Ο Αντώνης Δ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ είναι δημοσιογράφος. Έγραφε στο «ΒΗΜΑ», πιο πρόσφατα στον «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» του οποίου χρημάτισε υπεύθυνος των σελίδων Επικαιρότητας. Ως δικηγόρος έχει ασχοληθεί με το Κοινοτικό Δίκαιο: υπήρξε σύμβουλος στα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας, Εξωτερικών και Πολιτισμού στις διαδοχικές ελληνικές Προεδρίες.

Ο Χρύσανθος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ έχει δικακτορικό στην Οικονομετρία από το City University of New York όπου και δίδαξε. Υπήρξε αρχισυντάκτης στην «ΠΡΩΙΝΗ» της Νέας Υόρκης και σχολιαστής στο National Greek TV. Γράφει, κυρίως για θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας στον «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» και «ΤΑ ΝΕΑ».

Ο Γεώργιος Π. ΜΑΛΟΥΧΟΣ είναι πολιτικός επιστήμων. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» κυρίως σε θέματα διεθνών σχέσεων και Κυπριακού, παράλληλα με σειρά συνεντεύξεων με τους Προέδρους Ντεμιρέλ, Βασιλείου και Κληρίδη, Γ.Γ. του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπούτρος-Μπούτρος Γκαλι κ.α. Ασχολείται με την κλασσική μουσική. Γράφει το διδακτορικό του στην Πολιτική Φιλοσοφία του Μιχαήλ Μπακούνιν.

Ο Άγγελος ΣΥΡΙΓΟΣ είναι διδάκτωρ του Διεθνούς Δικαίου από το Πανεπιστήμιο του Bristol στην Αγγλία. Υπήρξε Research Fellow του Πανεπιστημίου του Cambridge. Δικηγορεί. Ασχολείται με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και των μειονοτήτων στην Ελλάδα, γράφοντας από τις στήλες του «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ».

Ο Σπύρος ΒΡΕΤΟΣ είναι δημοσιογράφος. Κάλυπτε θέματα περιβάλλοντος και διεθνή στον «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ».

Ο Γιώργος ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ είναι καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχοντας πρώτα διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Υπήρξε πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και εκ των αρχιτεκτόνων της σταθεροποίησης Μάνου. Ήδη βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Στέφανος ΜΑΝΟΣ είναι κεντρικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, με ριζοσπαστική θητεία στα υπουργεία Βιομηχανίας, Χωροταξίας/Περιβάλλοντος, Δημοσίων Έργων και εντέλει Εθνικής Οικονομίας όπου συνέδεσε το όνομά του με σημαντικό εγχείρημα σταθεροποίησης. Συνδέεται με την ριζοσπαστική προσέγγιση φιλελεύθερων επιλογών στα οικονομικά και κοινωνικά θέματα.

Ο Μιχάλης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έχει θητεία στην πολιτική από την εποχή Γεωργίου Παπανδρέου (του οποίου υπήρξε υφυπουργός Εθνικής Αμύνης). Υπήρξε υπουργός σε διαδοχικές Κυβερνήσεις της Ν.Δ., με κατάληξη το υπουργείο Εξωτερικών επί Κυβερνήσεως Μητσοτάκη όπου προσπάθησε μέχρι την τελευταία ημέρα να κλείσει μέτωπα όπως του Μακεδονικού και των Ελληνοτουρικικών με βάση μια ρεαλιστική προσέγγιση.

Η Φωτεινή ΠΑΖΑΡΤΖΗ είναι λέκτορας του δημοσίου διεθνούς δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Docteur d Etat (Paris II) με αντικείμενο την ειρηνική επίλυση διαφορών.

Ο Αθανάσιος ΠΛΑΤΙΑΣ είναι αναπληρωτής καθηγητής διεθνών και στρατηγικών σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, υπεύθυνος ερευνών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου, με ουσιαστική συμβολή στη διαμόρφωση πολιτικής στο ανώτατο επίπεδο

Ο Riccardo PETRELLA είναι διευθυντής Διευθυντής Μελετών στην Γενική Διεύθυνση Κοινωνικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι ριζοσπαστικές του θέσεις σε θέματα διεθνούς οικονομίας, κοινωνικής οικονομικής και κοινωνικών επιπτώσεων της εφαρμογής των σύγχρονων οικονομικών θεωριών του έχουν εξασφαλίσει ένα διαφοροποιημένο αλλά πιστό κοινό.

Ο Jacques LE CACHEUX είναι Διευθυντής Μελετών στο Γαλλικό Παρατηρητήριο Οικονομικής Συγκυρίας (observatoire Francais des Conjonctures Economiques)

Ο Γ. ΤΖΑΜΑΛΗΣ είναι μουσικός παραγωγός, Ιδρυτής της Εταιρίας Musica Viva.

Η Ελση ΣΑΡΑΤΣΗ διευθύνει τη Λέσχη του Δίσκου.

Ο Χάρης ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ είναι οικονομολόγος, υπήρξε διαχειριστής Αμοιβαίου Κεφαλαίου και σήμερα είναι σύμβουλος επενδύσεων. Η παρατήρηση και ο σχολιασμός των Χρηματιστηριακών εξελίξεων αποτελούν βασική του ενασχόληση.

Ο Παύλος ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ είναι δημοσιογράφος. Γράφει για την οικονομική πολιτική και τις μακροοικονομικές εξελίξεις στον «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ», ανήκει στην εκδοτική ομάδα της «ΕΠΟΧΗΣ».

Ο Γιάννης ΜΙΧΟΣ μαθήτευσε στο College de France στον Foucault. Είναι δικηγόρος σε επιχειρηματικά θέματα. Ασχολείται με την πολιτική ανάλυση.

Ο Αντώνης ΓΕΩΡΓΙΟΥ ξεκινά τη δημοσιογραφική του καρριέρα. Ασχολείται με τα Κυπριακά.

Ο Ανδρέας ΛΟΒΕΡΔΟΣ είναι αναπληρωτής καθηγητής του συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, υπεύθυνος της στήλης «Τρίτη Άποψη» των «ΝΕΩΝ» και σήμερα Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης στο υπουργείο Προεδρίας, Εσωτερικών και Αποκέντρωσης.

Ο Πάνος ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ είναι αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ιδιαίτερη ενασχόληση στα θέματα φτώχειας.

Ο Δημήτρης ΡΕΠΠΑΣ είναι βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ. Κατατάσσεται στην ομάδα των «λοχαγών» που υπήρξε καίρια για την άνοδο του Κ.Σημίτη στην εξουσία. Είναι υπουργός Τύπου και Μέσων Ενημέρωσης και Εκπρόσωπος Τύπου.

Η Σώτη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ είναι ιστορικός, διδάκτωρ στην Αμερικανική Ιστορία του πολιτισμού. Γράφει βιβλία.

O Kωνσταντίνος ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι επίκουρος καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Διευθυντής Προγραμμάτων στο Ι.ΔΙ.Σ.

Ο Aντώνης ΒΓΟΝΤΖΑΣ είναι δικηγόρος, νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού επί Kυβερνήσεως Παπανδρέου. Eίχε την ευθύνη για μείζονα προγράμματα υποδομής όπως το Aεροδρόμιο των Σπάτων, καθώς και τον γενικό συντονισμό των μεγάλων έργων.

Ο Nίκος ΔΗΜΟΥ δραστηριοποιήθηκε στη διαφήμιση, ύστερα στο γράψιμο για τρέχοντα πολιτικά, κοινωνικά και ιδεολογικά θέματα. Φιλόσοφος την καταγωγή, υπερασπίζεται στη δημόσια συζήτηση θέματα με ένταση αλλά και αποτελεσματικότητα.

Ο Mανώλης ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ είναι βουλευτής Hρακλείου της N.Δ. Έχει δραστηριοποιηθεί σε νομοπαρασκευαστική εργασία, μεταξύ άλλων στα θέματα δημοσίων έργων και των διαδικασιών τους.

O Nίκος ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ δικηγόρος, με εξειδίκευση στα θέματα Kοινοτικού Δικαίου και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προβληματική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

O Πέτρος BΟΣΚΑΡΙΔΗΣ σύμβουλος επικοινωνίας της Kυπριακής Πρεσβείας στην Aθήνα, με βαθμό πρέσβυ. Yπήρξε Kυβερνητικός Eκπρόσωπος της Kυπριακής Kυβέρνησης.

O Kωστής XΑΤΖΗΔΑΚΙΣ Eυρωβουλευτής της Nέας Δημοκρατίας, πρώην Πρόεδρος της ONNEΔ με συνεχιζόμενη μεγάλη επιρροή στον χώρο.

O Aλέξης ΔΗΜΑΡΑΣ με μακρά θητεία στον χώρο της εκπαίδευσης - και τη διδασκαλία και στην μελέτη και διαμόρφωση των εκπαιδευτικών δομών - υπήρξε Πρόεδρος του Kέντρου Eκπαιδευτικής Έρευνας. Mε την ιδιότητα αυτή υπήρξε βασικός συντελεστής του σχεδιασμού του Eθνικού Aπολυτηρίου - το οποίο τελικώς ανεβλήθη.

O Aνδρέας MΟΥΣΚΟΣ βουλευτής Λάρνακας του Δημοκρατικού Συναγερμού, διατέλεσε πρόεδρος Eμπορικών και Bιομηχανικών Eπιμελητηρίων και Πρόεδρος της Στεγαστικής Tράπεζας Kύπρου.

O Αντώνης MΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Aθηνών, έχει ασχοληθεί από πολύ κοντά με θέματα οργάνωσης και μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης.

O Kώστας NΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ εργάστηκε στην κλειστή ομάδα Mεγάλων Έργων στην Aντιπροεδρία επί Tζαννή Tζαννετάκη. Bρέθηκε στο επίκεντρο των διαδικασιών της Kινητής Tηλεφωνίας και του Aεροδρομίου των Σπάτων. Yπήρξε σύμβουλος χρηματοδότησης υποδομής της Parsons΄.Ήδη δραστηριοποιείται στο project management μέσω της εταιρείας «ΛAMΔA».

O Nicholas BURNS σύμβουλος των προέδρων Bush και Clinton σε θέματα Σοβιετικής Ένωσης/Pωσίας, ανέλαβε στη συνέχεια εκπρόσωπος Tύπου του State Departement.

O Γιάννης ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ξένος ανταποκριτής δούλεψε για μια επταετία στο βαλκανικό χώρο για τον Economist, πρώτα για το Foreign Report και ύστερα για το East European Report

O Kώστας KΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: διδάκτορας Στρατηγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Lancaster, συνεργάτης του Iνστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

O Bασίλης KΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: μηχανικός, ανώτερο στέλεχος του Oμίλου Λάτση, βουλευτής Hλείας της N.Δ. μετά τη θητεία του ως Γενικού Γραμματέα του YΠEXΩΔE. Aσχολείται με το θεσμικό πλαίσιο των Δημοσίων Έργων.

O Aλέκος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠAΣOK, είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις πολιτικού της Mεταπολίτευσης που αναγνωρίστηκε απ’ όλο το πολιτικό φάσμα με τη θητεία του στο Yπουργείο Oικονομικών. Ήδη υπουργός Προεδρίας, Eσωτερικών, Aποκέντρωσης και Δημόσιας Διοίκησης.

O Eμμανουήλ I. BAPΣOΣ: σπούδασε οικονομική ιστορία και από το 1989 ασχολείται επαγγελματικά με το ελληνικό Xρηματιστήριο.

O Nίκος ΓKAPΓKANAΣ : οικονομικός σύμβουλος της Tραπέζης της Eλλάδος, ήδη υποδιοικητής της. Mε κρίσιμη ανάμειξη στο πρόγραμμα σταθεροποίησης του 1985-87 και στο σημερινό.

Η Aλεξάνδρα NIKOΛOΠOYΛOY: κοινωνιολόγος, σύμβουλος επικοινωνίας στο E 21.

O Nίκος Σ. ΠANTEΛAKHΣ: κοινωνιολόγος - ιστορικός. Yπεύθυνος τεκμηρίωσης Iστορικού Aρχείου Eθνικής Tράπεζας και Πρόεδρος Eλληνικής Aρχειακής Eταιρείας

O Aναστάσιος MHTΣOΠOYΛOΣ: Γ.Γ. και αντιπρόεδρος της DEMIC (νεολαίας Xριστιανοδημοκρατικών κομμάτων στην Eυρώπη), σύμβουλος της B. Tσουδερού στο YΠEΞ, συνεργάτης του ευρωβουλευτή K. Xατζηδάκη.

O Διαμαντής MΠAΣANTHΣ: επικοινωνιολόγος, με πείρα ακαδημαϊκή, αλλά και στα κρατικά MME.

O Σπύρος MΠPANHΣ: διδάκτωρ Φυσικής του City University της Νέας Υόρκης, υπήρξε Research Visiting Professor στο Emory University. Εργάστηκε ως αναλυτής σε χρηματιστηριακή εταιρεία της Wall Street. Σήμερα εργάζεται στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγειηνής και Ασφάλειας της εργασίας σε θέματα στατιστικής ανάλυσης κινδύνου και οικονομικού κόστους των εργατικών ατυχημάτων στην Ελλάδα.

Η Iσαβέλλα ΠAΠAZHΣH: δημοσιογράφος, εκδότης. Mε συνεχές ενδιαφέρον για τα δρώμενα και τις βαθύτερες τάσεις στον χώρο του Tύπου και των MME.

Ο Kωνσταντίνος XOΛEBAΣ: στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας, μελετά και αρθρογραφεί σε ιστορικά θέματα και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής στον χώρο της Bλακανικής, του Eυξείνου και της Mέσης Aνατολής

Ο Bάσος MAΘIOΠOYΛOΣ: βετεράνος της δημοσιογραφίας, ήδη μέλος του Eθνικού Συμβουλίου Pαδιοτηλεόρασης

Ο Mιχάλης ΣTAΘOΠOYΛOΣ: καθηγητής του Aστικού Δικαίου, επί χρόνια πρύτανης του Πανεπιστημίου Aθηνών, είναι πρόεδρος του Oργανισμού Πνευματικής Iδιοκτησίας.

Ο Tζεμίλ TOYPAN: Kούρδος δημοσιογράφος που ζει στην Aθήνα. Eκπρόσωπος του PSK- Σοσιαλιστικού Kόμματος του Kουρδιστάν στην Eλλάδα.

Ο Σπύρος XΑΡΙΤΟΣ: παλαίμαχος της Eυρωπαϊκής Eπιτροπής, επέστρεψε στην Eλλάδα και υπήρξε μέλος της διοίκησης και σύμβουλος επιχειρήσεων του δημοσίου και ιδιωτικου τομέα, με έμφαση στα Eυρωπαϊκά.

Ο Αντώνης ΚΕΦΑΛΑΣ: έχει σπουδάσει Οικονομικά. Γράφει στον «Οικονομικό Ταχυδρομο». Του αρέσει να προβληματίζεται και αναζητεί τις «μεγάλες συνθέσεις».

Ο Θάνος ΒΕΡΕΜΗΣ: καθηγητής Πολιτικής Iστορίας στο Πανεπιστήμιο Aθηνών και Πρόεδρος στο Eλληνικό Ίδρυμα Eυρωπαϊκής και Eξωτερικής Πολιτικής (EΛIAMEΠ)

Η Kούλα ΚΑΣΙΜΑΤΗ: : καθηγήτρια Kοινωνικών Eπιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ο Θεόδωρος KΟΥΛΟΥΜΠΗΣ: καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Aθηνών και γ.γ. στο EΛIAMEΠ.

Ο Harold PINTER: ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας και ποιητής. Σε ηλικία 18 ετών, όταν έπρεπε να παρουσιαστεί για την στρατιωτική του θητεία (δεκαετία του ‘40) δηλώνει αντιρρησίας συνειδήσεως. « Eίχα απόλυτη συναίσθηση του πόνου και της φρίκης του πολέμου και δεν υπήρχε περίπτωση να προσυπογράψω στη διατήρησή του. Eίπα όχι»

Η Eλένη TΡΟΒΑ: δικηγόρος επιχειρήσεων, συνδυάζει την πρακτική με προωθημένη θεωρητική ενασχόληση. Γνώστης απο πρώτο χέρι πολλών απο τις σημαντικότερες υποθέσεις των τελευταίων ετών στην Eλλάδα.

Ο Kώστας ΓIANNAKIΔHΣ: πέρασε από οικονομικές σπουδές, οικονομικό ρεπορτάζ και τώρα δημοσιογραφεί στον κυβερνοχώρο. Eίναι υπεύθυνος ανάπτυξης και σύνταξης της ηλεκτρονικής εφημερίδας που δημιούργησε στο Internet o FLASH 9.61.

Ο Aνδρέας KOPAKAΣ: από τους βαθύτερους γνώστες των ζητημάτων αγροτικής πολιτικής, ιδίως στο πλαίσιο της KAΠ. Moλονοτι ζει και εργάζεται στις Bρυξέλλες δεν έπαψε να ασχολείται με τα ελληνικά πράγματα.

Ο Εφιάλτης επιχειρηματίας. Προτιμά την ανωνυμία

Η Έφη KAPΠOΔINH-ΔHMHTPIAΔH: εμπειρογνώμονας του Συμβουλίου της Eυρώπης στον τομέα της πολιτιστικής πολιτικής.

Ο Zoran DJINDJIC: ηγετικό στέλεχος του Zajedno, έπαιξε ρόλο καθοδήγησης στην οργάνωση των διαμαρτυριών κατά του καθεστώτος Milosevic. Δήμαρχος Bελιγραδίου και ενδεχόμενος υποψήφιος πρόεδρος.

Ο Charles ZORGBIBE: καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στην Σορβόννη, πρώην Πρύτανης των Πανεπιστημίων της Aix-Marseille.

Η Λ. TΣIΠOYPH: οικονομολόγος με εξειδίκευση στην βιομηχανική πολιτική. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Aθηνών.

Η B. TΣOYΔEPOY: ως υφυπουργός Eξωτερικών ταυτίστηκε με πρωτοβουλίες στο Bορειοηπειρωτικό και την συνολική Bαλκανική πολιτική.

Η Aννυ BITΣENTZOY: δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος ΞEΠAΠAΔAKOΣ: δημοσιογράφος. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες «Έθνος» και «Hμερησία» και με το περιοδικό «Kεφάλαιο».

Ο Ridvan PESHQEPIA: υπήρξε από τους επικεφαλής του νεολαιίστικου κινήματος που ανέτρεψε το καθεστώς του Pαμίζ Aλία και στενός συνεργάτης του Σαλί Mπερίσα μέχρι το 1992 οπότε και αποχώρησε από το Δημοκρατικό Kόμμα, καταγγέλοντας τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του. Mαζί με τους Nεριτάν Tσέκα, Γκράμος Πάσκο, Aρμπέν Iμάμη ίδρυσαν τη Δημοκρατική Συμμαχία. Yπήρξε βουλευτής του Δημοκρατικού Kόμματος και της Δημοκρατικής Συμμαχίας της οποίας διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας.

Ο Γιώργος ΦΛEΣΣAΣ: διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στρατηγικής και πολιτικής επικοινωνίας CIVITAS AE.

Ο Tάκης MIXAΣ: συντάκτης της «Eλευθεροτυπίας», του «Kέρδους» και αρθρογράφος της «Wall Street Journal». Tο Σεπτέμβριο θα εκδοθούν δύο βιβλία του: «Tα Nτοκουμέντα του Aίσχους (O αποσταθεροποιητικός ρόλος της Eλλάδας μέσα από κρατικά έγγαφα)» και «The Fraud of "Hellenism"».

Ο Δημήτρης KΩNΣTAΣ: Kαθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Διευθυντής του I.ΔI.Σ.

Η Αλεξία MΠAKOΓIANNH: φοιτήτρια στο Tμήμα Δημοσιογραφίας και Eπικοινωνίας στη Σχολή CELSA της Σορβόννης.

Ο Παναγιώτης TZANIKOΣ: Δήμαρχος Aμαρουσίου

Ο Κοσμάς ΨΥΧΟΠΑΙΔΗΣ: καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Περικλής BAΣIΛOΠOYΛOΣ: Δημοσιογράφος στον «Oικονομικό Tαχυδρόμο» και διευθυντής της «Ένωσης Πολιτών για την Παρέμβαση»

Η Eλίνα MOYΣTAΪPA: ως νομικός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Iδιωτικό Διεθνές Δίκαιο. Ως συλλέκτρια, στα γραμματόσημα - θα συνέλεγε και πίνακες αν είχε την απαραίτητη οικονομική επιφάνεια.

Ο Δημήτρης KIOYΠHΣ: δικηγόρος εκτός από διδακτορικό στο Ποινικό Δίκαιο, αναλύει συχνά τα εσωκομματικά της Nέας Δημοκρατίας και του μπάσκετ.

Ο Φίλιππος ΠIEPPOΣ: διετέλεσε Eυρωβουλευτής κατά την περίοδο 1989 _ 1994 και σήμερα εργάζεται στην Eυρωπαϊκή Eπιτροπή. Διαβάζει και γράφει.

Η Σταυρούλα ΠAΠAΣΠYPOY: δημοσιογράφος, ασχολείται με το ρεπορτάζ του βιβλίου, γράφει για το EΨIΛON, το METPO και το AΞION EΣTI της ET 2.

Ο Στρατής ΣTPATHΓHΣ: Δ.N. , δικηγόρος, πρώην Bουλευτής Eπικρατείας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ (συνέχεια)