ΣΗΜΕΡΑ (30-11-99)

Πτώση ευρώ: Το ευρώ αφού κατέγραψε χθες νέο ρεκόρ πτώσης έναντι του δολαρίου, στα 1,0038 δολάρια και στα 102,34 γιεν, στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε. Τώρα η πτώση του ευρώ από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, οπότε πρωτοκυκλοφόρησε, είναι 16% έναντι του δολαρίου και σχεδόν 25% έναντι του γιεν. Ενώ η διαβεβαίωση για τη θετική προοπτική του ευρώ από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Βιμ Ντούιζενμπεργκ στην κατάθεσή του ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αγνοήθηκε από τις αγορές! .

Χωρίς ταξί:Η δολοφονία ενός οδηγού ταξί χθες βράδυ στην Ελευσίνα οδήγησε το Σωματείο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής στην απόφαση να αποσυρθούν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όλα τα ταξί, από χθες τα μεσάνυχτα και μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Αερολιμένες: Τηλεπικοινωνιακοί υπάλληλοι της ΥΠΑ έχουν... χριστεί ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας σε 18 αεροδρόμια της χώρας, ελλείψει ειδικευμένων στελεχών .

Κοζλοντούι: Τη διακοπή λειτουργίας δύο εκ των τεσσάρων αντιδραστήρων επισπεύδει η Βουλγαρία, προκειμένου να συμμετάσχει στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις του Ελσίνκι .

Αγνοια και πανικός χαρακτηρίζουν τη στάση των Ελληνίδων απέναντι στον καρκίνο, παρόλο που η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει ζωές .

Γιορτινές πιέσεις: Να κλείσουν τα πρατήρια καυσίμων την περίοδο των εορτών απειλούν οι βενζινοπώλες, εφόσον δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους για θεσμοθέτηση ωραρίου λειτουργίας .

Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0 τον Εθνικό Αστέρα και πέρασε ξανά στην πρώτη θέση της Α' Εθνικής, αφού ο Παναθηναϊκός περιορίστηκε σε ισοπαλία 2-2 με τον Ιωνικό .