρισμό, μαζί με αντιπροσωπεία που αποτελείται από υψηλόβαθμους αξιωματούχους από το Υπουργείο Υγείας.

    Σε κοινή συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε μετά από την συνάντηση που είχε ο Τσαβούσογλου με τον Γερμανό ομόλογο του Χάικο Μάας, επισήμανε πως κατά τις επαφές του συζητήθηκε το θέμα του τουρισμού και πως μοιράστηκαν με τους συνομιλητές τους τα δεδομένα σχετικά με την επιδημία του COVID-19.

    Ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως «η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους επισκέπτες που θα έρθουν από την Γερμανία και τις υπόλοιπες χώρες σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον και πως έχει λάβει όλα τα μέτρα». Ανέφερε επίσης πως όλες οι εγκαταστάσεις, όλη η διαδικασία συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων και των μεταφορών έχουν πιστοποιηθεί από τις γερμανικές εταιρίες και πως και η επιτήρηση αυτών θα πραγματοποιηθούν από αυτές.

    «Αυτό που έχει σημασία είναι η Γερμανία να επανεξετάσει αυτή την ταξιδιωτική οδηγία. Να την επανεξετάσει βάσει των αντικειμενικών δεδομένων. Παρόλες αυτές τις ταξιδιωτικές οδηγίες έρχονται οι Γερμανοί στην Αττάλεια, ναι έρχονται. Ποια είναι η αιτία; Θεωρούν ασφαλή την Τουρκία» είπε ο Τσαβούσογλου.

    Αναφερόμενος στη λίστα των χωρών προς τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση ήρε τους ταξιδιωτικούς περιορισμού αλλά μέσα στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε η Τουρκία, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως η λίστα η οποία ετοιμάστε με πολιτικά κίνητρα έπρεπε να καθοριστεί βάσει των αντικειμενικών κριτηρίων

    Από την πλευρά του ο Μάας ανέφερε τα ακόλουθα: «Και σήμερα λάβαμε (από την τουρκική πλευρά) πολλές πληροφορίες και δεδομένα. Θα υποβάλλουμε αυτά και στο Υπουργείο Υγείας και στο Υπουργείο Εσωτερικών. Θα συνεχίσουμε την ανταλλαγή πληροφοριών με την Τουρκία».

    Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών σημείωσε πως συζήτησαν με τον Τούρκο ομόλογο του πολλά θέματα που αφορούν Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και το μεταναστευτικό και ανέφερε¨ «Για τη ΕΕ η Τουρκία είναι πάντοτε μια πολύ σημαντική συνομιλήτρια».

    Ο Μάας σημείωσε πως η Γερμανία η οποία ανέλαβε την εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία και τον εποικοδομητικό διάλογο της με την Τουρκία και τους επόμενους μήνες.

    Ο Γερμανός υπουργός τόνισε πως είναι σημαντική η πολιτική λύση στη Συρία και πρόσθεσε,

    «Ένας πόλεμος μπορεί να τερματιστεί μόνιμα μόνο με μια πολιτική λύση. Η Τουρκία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο θέμα αυτό».

    Ο Μάας ανέφερε επίσης πως πρέπει να σημειωθεί πρόοδος στο θέμα της εκεχειρίας στη Λιβύη και πως επί της αρχής ταυτίζονται οι απόψεις τους με την Τουρκία στα θέματα αυτά.

    Eξάλλου, αναφερόμενη στο ίδιο θέμα η τουρκοκυπριακή Gunes (03.07.20) γράφει ότι ο Τσαβούσογλου στην κοινή συνέντευξη τύπου ανέφερε πως υπάρχουν κάποια θέματα που δυσχεραίνουν τις σχέσεις Τουρκίας και Γερμανίας «΄όπως η Ανατολική Μεσόγειος, η Κύπρος και το Αιγαίο». Ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία θέλει να είναι σε διάλογο με όλους, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας και ότι δεν αρνούνται σε κανέναν τα νομικά του δικαιώματα αλλά και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει την Τουρκία.

    (ΚΣ)

    [08] Καλίν: «Η Τουρκία στηρίζει τους Παλαιστινίους ενάντια στις ενέργειες προσάρτησης του Ισραήλ»

    Η Yenisafak (03.07.20) γράφει ότι ο εκπρόσωπος της Τουρκικής Προεδρίας Ιμπραχήμ Καλίν εξέφρασε την υποστήριξη της Τουρκίας απέναντι στις ενέργειες του Ισραήλ για προσάρτηση της Δυτικής Όχθης.

    «Εκφράζουμε την πλήρη στήριξη μας στα Παλαιστινιακά πολιτικά κόμματα να ενωθούν ενάντια στα παράνομα σχέδια του Ισραήλ για προσάρτηση», ανέφερε ο Καλίν σε γραπτή του δήλωση.

    Κατηγόρησε επίσης το Ισραήλ πως λειτουργεί εκτός της διεθνούς νομιμότητας και πως οι ενέργειες του δεν έχουν νομική βάση. Είπε επίσης πως η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους Παλαιστινίους.

    (ΚΣ)

    [09] Επίσκεψη Ερντογάν στο Κατάρ

    Η Yenisafak (03.07.20) γράφει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ και είχε επαφές με τον Εμίρη Σεήχ Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.

    Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Έρντογαν στο εξωτερικό από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

    Στην συνάντηση, που ήταν κλειστή για τα μέσα ενημέρωσης, συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες και οι συνεργασία τους.

    (KΣ)

    [10] Στα 1,186 τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Τουρκία στους 17 οι νεκροί

    H Yenisafak (03.07.20) γράφει ότι ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρεττίν Κοτζά ανακοίνωσε, κατά τη χθεσινή διάσκεψη Τύπου για την παρουσίαση της πορείας της πανδημίας του COVID-19 στην Τουρκία, ότι μετά από σύνολο 49,714 εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, εντοπίστηκαν ακόμη 1186 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού, ενώ έχασαν τη ζωή τους ακόμη 17 άτομα και αποθεραπεύτηκαν 1,543. Πρόσθεσε επίσης ότι μετά και τα χθεσινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Τουρκία ανέρχεται στις 5,167, ενώ ο συνολικός αριθμός των ασθενών που αποθεραπεύθηκαν έφθασε τους 176,965.

    Σύμφωνα με τον Κοτζά, στην Τουρκία διενεργήθηκαν μέχρι σήμερα 3,483,677 διαγνωστικές εξετάσεις και εντοπίστηκαν συνολικά 202,677 επιβεβαιωμένα κρούσματα με COVID-19. O συνολικός αριθμός των ασθενών σε ΜΕΘ ανήλθε στους 1,067 και ο αριθμός των ασθενών που είναι διασωληνωμένοι ανήλθε στους 372.

    (ΚΣ) ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

    Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο Γ.Τ.Π. και παραχωρούνται μόνο αν γίνεται αναφορά στο Γ.Τ.Π. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς αναφορά στο Γ.Τ.Π.


    Cyprus Press and Information Office: Turkish Cypriot and Turkish Press Review Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    tcpr2html v1.00 run on Friday, 3 July 2020 - 10:44:47 UTC